Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Човекът е направен от страх и от страх живее. Особено женорята с тревожността си. Когато обуздаеш страховете си ги водиш като руска тройка към успехи или катастрофи. Естественичка като теб трябва е наясно с ролята на страха за живота и осъществяването. Наздраве за инстинктите!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Какво ти щастливи!? Цел живот да живееш в страх, че утре ще падне некоя керемида и шта халоса по главата или нещо от тоя порядък. Манииии.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
На долнопробни улички, не бива да се ходи . Има по - квалитетни места за тази целлека нощ, че утре сутрин , цялата тълпа сме на гости на един артистично - ексцентричен архитект, правещ най - страхотното кафе в Рим
и разказващ история
Тук е момента да ми завидите
Коментар
-
Когато си прав, прав си, един път и ти да познаеш на 100% - поздравленияПървоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемислъ че тя ше спечели. много е красива
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Last edited by precakanoto; 13.05.2018, 04:44.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
А пък от мен заръка да посетиш некоя уличка вертепна и да излъчиш за Чичи и Грую превъзпитателен репортаж как не бива да се ходи по такива места. Наздраве за римските куртизантки!лека нощ, че утре сутрин , цялата тълпа сме на гости на един артистично - ексцентричен архитект, правещ най - страхотното кафе в Рим
и разказващ история
Тук е момента да ми завидите
Коментар
-
Умиращите многократно, възкръсват пак толкова пъти. Адреналин и морфин! Страхливците са най-щастливите хора, що превъзмогването и изживяването на оцеляването ги въздига в собствените им очи.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар