IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Мъжете днес празнуват тоз двуличен ден. Скрили се под леглото да не ги намерят душманите, ама дали леглото най подходящо скривалище, щото ако ги открият душманите ще има
    Брях ..., плашливо стана това племе

П.П. Не хранете тагвиз надежди. Матраците тежки. Душманите имат дископатия - едва ли ша ги надигнат
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добър ден !

Важното е да има кой да почерпи, а поводите са друга бира !

Наздраве !
      Е ..., все ще се намери някой по-ларж да викне едно пиене на клиентелата
      Пък и времето е хубаво - пиенето може да се пие на теферич
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Има, има, ей, ме, на При това съм с 5 жени вкъщи, та една кръчма ли ще ме уплаши
        Дами, почерпете се и за мое здраве - днес съм се родил, на най-мъжкия празник, Петльовден, незнайно защо получил толкова отрицателна слава през последните години
        Наздраве, дами
        Това се казва мъж с късмет. Като празнува на 2 февруари обяснява, че е рожденик. ЧРД и наздраве за бележитата дата!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Няма мъже в таз Кръчма ..., няма. Добре сме дамите, та да има посещение и заведението да не спусне кепенците
          Наздраве, Lelq!
          Мъжете днес празнуват тоз двуличен ден. Скрили се под леглото да не ги намерят душманите, ама дали леглото най подходящо скривалище, щото ако ги открият душманите ще има

Коментар

• Добър ден !

Важното е да има кой да почерпи, а поводите са друга бира !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Има, има, ей, ме, на При това съм с 5 жени вкъщи, та една кръчма ли ще ме уплаши
              Дами, почерпете се и за мое здраве - днес съм се родил, на най-мъжкия празник, Петльовден, незнайно защо получил толкова отрицателна слава през последните години
              Наздраве, дами
              Наздраве!
              Да си жив и здрав, а най-малките дами от група да ти носят само радост
              Аз съм на диета, но тя включва употребата на алкохол /специално съм я избирала/. От мезето ще се въздържа

П.П. Страхотен подарък ти е сторила съпругата за рождения ден!
              Мечо

Коментар

Няма мъже в таз Кръчма ..., няма. Добре сме дамите, та да има посещение и заведението да не спусне кепенците
                Наздраве, Lelq!
                Наздраве, дами
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  Да не сте реанимация от вчера ?
                  Наздраве Кръчма !
                  https://www.youtube.com/watch?v=14JnbcYaSbA
                  Наздраве, Lelq!
                  Мечо

Коментар

Понеже много обичам да давам мъдри съвети, дълбокомислени напътствия, ценни указания и най-вече да упражнявам контрол, много фнимавам с поркането. Удоволствието / пиенето/ не трябва да лишава околните от деликатното ми поведение /по-горе изброените неща/
                    Наздраве, да почетем Светеца!
                    Значи ти си тази, дето разваля на останалите пиенето. Щото как да се напиеш когато некой трезвен ще регистрира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      Хубаво нещо е високото самочувствие. Смачква гадната действителност и баналността на живота. Нооооо, при поркането може те подлъже.
                      Понеже много обичам да давам мъдри съвети, дълбокомислени напътствия, ценни указания и най-вече да упражнявам контрол, много фнимавам с поркането. Удоволствието / пиенето/ не трябва да лишава околните от деликатното ми поведение /по-горе изброените неща/
                      Наздраве, да почетем Светеца!
                      Мечо

Коментар

У Кръчмата го празнуваме по Грегорианския и по Юлианския календар, съкровище
                        Чакай, да ти налея!

Наздраве!

Забрайх /пляс по челото/ Да са живи здрави именниците, лозарите и винарите!
                        Днес е ден на Трифон, а лозарите и винарите не бързат да зарезват, щото може днес да е топло, но утре един Господ знай. Наздраве за Св. Трифон и неговите адаши. Това трюфела да не би и той днес по подобие?

Коментар

Което ще рече, че при жените е отрицателно
                          Ами ... аз притежавам толкова положителни качества, та смятам, че едно или две отрицателни просто ще ги подчертаят
                          Наздраве!
                          Хубаво нещо е високото самочувствие. Смачква гадната действителност и баналността на живота. Нооооо, при поркането може те подлъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Аз, аз ще ти правя компания .... Само дето си мислех, че е по-късно в месеца ...
                            У Кръчмата го празнуваме по Грегорианския и по Юлианския календар, съкровище
                            Чакай, да ти налея!

Наздраве!

Забрайх /пляс по челото/ Да са живи здрави именниците, лозарите и винарите!
                            Мечо

Коментар

Не мога да разбера, що всичко живо се покри на Трифон Зарезан и няма кой да ми прави компания на червеното вино!?
                              Наздраве, все пак!
                              Аз, аз ще ти правя компания .... Само дето си мислех, че е по-късно в месеца ...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Не мога да разбера, що всичко живо се покри на Трифон Зарезан и няма кой да ми прави компания на червеното вино!?
                                Наздраве, все пак!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X