Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе е ли раншко за зарязване. Малък Сечко може извърти номер.
пп Купих си 5 парчета сурова наденица, ще си взема бутилка домашно вино, ще си запаля огнището и ще се отрежа и аз.....Тежък 8 часов работен ден ме чака - 2ч работа, 2ч печене, ядене и пиене, 2ч сън и 2ч изтрезняване с работа.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧудесно е....
Утре зарязвам работата и отивам да си дорежа асмата и дърветата.....
Добре, че в кръчмата поводи бол, та да пийнем на аванта....
Много станахме цициите...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОще след първият месец им отрязах достъпа., а детето го оставих да спи само в детска стая. Добре, че имах една деликатна сетерка и като го чуеше да се размърдва, идваше да ме буди сутрин
Така и не разбрах обаче, що нито веднъж не си навря муцуната в лицето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилия, а се мен тормозеше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСкоро да не почнеш и да ревеш най много
Живи и здрави да са ти децата!
Жив и здрав и ти на този светъл празник!!!
Сега съм на червено вино и си го допивам сам, че жената не можеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБабите,пък ме изнервят с деветините си,и пак не ме хваща сън., а детето го оставих да спи само в детска стая. Добре, че имах една деликатна сетерка и като го чуеше да се размърдва, идваше да ме буди сутрин
Така и не разбрах обаче, що нито веднъж не си навря муцуната в лицето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилия, а се мен тормозешеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧудесно е....
Наздраве !Last edited by tnm; 02.02.2016, 13:42.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМа, те некой мъже отдолу сами ще показват краче изпод леглото и ще викат "Крия се, открииий меее."Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече викай бабите, я ме виж мен - кукуряк съм отвсякъде, след децата, аз спя най-много -форе-долу колкото двете баби и майката взети заедно
Живи и здрави да са ти децата!
Жив и здрав и ти на този светъл празник!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече викай бабите, я ме виж мен - кукуряк съм отвсякъде, след децата, аз спя най-много -форе-долу колкото двете баби и майката взети заедноАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБрях ..., плашливо стана това племе
П.П. Не хранете тагвиз надежди. Матраците тежки. Душманите имат дископатия - едва ли ша ги надигнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Сънят е едно от най ценните неща за организма.
Мои познат е бивш легионер от Френския легион,та той не говори много за легиона,но това го казва,че е дно от най-твжките му изпитания е било умишленото стоене без сън,с дни...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ ..., все ще се намери някой по-ларж да викне едно пиене на клиентелата
Пък и времето е хубаво - пиенето може да се пие на теферич
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
Коментар