Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
А па я да са пофала. Капините ми от дъжда порасли колко орехи. Хич ме подлъгва. И сочни, та и сладки. При това са без бодли.
... и без сопата на пъдаря, лЕ?...Дебнеш тииииии.....
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Просто споделих случка
Що все трябва да търсиш асоциации? Скучен ти е денят ли ?
Прекалено е напрегнат /денят ми/, за да не си направя закачка /ЛЕК бъзик/ с една изгубила се в слънчогледите дама..., на това - там - как се казваше - на географията...
За твое сведение: изобщо нямаше да коментирам, а и не би ми направило впечатление, ако се беше "изгубила" в нечие имение, а пред погледа ти беше оригиналът на "Слънчогледите" на Ван Гог...
Все тая, де - какво толкова говоря...
Наздраве - с ледено - студената Buval - Belgian beer, Alc. 5% Vol. - много приятна и евтина като за нашите географски ширини - биричка!
Огледах се за слънчогледи наоколо - но не виждам такива, за разлика от касите с бира... Тия си падат по зърнените култури и плодовете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Помниииш.
Наздраве, Събев!
П.П. Мани, явно съм станала зависима от високите нива на адреналин. Напоследък ич нямам поводи да го вдигам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
С толкова много съкровища да не вземем привлечем малайските пирати. Че ще ми се наложи се права на Сандокан. Или на Черната брада. Може и на Дрейк. Той е от едните, и от другите.
Наздраве!
П.П. Къде изтърва Тигърът на Седемте морета!? Той,, струва ми се, от всичкото пират и корсар най-галантен, че и кавалер.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това, със слънчогледа не предизвиква никакви асоциации...
Проблемът би бил по-голям, ако се изгубиш сред малините /същото е и сред къпините/... и вземе, та те срещне, както се пее в песента - Чичко Пъдар /или само Чичко, Чичо.../..., с голЕмата сопа, пушка, или кВото друго там си има голЕмо... Не всеки се плаши, де..., но поне ще имаш впечатления, за да предизвикаш любопитството в кръчмата, когато си седнеш в уютния ъгъл... Дори ще си спомняш някои подробности с умиление...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве, Съкровище!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Що все трябва да търсиш асоциации? Скучен ти е денят ли ?
Коментар
-
Проблемът би бил по-голям, ако се изгубиш сред малините /същото е и сред къпините/... и вземе, та те срещне, както се пее в песента - Чичко Пъдар /или само Чичко, Чичо.../..., с голЕмата сопа, пушка, или кВото друго там си има голЕмо... Не всеки се плаши, де..., но поне ще имаш впечатления, за да предизвикаш любопитството в кръчмата, когато си седнеш в уютния ъгъл... Дори ще си спомняш някои подробности с умиление...
Коментар
-
Гледам интересни теми сте подхванали в мое отстъстие, та даже за Максимус, ама не онзи от "Гладиатор", сте си говорилиКво да кажа, тези момчета (2 от тях) ги познавам - Фори и Иван - едно време редовно ги биех на баскет (на 21), га си ходих на село. Ама къде са те, къде съм аз - на какви истории съм се наслушал, а после аз си мисля, че съм имал сексуален опит - мани, бегай, както би казал бате Пешо... Ще замълча
безимен - какво да ти кажа, безимен, имаш грешно мнение за marandi - не е лощо момчето, просто системата го е смачкала, а иначе е готин и точен пич, ма пусто държи да е последна инстанция, като повечето хора, впорочем. Прати ми подготвяна от него историческа книжка за деца - определено беше спиасна на едно доста добро ниво и ми хареса, така че лоша дума за нгео няма да кажа, макар да си беше откровен спамер на моменти, обаче за това е виновен Интернет като такъвМога да пиша много по темата и за маранди, и за българите в чужбина, но едва ли ще променим един основен факт- тези българи са загубени за България - повечето почти веднага, другите след 1 или макс 2 поколения. Причини няма да търся, казвам просто факти!
Иначе евалата бичим на Валери Татарсимеонов - сефте на село спряха музиката точно в 23 часа. Бях като ударен с права лопата в главата - направо се сащисах, но факт -спряха я от раз. После поразпитах и разбрах, че заведението вече имало една глоба, та затова били примерни вечеКоето пък за пореден път потвърждава тезата ми, че с бой и глоби булгаристанецът може да бъде превърнат в порядъчен български гражданин....
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Dобро утро , Кръчма!
Успешен ден и усмихната седмица!
https://m.youtube.com/watch?v=LXrJdO...ature=youtu.be
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Са остава да забраните и на Грую да си поства женски дупета и съвсем ще заприличате на секта. И тез неща не ги решавате вие а върховната влас - модерацията. Пък кво лошо има у Максимус, пак казвам темата е кръчма не библютекарски клуб по интереси.
Послепис. От умните и не толкова прелестни създания уплах немам . В тях ми е надеждата за спасение на човечеството в дългосрочен план. Щот от много тестостерон примесен адреналин и други подобни. Резултата винаги накрая е трагичен. Поне ти ги знаеш тези работи. И преди сме говорили по темата.
Айде тоз път да не е чалга. Да се успокоиш малко , щот май и на теб хормоните ти бушуват повече от колкото требва. Наздраве.
https://www.youtube.com/watch?v=YFD2PPAqNbw
https://www.youtube.com/watch?v=cY3zyFSoD5E.
Наздраве, Събев!
П.П. Мани, явно съм станала зависима от високите нива на адреналин. Напоследък ич нямам поводи да го вдигамПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар