IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Вече ще ви разглеждам като противникова ос Тянка - Начко и ще гледам да всея недоразумения и противоречия между вас. Тези номера съм ги научил на собствен гръб ясно от момчетата на кои Далекобойни Сили. Та понеже ще влееш нова увереност у Кака в нейните способности и мощности, съм принуден я подлъжа те включи в списъка за отстрел. Макар че ти докато се изкажеш обстойно пред публиката в нейно лице, тя ще заспи на приклада.
    Наздраве за объркващите похвати!

П.п. Едвам се измъкнах от продължителните гърмежи и първите едри капки.
    Още едно п.п. Тамън се отказах от 6 К МБ и ми подариха нови 6. А пък може на вилата си взема апаратче с още 24 К.
    Спри се, бе! Мускулна треска на стомаха хванах от смях.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Вече ще ви разглеждам като противникова ос Тянка - Начко и ще гледам да всея недоразумения и противоречия между вас. Тези номера съм ги научил на собствен гръб ясно от момчетата на кои Далекобойни Сили. Та понеже ще влееш нова увереност у Кака в нейните способности и мощности, съм принуден я подлъжа те включи в списъка за отстрел. Макар че ти докато се изкажеш обстойно пред публиката в нейно лице, тя ще заспи на приклада.

Още едно п.п. Тамън се отказах от 6 К МБ и ми подариха нови 6. А пък може на вилата си взема апаратче с още 24 К.
      Анализаторският ми отдел от дълго време ме предупреждава, че демонстрираните хармонични отношения с Кака, могат да предизвикат известна ревност, негативни реакции и дори директен обстрел с дебалансирани боеприпаси.

Обаче, за да отклоня скверните ти намерения, възнамерявам да ползвам подъл и лукав прийом: ще се впусна в напоителни разяснения и опровержения, при което командирът на твоя огневи разчет ще потъне в сладка дрямка, а аз ще отпраша към ... Балкана.

Наздраве за срещите на точното място

Katie Melua - I Will Be There

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аааа, ся та разбрах
        Аз си ползвам изпитаните илачи

Като почнат да ги произвеждат от Софарма, ще си купя техни акциЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Всеки си има своите стихии, бре! Ти още малко и ще ме изкараш /само мен/ стихийно бедствие /да е жива и здрава гранддамата на българския театър/
          Наздраве!
          Даааа, ама ти си фурия. Като кобилката Фюри. Скачаш, тропаш и все на беснеене го издокарваш. Ааааа, требва те вържем за некой сеновал. Дано кротнеш до късна есен.

Коментар

А, няма лошо, на мен не ми пречи, просто реших да те науча нещо, но ако не щеш, не щеш и толкова
            Разгеле, отворихме приказка!
            Копирам адреса, който излиза директно горе в браузъра. После давам линк към този адрес чрез избран текст.

Понеже ти видимо се изкара много отзивчив и жертвоготовен, ама обяснение като за дебили така и не последва, хайде сподели, ама се съобразявай, че съм си проЗ.

Вероятно кликаш десен бутон върху видеото и копираш нещо от менюто?
            Copy video URL ??

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Да, де! Рода си падат.

Леля Факя е англичанка. Aunt Fuckyou.
              За по-голямо благозвучие малко съм пипнал само фонетиката, че да звучи по български. Много отзивчива жена и страшно помага
              Леко съм изненадан, че не се познавате
              Аааа, ся та разбрах
              Аз си ползвам изпитаните илачи

Като почнат да ги произвеждат от Софарма, ще си купя техни акциЙ
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За мазненето, мазня се! При сгода не пропускам.
                Ама днес основно гледам в посока да ми се полее моравката, че иначе трябва да с е опъват маркучи, пък веке взе да ме домързява.
                Известно време пропуснах раздумката, поради причини че не ползвам мобилен нет. Не съм каТ тебе, от всеки джоб да вадя десетки гигабайти и почти толкова устройства, ми съм досущ като изваден от повест на бай Либен (Каравелов). Та, искам д а кажа, че ако без да ща съм се докарал на Кака с моята молитва за дъжд, ще ми дойде като бонус.

Наздраве!

Last edited by Trakatrak; 06.06.2018, 16:51.

Коментар

• Начев с тия молитви за дъжд, страхотен го докара. Сега, довечера ще ми върви по вода

Коментар

Да, де! Рода си падат.

За по-голямо благозвучие малко съм пипнал само фонетиката, че да звучи по български. Много отзивчива жена и страшно помага

Коментар

А, няма лошо, на мен не ми пречи, просто реших да те науча нещо, но ако не щеш, не щеш и толкова Личното цветоусещане е най-важното!
                      А коя е леля Факя? Помня един/една Факушка във форума?
                      Да, де! Рода си падат.

Коментар

Груйчев, добротата и лошотията ти няма хич да ми помогнат да бъда по-полезен на всички, че язе си падам малко динозавър и то от древен тип (измрел отдавна) и неможенето ми да качвам картинки не помръдва никакви емоционални пластове в душата ми. Имах регистрация в два сайта за качване на снимки. Единият ме е блокирал, на другия съм забравил паролата, известно време инвесторите ми пълзяха по нервите ... и знаеш ли какво направих аз?!

Вместо да се кахъря за собствената си нищета, взех и поканих на сладка приказка леля Факя, пък му думнахме по няколко ирландски и от този момент нататък всичките проблеми с качването на съдържания - аудио, видео, имиджис, че и други гигабайтоядни, сублимираха в маранята.

Наздраве за трайното анихилиране на проблемите. Върнах си живота и го предпочитам биологичен и аналогов. Въпрос на вкус е, както знаеш! И кучето така вика като се ближе под опашката.
                        Pink Floyd - Coming Back to Life
                        А, няма лошо, на мен не ми пречи, просто реших да те науча нещо, но ако не щеш, не щеш и толкова Личното цветоусещане е най-важното!
                        А коя е леля Факя? Помня един/една Факушка във форума?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ти се шегуваш , а аз сериозно го мислех
                          Моля за извинение, ако съм те разочаровал.

За да стане, мен ми требва нега в очите, любовни докосвания, тръпка на сърцето... ай такива капризи.

Иначе – не; остарях вече, не е като ено време, чичовото-о-о...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Здрасти Супер, аромат на сено и дъжд
                            Ето на, друго нещо си е сродната душа

Natasha Bedingfield - Soulmate

Коментар

nachev, ей на, да видиш, че съм добър - глей как се качва видео съдържание, че да е полезно на всички и да се види картинка, че иначе малко динозавърски иде
                              Груйчев, добротата и лошотията ти няма хич да ми помогнат да бъда по-полезен на всички, че язе си падам малко динозавър и то от древен тип (измрел отдавна) и неможенето ми да качвам картинки не помръдва никакви емоционални пластове в душата ми. Имах регистрация в два сайта за качване на снимки. Единият ме е блокирал, на другия съм забравил паролата, известно време инвесторите ми пълзяха по нервите ... и знаеш ли какво направих аз?!

Вместо да се кахъря за собствената си нищета, взех и поканих на сладка приказка леля Факя, пък му думнахме по няколко ирландски и от този момент нататък всичките проблеми с качването на съдържания - аудио, видео, имиджис, че и други гигабайтоядни, сублимираха в маранята.

Наздраве за трайното анихилиране на проблемите. Върнах си живота и го предпочитам биологичен и аналогов. Въпрос на вкус е, както знаеш! И кучето така вика като се ближе под опашката.
                              Pink Floyd - Coming Back to Life

Коментар

Аз пък тъкмо ще излизам и не схващам твоите тежнения по бурите и вихрушкуте. Нещо на Кака се мазниш, а?
                                За мазненето, мазня се! При сгода не пропускам.
                                Ама днес основно гледам в посока да ми се полее моравката, че иначе трябва да с е опъват маркучи, пък веке взе да ме домързява.
                                Известно време пропуснах раздумката, поради причини че не ползвам мобилен нет. Не съм каТ тебе, от всеки джоб да вадя десетки гигабайти и почти толкова устройства, ми съм досущ като изваден от повест на бай Либен (Каравелов). Та, искам д а кажа, че ако без да ща съм се докарал на Кака с моята молитва за дъжд, ще ми дойде като бонус.

Наздраве!

Коментар

Working...
                                X