Първоначално изпратено от Trakatrak''
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqОще не съм , ама днес както върви , може и нарочно някой да го отнесе
Наздраве ще има ли за последно тази вечер ?!))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФтерщтих се. Кога зеха и у Кръчмата да ни трият
!?
Начи, ликуваш нервно напрежение с уиски? харно ликарство.
Наздраве!
П.П. Колегата ми е отговорил за царската болест - три еднакви коментара.Last edited by Trakatrak''; 27.01.2016, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
И наздраве ,тая вечер,малииии
Айде да къпем пак бебето(с Уиски)
Олд Джак за всички!!!!!!!!!!!!!!))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФтерщтих се. Кога зеха и у Кръчмата да ни трият
!?
Наздраве!
П.П. Колегата ми е отговорил за царската болест - три еднакви коментара.Мен ме и заплашиха с бам
)) Не е за вярване. Стана нещо като онова което Ботев беше написал за нормалните и лудите
))
Както и да е. Да са живи и здрави. Сал едната (виртуална) кръчма не могат ни я отне :!))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПийнах за отскок 50 гр уиски....
Тъкмо теглих на глас на модито една къса, но качествена и минал колега...Щот съм на отворена врата ме чул и ме вика за едно малко....Той си мислел, че нещо в работата съм се ядосал и ми помага....
Сега съм хепи.... Кога зеха и у Кръчмата да ни трият
!?
Наздраве!
П.П. Колегата ми е отговорил за царската болест - три еднакви коментара.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНещо не вдявам...
Какво толкова е написал колегата, че да му са изтрити три поста...?
Моди, що не ходиш да правиш компания на маранди.....?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ, подагра. Диета, диета и пак диета - така съм чувала.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГледам да не поркам често, щото добре замезвам, а царската болест дебне. Пуста пикочна киселина!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕле па, ако си препил нощеска. Цистеинът здраво бори ацеталалдехида.
Наздраве!
Коментар
Коментар