If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е ли раншко за зарязване. Малък Сечко може извърти номер.
Рано е, но статистически това е най-топлата зима от много време и ще рискувам.....
пп Купих си 5 парчета сурова наденица, ще си взема бутилка домашно вино, ще си запаля огнището и ще се отрежа и аз.....Тежък 8 часов работен ден ме чака - 2ч работа, 2ч печене, ядене и пиене, 2ч сън и 2ч изтрезняване с работа.........
Още след първият месец им отрязах достъпа., а детето го оставих да спи само в детска стая. Добре, че имах една деликатна сетерка и като го чуеше да се размърдва, идваше да ме буди сутрин
Така и не разбрах обаче, що нито веднъж не си навря муцуната в лицето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилия, а се мен тормозеше
Умно куче, знае кого да тормози. А кога по едричкият го извежда навън, сигурно го запознава с какички. Ех, умно куче, знае израза Всекиму своето!" Уааааааа....
Скоро да не почнеш и да ревеш най много
Живи и здрави да са ти децата!
Жив и здрав и ти на този светъл празник!!!
а няма, няма, въвел съм режим, а и те си ме знаят, че съм малко лют на моменти, колкото съм благ в други. Сега разкарвам майка ми, че трябва да си гледа и другата племенничка (били ваканция тази седмица), а другата ми се пада тъща и в моята къща (как го изримувах само), така че няма проблеми, засега поне
Сега съм на червено вино и си го допивам сам, че жената не може
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Бабите,пък ме изнервят с деветините си,и пак не ме хваща сън
Още след първият месец им отрязах достъпа., а детето го оставих да спи само в детска стая. Добре, че имах една деликатна сетерка и като го чуеше да се размърдва, идваше да ме буди сутрин
Така и не разбрах обаче, що нито веднъж не си навря муцуната в лицето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилия, а се мен тормозеше
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро.
Сънят е едно от най ценните неща за организма.
Мои познат е бивш легионер от Френския легион,та той не говори много за легиона,но това го казва,че е дно от най-твжките му изпитания е било умишленото стоене без сън,с дни...
че викай бабите, я ме виж мен - кукуряк съм отвсякъде, след децата, аз спя най-много -форе-долу колкото двете баби и майката взети заедно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добро утро.
Сънят е едно от най ценните неща за организма.
Мои познат е бивш легионер от Френския легион,та той не говори много за легиона,но това го казва,че едно от най-тежките му изпитания е било умишленото стоене без сън,с дни...
Аз се оплаквам от няколкото часа нощем в които ме оставя синковеца
Коментар