IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение

    За суджуци, луканки, шунки и по-меки колбаси, както и за някои сирена, става. Но само ако ти идват гости и трябва да се нарежат много мезета за малко време. Иначе не си струва цапотията. Като приключиш с бръмченето, следва разглобяване и миене. Моята си седи в килера от две години. По-добре си намери електрическо точило за ножове и се захващай с ръчен труд! Точиш ножа да цепи косъм, пускаш си някъв мазен джаз и се захващаш бавно и равномерно да постигаш Съвършенството.
    Ясно, ще се купуват ножове - пак ще трябва да се трудя явно, а исках да си спестя То така сме с кухненския робот - виси си дома и събира прах - я се ползва веднъж на тримесечие, я - не. Мерсаж, ценно инфо от първа ръка, черпя една виртуална бира, че то в това време май само това става - по Варненско май на тази се кефехте, доколкото имам правилните спомени

    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

      Деба, разубеждавате ме и ме насочвате към алтернативата с ножовете, дето хич не ми се нрави Но мерсаж за мненията. Хайде да те питам още нещо, ако не възразяваш - а суджуци режеш ли с тази колбасорезачка, че те са ми основния дерт - с филетата се справям и с нож, колкото и да ме мързи, луканката я купувам нарязана, ама жената пусто се кефи на суджуци, а тях си ги продават на подкови и няма оправия
      За суджуци, луканки, шунки и по-меки колбаси, както и за някои сирена, става. Но само ако ти идват гости и трябва да се нарежат много мезета за малко време. Иначе не си струва цапотията. Като приключиш с бръмченето, следва разглобяване и миене. Моята си седи в килера от две години. По-добре си намери електрическо точило за ножове и се захващай с ръчен труд! Точиш ножа да цепи косъм, пускаш си някъв мазен джаз и се захващаш бавно и равномерно да постигаш Съвършенството.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение

        Професионалните машини са скъпи. Със сигурност ще е 4 цифри, ако искаш да ти свърши работа. Домашните кобласорезачки не могат да режат толкова тънко. Имам такава, но не я ползвам за филета и пастърми. Като искам да го нарежа тънко, слагам филето във фризера, после го оставям малко да се отпусне и хващам ножа. Естествено, ножът трябва да е наточен като бръснач. И рязането е голяма занимавка, но това си е табиетлийско дело, не става бързо.
        Деба, разубеждавате ме и ме насочвате към алтернативата с ножовете, дето хич не ми се нрави Но мерсаж за мненията. Хайде да те питам още нещо, ако не възразяваш - а суджуци режеш ли с тази колбасорезачка, че те са ми основния дерт - с филетата се справям и с нож, колкото и да ме мързи, луканката я купувам нарязана, ама жената пусто се кефи на суджуци, а тях си ги продават на подкови и няма оправия
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

          A, Благодарско, ще погледна - цената не е толкова проблем, стига да не е нещо много лудо де
          Иначе за ножовете - не ща, не зарад друго, ама тогава ще трябва аз да си го режа, пък мен ме мързи и то много. Искам жената сама да си го прави и да не ме занимава, а много обичаме Филе "Елена"-та, ама пусто като ми го нарежат дебело във Фантастико или Била и убиват всичко в мен. В Талията, като им речнеш да си поръчаш нещо и като го пуснат през такава машинка и става на оризова хартия, та нещо такова търся, стига да не е 4 цифрена сума, естествено, че да усещам изцяло вкуса на месото. Чрез мързел към прогрес, а шпаньолските умения с ножа не са за мен
          Професионалните машини са скъпи. Със сигурност ще е 4 цифри, ако искаш да ти свърши работа. Домашните кобласорезачки не могат да режат толкова тънко. Имам такава, но не я ползвам за филета и пастърми. Като искам да го нарежа тънко, слагам филето във фризера, после го оставям малко да се отпусне и хващам ножа. Естествено, ножът трябва да е наточен като бръснач. И рязането е голяма занимавка, но това си е табиетлийско дело, не става бързо.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Имам два ножа за дране, 10 и 13 см острие.. Агне оправям под 10 минути включително с разфасовката...
            Да му мислят опонентите ти у тема Политика.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Имам два ножа за дране, 10 и 13 см острие.. Агне оправям под 10 минути включително с разфасовката...
              The strongest stand last.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                Заложи на сет хубави ножове(японски по възможност)
                Няма по-голям кеф от сам да си нарежеш мезелъка,с хубав нож
                Аз си падам малко Чирпанлия,на някой може да не му допада да върши това собственоръчно,но за мен е въпрос на отдаване на чест към мръвката,животното... и т.н (да не почнете да ме мислите за изветрял)
                Ич, ич ... има и други като с теб с подобни отклонения.
                Отива по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието на лов. В дружинката ги налазили гости/непознати ендевиди/ . Гръмнали няколко прасета, касапите извадили големите ножове и почнали да "оправят" добитъка.
                По-едрата 1/3-та гледа, че единият от непознатите извадил нещо като швейцарско ножче се приближил съм едното праси. Всички дружно си рекли: туканка ще е сеир - и се събрали да гледат и за плюят мощно.
                Ама човекът излязъл сръчен. Всичко си направил тип-топ, бързо и без грешка.
                По-едрата 1/3-та дълбоко фпечатлен /щото той ги умее тез неща/ попитал непознатия дали е касапин. Пък оня скромно му отговорил, ме е хирург в ена известна болница у Голямото село. Хммм, да...
                Наздраве!
                Last edited by tnm; 27.02.2017, 10:16.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                  Понеже си горе-долу от махалата... От Дънкин Донатса на ул. Хемус тръгваш нагоре към Цариградско. Като излезеш на него вдясно има галерия , а след нея шоурум за ресторантски джунджурии. Скъпичък е, но ще те ориентират барем.
                  A, Благодарско, ще погледна - цената не е толкова проблем, стига да не е нещо много лудо де
                  Иначе за ножовете - не ща, не зарад друго, ама тогава ще трябва аз да си го режа, пък мен ме мързи и то много. Искам жената сама да си го прави и да не ме занимава, а много обичаме Филе "Елена"-та, ама пусто като ми го нарежат дебело във Фантастико или Била и убиват всичко в мен. В Талията, като им речнеш да си поръчаш нещо и като го пуснат през такава машинка и става на оризова хартия, та нещо такова търся, стига да не е 4 цифрена сума, естествено, че да усещам изцяло вкуса на месото. Чрез мързел към прогрес, а шпаньолските умения с ножа не са за мен
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                    Заложи на сет хубави ножове(японски по възможност)
                    Няма по-голям кеф от сам да си нарежеш мезелъка,с хубав нож
                    Аз си падам малко Чирпанлия,на някой може да не му допада да върши това собственоръчно,но за мен е въпрос на отдаване на чест към мръвката,животното... и т.н (да не почнете да ме мислите за изветрял)
                    Че ний с теб да не сме селски? Или си чирпанлия само по душа?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                      Шпаньолците, като дойдат на лов, заедно с бута по еленски /те му викат по друг начин, ама разликата не е чак Балкан/ си носят една стойка и крив нож. Режат го на тънки лентички - вестник да четеш през тях.
                      Наздраве!

                      П.П. И аз викам на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нещо практично да ми подари. Една оптика за карабината съм си харесала от няколко години ...
                      Пу, пу, дано се направи на разсеян.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                        Абе мен пости не ме ловят, та да запитам за хубава машинка за рязане на филета, суджици, луканки и т,н, - това ни е най-големият проблем у нас - мааме сухите мезета на някакви басамаци и вкусът им се губи, а трябва да са макс на тънко, като Талианците и Шпаньолците както го правят. Та ако има някой предложение - нека да го сподели, че идва 8-ми март и трябва да подарявам нещо практично на жената
                        Наздраве за тънките мезета
                        Понеже си горе-долу от махалата... От Дънкин Донатса на ул. Хемус тръгваш нагоре към Цариградско. Като излезеш на него вдясно има галерия , а след нея шоурум за ресторантски джунджурии. Скъпичък е, но ще те ориентират барем.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                          Абе мен пости не ме ловят, та да запитам за хубава машинка за рязане на филета, суджици, луканки и т,н, - това ни е най-големият проблем у нас - мааме сухите мезета на някакви басамаци и вкусът им се губи, а трябва да са макс на тънко, като Талианците и Шпаньолците както го правят. Та ако има някой предложение - нека да го сподели, че идва 8-ми март и трябва да подарявам нещо практично на жената
                          Наздраве за тънките мезета
                          Шпаньолците, като дойдат на лов, заедно с бута по еленски /те му викат по друг начин, ама разликата не е чак Балкан/ си носят една стойка и крив нож. Режат го на тънки лентички - вестник да четеш през тях.
                          Наздраве!

                          П.П. И аз викам на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нещо практично да ми подари. Една оптика за карабината съм си харесала от няколко години ...
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                            Е, сега ... бива ли чак толку директно!? Ама и управата на Инвестор са за гласене..., не сложха една голяма червена точка при емотиконите
                            Наздраве!
                            Кака,кат си алкализираш организма, не знаеш какви ги вършиш
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                              Абе мен пости не ме ловят, та да запитам за хубава машинка за рязане на филета, суджици, луканки и т,н, - това ни е най-големият проблем у нас - мааме сухите мезета на някакви басамаци и вкусът им се губи, а трябва да са макс на тънко, като Талианците и Шпаньолците както го правят. Та ако има някой предложение - нека да го сподели, че идва 8-ми март и трябва да подарявам нещо практично на жената
                              Наздраве за тънките мезета
                              Заложи на сет хубави ножове(японски по възможност)
                              Няма по-голям кеф от сам да си нарежеш мезелъка,с хубав нож
                              Аз си падам малко Чирпанлия,на някой може да не му допада да върши това собственоръчно,но за мен е въпрос на отдаване на чест към мръвката,животното... и т.н (да не почнете да ме мислите за изветрял)
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Добро утро.
                                Съни,нямаш грижи,ако възникнат въпроси-свиркай.
                                Ще се радвам някой да започне да се грижи по-добре за тялото и здравето си.
                                Трябва да се пие вода, повече от колкото пием!
                                Е, сега ... бива ли чак толку директно!? Ама и управата на Инвестор са за гласене..., не сложха една голяма червена точка при емотиконите
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

                                Коментар

                                Working...
                                X