IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ти като не си защитен вид, да те дадем на някоя мечка.
    Наздраве!

П.П. Всъщност, при леля си ти е най-добре. Тя, бетер от мечката ти взема акъла.
    Оххх, така ме боли гърба, че няма да откажа едно мачкане от мечка....Чак за едене няма да се давам...

Наздраве за кандидат мечките....!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Сойката не е защитен вид...
      Ако питаш мен - нахрани котката.....
      Ти като не си защитен вид, да те дадем на някоя мечка.
      Наздраве!

П.П. Всъщност, при леля си ти е най-добре. Тя, бетер от мечката ти взема акъла.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Сойката не е защитен вид...
        Ако питаш мен - нахрани котката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Добро утро! Сипете нещо силно , че се сдобих с пиле Незнам как все на мен ми се случват такива неща?!
          Нямах време да си ходя при моят майстор да сменява консумативи по колата и се обадих на друг, който я взе , оправи нещата и като се връща да ми я остави, носи някакъв кашон и аз го питам какво е свършил и колко да плащам , а той само ми побутва кашона под носа и се разсейва с отговорите. Та реших, че му е важен кашона и го питам какво има вътре и той - пиле! Ама и мое било, щото било под капака. И аз му казвам , че няма начин, щото колата не е паметник и почти постоянно е в движение , ама той си държи на свойто. Чак ме пита къде живея, щото било добре там да го пусна пилето. Казах , че не вярвам и си измисля и той се наду, заряза ми кашона , не му платих даже и си тръгна . Образоваха ме, че въпросното пиле е сойка и сега уж да си спестя време, ще трябва да го водя на лекар и после да ходя да си платя за находката и обслужването. И като го заведа на лекар, какво да го правя после? И не ще да яде хляб. Мухи ли трябва да му ловя? Мъка . Май две двойни ми трябват.
          Пращаш го на Спасителен Център Зелени Балкани в Стара Загора. Може да имат сътрудник у Голямо село, та затова първом се обади на този те номер на телефон: 0884 877 544 - Дофтур Питроф. Аз переудически им изпращам по някоя гарга, ама по техният "представител" у хабитата. Тоя господин един път съм го чувала по GSM и доста ведро ми прозвуча.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Добро утро! Сипете нещо силно , че се сдобих с пиле Незнам как все на мен ми се случват такива неща?!
            Нямах време да си ходя при моят майстор да сменява консумативи по колата и се обадих на друг, който я взе , оправи нещата и като се връща да ми я остави, носи някакъв кашон и аз го питам какво е свършил и колко да плащам , а той само ми побутва кашона под носа и се разсейва с отговорите. Та реших, че му е важен кашона и го питам какво има вътре и той - пиле! Ама и мое било, щото било под капака. И аз му казвам , че няма начин, щото колата не е паметник и почти постоянно е в движение , ама той си държи на свойто. Чак ме пита къде живея, щото било добре там да го пусна пилето. Казах , че не вярвам и си измисля и той се наду, заряза ми кашона , не му платих даже и си тръгна . Образоваха ме, че въпросното пиле е сойка и сега уж да си спестя време, ще трябва да го водя на лекар и после да ходя да си платя за находката и обслужването. И като го заведа на лекар, какво да го правя после? И не ще да яде хляб. Мухи ли трябва да му ловя? Мъка . Май две двойни ми трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Така е, той обича чифтокппитните, а мецаните гледа ги гледа в зоокът. Също във филма "Мечката", къде може си му реве изправена колко си ще, ама от екрана. Макар и така замалко да се изпусне. Онази мечка обаче гризли, може те гризне. А нашите са балканчета, пърпорят насам- натам с пърделица. Не права аналогии с мечичките от кръчмата, но те клиентите сами се досещат.
              Добро утро !
              Нещо не мога да те разбера...Какви мечки, кои мечки, за какви мечки става раздумка...? Явно от черпенето ти се е разстроил мозъка и гънката не работи....
              Тянка пише, че ще обикаля страната а не гората....ААААА, зацепих ( с Фтората, че първата се амортизира...)...Като се върне от толкова софри ще мяза на мечка ( пардон, на меченце..)

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не го плаши свата. Ще вземе да откаже сватството в последния момент.
                Наздраве!

П.П. Тези дни тръгвам по абитуриентски балове. Ще тръшна половин България.

П.П.П. Мамун трябва да почерпи в най-скоро време. Малкият шебек тая година е зрелостник.
                Така е, той обича чифтокппитните, а мецаните гледа ги гледа в зоокът. Също във филма "Мечката", къде може си му реве изправена колко си ще, ама от екрана. Макар и така замалко да се изпусне. Онази мечка обаче гризли, може те гризне. А нашите са балканчета, пърпорят насам- натам с пърделица. Не права аналогии с мечичките от кръчмата, но те клиентите сами се досещат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тоа май па го е хапал кон. Затова са му толку мили хората. Нищо, като го захапе сватята, пак ще заобича кончетата. Върти се светът. Наздраве за диалектиката!

Не го плаши свата. Ще вземе да откаже сватството в последния момент.
                  Наздраве!

П.П. Тези дни тръгвам по абитуриентски балове. Ще тръшна половин България.

П.П.П. Мамун трябва да почерпи в най-скоро време. Малкият шебек тая година е зрелостник.
                  Мечо

Коментар

• МММММММММММ ЕЙ ТУКА КАТО Я ВИДЯХ ПИЧУЕ И ВЕДНАГА СЕ ВЛЮБИХ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХЯЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=rAJKoQmbaWQ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        днес не и купих бозичка и баничка на мойта красавица дулсинея

И МНОГО МИ СЕ ЯДОСА

Ще заслабне бе, хаймана! И ще я разлюбиш. Наздраве за сочните мадами с месце! Като едновремешните кифтета.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          днес не и купих бозичка и баничка на мойта красавица дулсинея

И МНОГО МИ СЕ ЯДОСА
                          Пропуснал си закуската. Няма нищо. Идва обяд. Имаш втори шанс . Тичай бързо на пазар

Коментар

• днес не и купих бозичка и баничка на мойта красавица дулсинея

И МНОГО МИ СЕ ЯДОСА

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Добра вечер мили хора,как сте,как я карате?

хапвате ли,пийвате ли?
                              Тоа май па го е хапал кон. Затова са му толку мили хората. Нищо, като го захапе сватята, пак ще заобича кончетата. Върти се светът. Наздраве за диалектиката!

Коментар

• Това много подходящо за часовият интервал и подхожда на питието ми

https://m.youtube.com/watch?v=wXIqCbQqVls
                                Last edited by Lelq; 22.05.2018, 01:39.

Коментар

Working...
                                X