IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Анализаторският ми отдел от дълго време ме предупреждава, че демонстрираните хармонични отношения с Кака, могат да предизвикат известна ревност, негативни реакции и дори директен обстрел с дебалансирани боеприпаси.

Обаче, за да отклоня скверните ти намерения, възнамерявам да ползвам подъл и лукав прийом: ще се впусна в напоителни разяснения и опровержения, при което командирът на твоя огневи разчет ще потъне в сладка дрямка, а аз ще отпраша към ... Балкана.

Наздраве за срещите на точното място

Katie Melua - I Will Be There
    Начев, мрънкалото ще излезе голям завистник. Гледай в ква завера ни заподозря.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

С тия диаманти ме хвърлихте в размисли и страсти. Дали ще мога да мина за необработен диамант, щото за срещата довечера, май няма да имам време да се сложа в балната рокля?! А не ща да рискувам да закъснея
      Ще, ще, Lelq! Отивай и им събери погледите.
      Наздраве!

П.П. По принцип, диамантът е необработен. Като го шлифоват, в зависимост от броя на стените става брилянт или розета. Имах един много хубав учебник по минералогия и петрография. Там фсичко беше описано. Ама дебелото псе го предъвка. Голяма загуба.
      Мечо

Коментар

Наздраве, Лели!

Amy Winehouse - You know I'm no good
        Наздраве! Не мога сега с музика да върна жеста. Ама иначе слушам

Коментар

Чи много лесно ма угади, ба!
          Палко подлеций си падам, мъъъъничко

Валерката е пич. Истински необработен диамант.
          Друго си е поколения наред да се преминава през ювелирите в Антверпен!
          Ама пък тогава няма гаранция, че няма да излезе на изхода някое джендърче.
          Няма вече оправия, Траков!
          Всичко дебне отвсякъде

Да пием все пак за диамантите. В тяхното проявление като най-добри приятели на момичетата, илюстрирайки най-изначални, най-консервативни, най-човешки стремления и желания

С тия диаманти ме хвърлихте в размисли и страсти. Дали ще мога да мина за необработен диамант, щото за срещата довечера, май няма да имам време да се сложа в балната рокля?! А не ща да рискувам да закъснея

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве!
            Наздраве, Лели!

Amy Winehouse - You know I'm no good

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кака те е подучила да се паря с горещ восък. Поооодъл си ти, що с къф се събереш такъф ставаш. Но аз си имам тапи за плуване и като сложа плувна шапка върху тях, дори джангъра от Какао бийч ще ми се стори нежно пеене. Наздраве за Валерката Симеонов!
              Чи много лесно ма угади, ба!
              Палко подлеций си падам, мъъъъничко

Валерката е пич. Истински необработен диамант.
              Друго си е поколения наред да се преминава през ювелирите в Антверпен!
              Ама пък тогава няма гаранция, че няма да излезе на изхода някое джендърче.
              Няма вече оправия, Траков!
              Всичко дебне отвсякъде

Да пием все пак за диамантите. В тяхното проявление като най-добри приятели на момичетата, илюстрирайки най-изначални, най-консервативни, най-човешки стремления и желания

Коментар

Траков, фнимавай да не случиш на калпави тапи!
                Най-сигурният начин е ушите да се накапят с восък, щото съм сладкодумен като сирените на Одисей.
                И насочвам корабите към челюстите на Сцила и Харибда.

Сирените най-обичат песента: Ела, герою, че ми трябваш за нещо много, много важно!

Наздраве за героичните постъпки и повика на сирените

Bonnie Tyler - I Need a Hero

Late at night I toss
                and I turn
                and I dream of what I need.
                I need a hero.
                I'm holding out for a hero 'til the end of the night.
                He's gotta be strong and he's gotta be fast

по-ясно от това - здраве му кажи!
                Кака те е подучила да се паря с горещ восък. Поооодъл си ти, що с къф се събереш такъф ставаш. Но аз си имам тапи за плуване и като сложа плувна шапка върху тях, дори джангъра от Какао бийч ще ми се стори нежно пеене. Наздраве за Валерката Симеонов!

Коментар

Иначе казано (в червено са константните неща)
                  скобаvideo=youtube;цифри и букви след равенството в урл адреса в тубатаскобацелият адрес на парчето в тубата[/video]

Груев, не можех сам, ама като дойде специалист от IT отдела и го докарах криво-ляво
                  Идеално си се справил, недей да скромничиш
                  Наздраве по тоя повод!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Иначе казано (в червено са константните неща)
                    скобаvideo=youtube;цифри и букви след равенството в урл адреса в тубатаскобацелият адрес на парчето в тубата[/video]

Груев, не можех сам, ама като дойде специалист от IT отдела и го докарах криво-ляво
                    Last edited by nachev; 06.06.2018, 18:17.

Коментар

Анализаторският ми отдел от дълго време ме предупреждава, че демонстрираните хармонични отношения с Кака, могат да предизвикат известна ревност, негативни реакции и дори директен обстрел с дебалансирани боеприпаси.

Обаче, за да отклоня скверните ти намерения, възнамерявам да ползвам подъл и лукав прийом: ще се впусна в напоителни разяснения и опровержения, при което командирът на твоя огневи разчет ще потъне в сладка дрямка, а аз ще отпраша към ... Балкана.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

На тез ти приьоми вече навикнахме. Слагам тапи в уши и се забавлявам на мимиката и жестикулацията ти. Много е увлекателно. И си представям къде Кака се цели.
                        Траков, фнимавай да не случиш на калпави тапи!
                        Най-сигурният начин е ушите да се накапят с восък, щото съм сладкодумен като сирените на Одисей.
                        И насочвам корабите към челюстите на Сцила и Харибда.

Сирените най-обичат песента: Ела, герою, че ми трябваш за нещо много, много важно!

Наздраве за героичните постъпки и повика на сирените

Bonnie Tyler - I Need a Hero

Late at night I toss
                        and I turn
                        and I dream of what I need.
                        I need a hero.
                        I'm holding out for a hero 'til the end of the night.
                        He's gotta be strong and he's gotta be fast

по-ясно от това - здраве му кажи!

Коментар

Разгеле, отворихме приказка!
                          Копирам адреса, който излиза директно горе в браузъра. После давам линк към този адрес чрез избран текст.

Понеже ти видимо се изкара много отзивчив и жертвоготовен, ама обяснение като за дебили така и не последва, хайде сподели, ама се съобразявай, че съм си проЗ.

Вероятно кликаш десен бутон върху видеото и копираш нещо от менюто?
                          Copy video URL ??

А, няма ядове, отговорям, елементарно е дори за такива инвалиди като мен

1. Пишеш скоба video=youtube; и тук слагаш поредицата от букви или цифри, която ти е след равното в адреса на парчето в тубата, и затваряш с една скоба
                          2. слагаш целият адрес от парчето в тубарта - ввв.ютюб и т.н.
                          3. затваряш всичко с едно скоба/videoскоба

Иначе казано (в червено са константните неща)

Скобите ги виждаш в края какви са, че като ги изпиша по друг начин и форумът се бъгва и почва да търси несъществуващо видео

И готово Не е сложно, но е по-прегледно:

Last edited by Грую Груев; 06.06.2018, 18:01.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аааа, ся та разбрах
                            Аз си ползвам изпитаните илачи

Като почнат да ги произвеждат от Софарма, ще си купя техни акциЙ
                            Пък оня оттатък нека да бистрят морала и разните му там философски и религиозни течения.
                            Наздраве!

П.п. Праф си! У Кръчмата си е най-харно.
                            Мечо

Коментар

На тез ти приьоми вече навикнахме. Слагам тапи в уши и се забавлявам на мимиката и жестикулацията ти. Много е увлекателно. И си представям къде Кака се цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аааа, ся та разбрах
                                Аз си ползвам изпитаните илачи
                                Всички съм ги тествал. Работят до време.
                                После спасението е само при леля Факя, ама преди това задължително се кара яко метла на висока скорост и се полива здраво!

Коментар

Working...
                                X