Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ба, и на маникюристка и на козметичка ходя. Въобще, очертавам се кат безумно смела.
Наздраве!
Сега ходих на контролен преглед и един чичак (който ме гледа и миналата година на абсолютно същия апарат) ми вика, че съм имал двоен бъбрек, ама да не се плаша, било козметичен проблем по рождение. Даже и не погледнах в нета какво точно е това, просто му се изсмях как така миналата година не го е видял, пък тази изведнъж е прогледналПосле разбрах, че на половината колеги е "открил" същото. Прегледи и специалисти да искаш.
Знам, че Чиче ще ме скастри, но това с прегледите и докторите е пълна пунта мара и не трябва да му се обръща внимание. Ако зависише от мен, компании като Софарма отдавна да са фалирали, но масата се гипсира (българите сме сред най-големите хипохондрици в цял свят, като особено вярваме на врачки, шамани, баячки, билкари и т.н.), лети до Бразилия да ги гледа някой местен ходжабей и после реве за Фалкон-я. Мат'риал.
Наздраве, че хич не ми се работи, а имам камара работа, дето не знам дали и кога ще я отметнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3334095[/ATTACH] Незнам ще се види ли, дакелът - просякНаздраве и чао до утре!
Интересното е, че тенденциите в просенето, един вид модата в тази насока, отново се задава от Запад на Изток. Апропо, аз просяци в Дубай, Сингапур или Хонконг не съм виждал...
Та за тенденциите - от Запад привнесоха просенето със свирене с някакъв инструмент в превозните средства, после внесоха просенето в стойка Г - с прибрани колене и изпънати напред ръце, а сега вече, след като София стана най-кучкарския и помиярски град в Европа, внесоха и просенето с кучета. Точно преди 10-на дни ми направи Фпечатление как две ромчета мъкнеха един помияр на каишка и ми обясняваха - Дай бе, бате, дай за хляб на кучето! В смисъл, ромът знае, че на него няма да дам, но се надява някой от поне 20-те% болни кучкари в София да се трогне и да даде...
Едно време имаше една песен - искам да съм негър в щата Алабама, но татко гузно рече, че в рода ни няма - та сега аз искам да съм куче в парка "Гео Милев", ше си ръфам на воля и няма да ми дреме, щото аз съм над всичко и всички. Връх в хранителната верига и еволюцията един вид. Помиярска работа!
Ха наздраве - снощи беше весел коктейл - един чичак се реди 6 пъти на кетъринга (броих му ги), та се замислих за разказа на Алеко за Бае ви Ганя, как си натъпкал джобовете със "сос майонез", пък той се разтекъл. Мила родна картинка. Наздраве от заранаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Смела Кака! Смела! Готова да даде дори два-три косъма да й изрежат. Без да се панира. Най-много да тропира фризьора. Наздраве за безумно смелите Каки де се подлагат на фризиране!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3334095[/ATTACH] Незнам ще се види ли, дакелът - просякНаздраве и чао до утре!
Нищо се не види на снимката. Поне при мен не се получава.
Наздраве!
П.П. Добре си обърнала няколко шпица. Поздравления!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Поздрави от един коктейл в Маринела, екс Японски - добре са се представили - няма Джеймисън, но има Килбегън, та пак става. Малко хостеси няма, като за нивото на хотела, който е известно основно с тях и стаите за почивка, но на корпоративни събития е така. Хемилио да кажа как е у Бургазларъ
Хемиле, я кажи свестен хотел в Бургас, без Приморец, да направя едно събитие там - трябва ми конферентна зала за 40-50 човека. Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А вие що сте опразнили Кръчмата? Ни ядете, ни пиете , ни музика? !
Айде поздрав от Рим и наздраве, Кръчма!
https://m.youtube.com/watch?v=rMTfM28wAf8
Коментар
-
Да отидеш в Рома и да те фане пороя. Какъв късмет!?
Наместо да седиш на свечеряване на лек бриз и закуска.
Я, барем му похапвай паста на корем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра нощ ! Лежа в тъмното , слушам и гледам пороят. А някой , някъде наблизо свири на пиано . Ще измие прахолякът
Наздраве, Кръчма !
Наместо да седиш на свечеряване на лек бриз и закуска.
Я, барем му похапвай паста на корем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся, дан влизам баш в конкретика, ама ... Кога ми махнаха първата бенка и я дадоха за биопсия - една седмица голям страх. Като излязоха резултатите - успокоение. На следващите махнати бенки реших да не се впрягам, щото ако човек знае какво го чака, ще си поръча некролога и сам ще си впише втората дата. Сега, наместо да се шашкам си обличам най-таковата бельо /да му е трудно на дофтура/ и въобще не си го слагам на сърце.
Наздраве!
Коментар
-
Човекът е направен от страх и от страх живее. Особено женорята с тревожността си. Когато обуздаеш страховете си ги водиш като руска тройка към успехи или катастрофи. Естественичка като теб трябва е наясно с ролята на страха за живота и осъществяването. Наздраве за инстинктите!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар