Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Под деликатна да разбирам ли мила и услужлива? Наздраве за добрите обноски на лошите каки!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тази е ботаничка, не е биоложка. Не съм й в кръга на интереси. Виж кестен като теб би го нарезала на тънки филийки със скалпела да установи къдя зародишът на смелите ти изяви и закачливите ти прояви. И да го изреже. За мил спомен. Подобно на скалпел. Наздраве за дивите деца на гората и планината! В Горна Дакота, де.
Наздраве!
П.П. 4i40 не говори като натурален кестен. Няква присадка е у Голямото село.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Спокойно, бре!!! Обещавам да внимавам. И без това съм си деликатна по природа.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бре тарантул, ти хербарий от паяк виждал ли си ....( аз не съм, но си те представям...)Last edited by Trakatrak; 18.05.2018, 17:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бре тарантул, ти хербарий от паяк виждал ли си ....( аз не съм, но си те представям...)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Йесссс!!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеуиски в хладилник не се държи, може от това да те боли стомаха. Иначе и аз не съм спал, ама в стара Загора е така.
Мечо
Коментар
-
Йесссс!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На танц ли ме каниш? Веднага отивам да си обуя балните пантофки.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес съм много кисел ...Боли ме дразнещо стомаха и не съм спал цяла нощ...
Имам една бутилка уиски в хладилника и ще взема да се плекувам, като за петъчно...
Наздраве !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnmЗабелязвам, много ти е ведро настроението. Нощеска да не са те налазили самодивите с бели премени? Наздраве!Чичо е шампион !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар