IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    .....и поздрав за Graham
    Повод ли имам ....?!?!?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Добто утро,и лека нощ,тази вечер само 3 часа сън
      Бенгалското тигърче реве, така ли!?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добто утро,и лека нощ,тази вечер само 3 часа сън
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Уважаема клиентела на Кръчмата!
          Днес е патронният праздник на институцията и по тоя повод трябва да си налеем чаша - кой каквото пие - и да си речем:
          наздраве!
          Мечо

Коментар

• за тези които сега се събуждат (и вероятно ще кажат наздраве след изгрев-слънце)
            https://www.youtube.com/watch?v=tZuj_beuMc4
            и поздрав за Graham
            Last edited by precakanoto; 01.02.2016, 01:39.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
              Разсъних се , но не знам от бирата ли или от разходката до Буров ...
              Наздраве!Пак съм се заредил и това е за Лека Нощ!

https://www.youtube.com/watch?v=Xk9wWj8Wh30

ПС:Имам усещането,че тоя Тръгне ли към Отвъдното и аз веднага ще го последвам .Май остана единствен от Великаните ...
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• А бре кви са тия теми за мързелуване!? Я живнете малко, или поне се почувствайте така:

https://www.youtube.com/watch?v=f9XHN4Bmo8w#t=510

https://www.youtube.com/watch?v=Nco_kh8xJDs

Да живее грънджа - истински свободната музика! Pearl Jam, Nirvana, Alice In Chains, Stone Temple Pilots, Faith No More!

П.П. Наздраве, вече с red wine
                Last edited by kev; 31.01.2016, 23:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Ти ли се учиш от него или то от теб, не знам, ама да не вземе да пропие огнени течности горкото. А мързината е положително качество... при мъжете.
                  Което ще рече, че при жените е отрицателно
                  Ами ... аз притежавам толкова положителни качества, та смятам, че едно или две отрицателни просто ще ги подчертаят
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Аз!? Да бягам!? Че ти знайш ли мен колко ме мързи и че фсички физически усилия са ми безкрайно чужди? Ако имаше единица за мързел, най-вероятно щеше да е 1 tnm.
                    Наздраве!
                    Ти ли се учиш от него или то от теб, не знам, ама да не вземе да пропие огнени течности горкото. А мързината е положително качество... при мъжете.
                    Last edited by Trakatrak'; 31.01.2016, 22:07.

Коментар

• Добро утро.
                      Няма начин да имам мързел,малкия човек иска денонощно обслужване.

Хубав ден кръчма,аз съм на кърма
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        Аз те посъветвах да го заслабиш, та сега щеше да бегаш след него по поледицата на сенчести места. Вчера с колелото беше бая ужас да се изпързалвам насам-натам.
                        Аз!? Да бягам!? Че ти знайш ли мен колко ме мързи и че фсички физически усилия са ми безкрайно чужди? Ако имаше единица за мързел, най-вероятно щеше да е 1 tnm.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                          Цял ден ми се пие бира и само за това мисля и накрая се прибрах и забравих да си взема
                          Препоръчвам "Йотингер-експорт" - 5.4% и 2 кенчета са екстра преди лягане! В "Буров и син" са по кинта и 15,парчето!
                          Уточнявам че пиенето им има смисъл само при мешане с концентрат или червено вино(домашно),инак стават и вместо сутрешно кафе и айрян за избиване на клин!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Кога ще го разкарате това досадно псе, та да си видиш спокойствието и ти

Наздраве! Адски обичам котки!

https://www.youtube.com/watch?v=B32yjbCSVpU

Не може. Макар и непълноправно, дебелото псе е член на домочадието

Обичам кучета, коне и чак тогава идва ред на котките
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Манииии, дежурна съм по дебело псе. По-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ми се барнаха на изключително ангажирани и сега досадното жиутвно не ми дава да си изпия кафето на спокойствие.
                              Наздраве!
                              Кога ще го разкарате това досадно псе, та да си видиш спокойствието и ти

Наздраве! Адски обичам котки!

https://www.youtube.com/watch?v=B32yjbCSVpU

Коментар

Манииии, дежурна съм по дебело псе. По-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ми се барнаха на изключително ангажирани и сега досадното жиутвно не ми дава да си изпия кафето на спокойствие.
                                Наздраве!
                                Аз те посъветвах да го заслабиш, та сега щеше да бегаш след него по поледицата на сенчести места. Вчера с колелото беше бая ужас да се изпързалвам насам-натам.

Коментар

Working...
                                X