If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който пее кила качва. Я ги виж оперните певачки. Ама не щеш да пееш. Само чакаш на уше да ти свирят. И иззад рамо рома да ти наливат.И вода да не ти подливат, Не може всички рахатлъци на куп. Затова шти подлея със сутрешна физзарядка.
Всъщност песента не е интересна, можеш спокойно да пропуснеш. Прекалено тематично-фолклорна.
Виж, по отношение на размера не трябва да се подминават нещата. Има един кръг социални феномени, чието основно качество е тяхното количество!
Даже май го подценяваш, размерът
В Германия е половината ми рода и кракът ми не е стъпвал там, въпреки поканите. Сигурно, щото ще се чувствам , като у нас си и няма да ми е интересно, а и се виждаме на друго място
Пък и там много подредено за мен ми се струва.
Аз не мога в момента, да пусна музика, а твойто ще си го чуя довечера . Мерси
Всъщност песента не е интересна, можеш спокойно да пропуснеш. Прекалено тематично-фолклорна.
Виж, по отношение на размера не трябва да се подминават нещата. Има един кръг социални феномени, чието основно качество е тяхното количество!
Леленце, да видиш колко е голямо сърцето ми!
В Германия ползват специална дума за литровката - Масс.
На снимката ще видиш част от обстановката в легендарното заведение в Мюнхен - Хофбройхаус. Семпла и практична, апропо! Само не ме питай за погълнатите количества, че ма и срам.
Отделно, по прасешката тема искам да ти препоръчам да си вземеш едно "влакче". Има някакво псевдо фонетично сходство на думите джалан и влак на немски. В по-младите години обичахме да шашкаме келнерките с поръчката на влакче. Немците не разбират нашия майтап, а ние просто правехме опити да задържим колкото се може повече келнерките, които там ходят с едни разместващи гравитацията деколтета!
Та така! Beer Song - Lied über Bier
Даже май го подценяваш, размерът
В Германия е половината ми рода и кракът ми не е стъпвал там, въпреки поканите. Сигурно, щото ще се чувствам , като у нас си и няма да ми е интересно, а и се виждаме на друго място
Пък и там много подредено за мен ми се струва.
Аз не мога в момента, да пусна музика, а твойто ще си го чуя довечера . Мерси
Чао, Кръчма!
Една литрова халба с тататор без чесън за мен. После може и голяма прасешка, а още по после, ще видим
Леленце, да видиш колко е голямо сърцето ми!
В Германия ползват специална дума за литровката - Масс.
На снимката ще видиш част от обстановката в легендарното заведение в Мюнхен - Хофбройхаус. Семпла и практична, апропо! Само не ме питай за погълнатите количества, че ма и срам.
Отделно, по прасешката тема искам да ти препоръчам да си вземеш едно "влакче". Има някакво псевдо фонетично сходство на думите джалан и влак на немски. В по-младите години обичахме да шашкаме келнерките с поръчката на влакче. Немците не разбират нашия майтап, а ние просто правехме опити да задържим колкото се може повече келнерките, които там ходят с едни разместващи гравитацията деколтета!
Та така! Beer Song - Lied über Bier
Коментар