Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnmЗабелязвам, много ти е ведро настроението. Нощеска да не са те налазили самодивите с бели премени? Наздраве!Чичо е шампион !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Който пее кила качва. Я ги виж оперните певачки. Ама не щеш да пееш. Само чакаш на уше да ти свирят. И иззад рамо рома да ти наливат.И вода да не ти подливат, Не може всички рахатлъци на куп. Затова шти подлея със сутрешна физзарядка.
Los valses mas hermosos del mundo (III)
https://www.youtube.com/watch?v=kZVsFBdBYTM
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тва за разреждане на бирата ли ..?
пп Малко съм заядлив, че предположиш липсата на чесъм да е свързано с целуфана с млад италианец....
Булгар...Булгар....
Наздраве !
пп Отче наш 3 пъти и давай, давай....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧао, Кръчма!
Една литрова халба с тататор без чесънза мен. После може и голяма прасешка, а още по после, ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп Малко съм заядлив, че предположиш липсата на чесъм да е свързано с целуфана с млад италианец....
Булгар...Булгар....
Наздраве !
Коментар
-
Една литрова халба с тататор без чесънза мен. После може и голяма прасешка, а още по после, ще видим
Булгар...Булгар....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Всъщност песента не е интересна, можеш спокойно да пропуснеш. Прекалено тематично-фолклорна.
Виж, по отношение на размера не трябва да се подминават нещата. Има един кръг социални феномени, чието основно качество е тяхното количество!
Наздраве за социалните феномени!
Най-обичам какички, дето стават от леглото рано с макияж и прическа, .... защото са легнали призори,А може и за леличките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Даже май го подценяваш, размерът
В Германия е половината ми рода и кракът ми не е стъпвал там, въпреки поканите. Сигурно, щото ще се чувствам , като у нас си и няма да ми е интересно, а и се виждаме на друго място
Пък и там много подредено за мен ми се струва.
Аз не мога в момента, да пусна музика, а твойто ще си го чуя довечера . Мерси
Виж, по отношение на размера не трябва да се подминават нещата. Има един кръг социални феномени, чието основно качество е тяхното количество!
Наздраве за социалните феномени!
Най-обичам какички, дето стават от леглото рано с макияж и прическа, .... защото са легнали призори,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЛеленце, да видиш колко е голямо сърцето ми!
В Германия ползват специална дума за литровката - Масс.
На снимката ще видиш част от обстановката в легендарното заведение в Мюнхен - Хофбройхаус. Семпла и практична, апропо! Само не ме питай за погълнатите количества, че ма и срам.
Отделно, по прасешката тема искам да ти препоръчам да си вземеш едно "влакче". Има някакво псевдо фонетично сходство на думите джалан и влак на немски. В по-младите години обичахме да шашкаме келнерките с поръчката на влакче. Немците не разбират нашия майтап, а ние просто правехме опити да задържим колкото се може повече келнерките, които там ходят с едни разместващи гравитацията деколтета!
Та така!
Beer Song - Lied über BierДаже май го подценяваш, размерът
В Германия е половината ми рода и кракът ми не е стъпвал там, въпреки поканите. Сигурно, щото ще се чувствам , като у нас си и няма да ми е интересно, а и се виждаме на друго място
Пък и там много подредено за мен ми се струва.
Аз не мога в момента, да пусна музика, а твойто ще си го чуя довечера . Мерси
Коментар
-
В Германия ползват специална дума за литровката - Масс.
На снимката ще видиш част от обстановката в легендарното заведение в Мюнхен - Хофбройхаус. Семпла и практична, апропо! Само не ме питай за погълнатите количества, че ма и срам.
Отделно, по прасешката тема искам да ти препоръчам да си вземеш едно "влакче". Има някакво псевдо фонетично сходство на думите джалан и влак на немски. В по-младите години обичахме да шашкаме келнерките с поръчката на влакче. Немците не разбират нашия майтап, а ние просто правехме опити да задържим колкото се може повече келнерките, които там ходят с едни разместващи гравитацията деколтета!
Та така!
Beer Song - Lied über Bier
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, що трябва непрекъснато да ми напомняш за тез 3 кила, де не мога да ги кача на кръшната си снага!? Ям, пия, от леглото на дивана, от дивана пак на леглото ... и все семсе и две кила си седя. При тоз ми ръст от 1,55 м всякак ми се губи симетрията. Естетически недоимък усещам като се мерна в огледалото.
Наздраве!
Los valses mas hermosos del mundo (III)
https://www.youtube.com/watch?v=kZVsFBdBYTM
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ни знам що се асоциираш с таз хубава кака? Кат си барем 2 кила и 127 грама по-слабичка. И не мое пееш. И не щеш.
Наздраве!Last edited by tnm; 17.05.2018, 09:23.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар