Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ето ти едно голямо кафе да имаш за три дни, щото ще се отправям на пикник, та да не седиш на сухо и глухо. Джапай весело с крака в мътилката и се питай таз сърдечна форма на съдинката случайно ли се е оформила или някой възмутен пешеходец е дялкал с мисъл за коларите. Наздраве за здравите пътища!
Наздраве!
П.П. И аз на пъкник съм тая седмица. Курбан ще правя на кльощавия, че от трите свещи най-рано изгасна тая, де на Богородица я бях нарекла. Затова в събота и неделя ще има напиване с приспиване на една къща за гости в близост до хабитата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
След като вчера двама с теб изядохме всичкия сладолед, сипи сега и по едно кафе за събуждане.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАйде, днес за всеки ще има независимо от боята с коя е красен и с коя се е навапцал. Задруга "Кръчмата" черпи всички поради горещините, та кога почне ви лепка сладоледът, да се пропиете.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз пък все си мисла, че за Чиче говориш. "Мрънкалото това, Мрънкалото онова, ще го нацеля аз това Мрънкало!" Ето, сякаш на чичката се заканваш. Така ми мяза на мен. Наздраве за правдивите недоразумения!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ко са прайш на чукнат, бре!? Само теб и никой друг не титулувам с това прозвище. Щото на теб най ти прилича. Мрън за туй, мрън за онуй, мрън в тая тема, мрън в оная тема ...
Наздраве!
П.П. Честит празник на Мария и Марио, а също и на жителите на Варна.
Коментар
-
Ейййй, това мрънкащото чиче със склерозата пак се уреди. А за нас няма ли да има? Пак ще трябва се правим на багдатски крадци и Импето да ни заклеймява. Наздраве за всяко едно изпълнение от 1001-ата нощи!
Наздраве!
П.П. Честит празник на Мария и Марио, а също и на жителите на Варна.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСладолед за онуй мрънкало, че ме развесели в другата тема с ведър коментар. А днес деня ми беше труден.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Пу за мене ананасчето, че не обичам анасончето
Наздраве и Марчето да зачерпи и да не се скатава. ПО изключение може и някоя Божия майка, в краен случай - божа кавичка
https://www.youtube.com/watch?v=yiGpm56Bi8s
https://www.youtube.com/watch?v=DDax8rSE8I8
Last edited by Trakatrak; 15.08.2018, 13:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДа взема сам да се почерпа, що никой не ще да даде своята лепта, за да е доволна и мирна кръчмата. Ако го карате все така стиснато, ще има размирици и бой със столове и пейки, дори с маси. Отворете си душите, бе!
Наздраве и Марчето да зачерпи и да не се скатава. ПО изключение може и някоя Божия майка, в краен случай - божа кавичкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМда, опитна, като в онзи виц:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Неделя, дзвънни. Моесе присъдиня.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар