IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не бъди нагъл! Всички 2х40+ от форума обласкаваш, а мем ме прати в тая територия инкогнита. Наздраве за стаеното в най-съкровените ти помисли!

Кви ги пишеш бре...
    Шъ вриж в казаня....
    У форумя няма таквиз дами...Всички са до годините на ракията дето я пия вечер - 25 гр....

Лека нощ !

пп Чета, че Лелчето е на среща...За нея това не важи....Може да не е лека, но поне да е ползотворна ( пардон, плодотворна..)
    Last edited by 4i40; 06.06.2018, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не бре, некрофил се казва...
      Тарантул не е толкуз извратен, просто си пада малко геронтофил....
      И щот Тянка млада за него затова се дърля с нея,( гроздето кисело.)..

Мен все младото ме зове, не за друго, душата и тялото ми да младее...

Наздраве !
      Не бъди нагъл! Всички 2х40+ от форума обласкаваш, а мем ме прати в тая територия инкогнита. Наздраве за стаеното в най-съкровените ти помисли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ma тя умрела, бе, га стана копрофил - май така се казваше
        Некрофил. Аз в изкуфството бе, щото като рано умрелите художници, малко песни създала и не е втръснала. Голям талант, който с лека ръка хвърли на бунището на смърттта. Язък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не бре, некрофил се казва...
          Тарантул не е толкуз извратен, просто си пада малко геронтофил....
          И щот Тянка млада за него затова се дърля с нея,( гроздето кисело.)..

Мен все младото ме зове, не за друго, душата и тялото ми да младее...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мойта любимка! Наздраве за неподправените съкровища, иманета и въобще скъпоценности!

П.п. Обичам я както архитектчето люби еврейчето, че и два пъти повече даже. Надявам се да не е некой лицемер.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Наздраве, Лели!

Amy Winehouse - You know I'm no good
              Мойта любимка! Наздраве за неподправените съкровища, иманета и въобще скъпоценности!

П.п. Обичам я както архитектчето люби еврейчето, че и два пъти повече даже. Надявам се да не е некой лицемер.

Обичам я! Amy Winehouse The Girl From Ipanema *New2014*

https://www.youtube.com/watch?v=FMJeByZI6E8
              Last edited by Trakatrak; 06.06.2018, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

С тия диаманти ме хвърлихте в размисли и страсти. Дали ще мога да мина за необработен диамант, щото за срещата довечера, май няма да имам време да се сложа в балната рокля?! А не ща да рискувам да закъснея
                За необработен диамант едва ли, но за обработена изкуствена перла имаш шанс. Особено ако обработиш погледа си да блести с две коктейлчета и три шотчета.

Коментар

Имаше малка изненада, но трая миг и я прогоних с широка усмивка!
                  Пробва ни нещо.
                  Сигурно като е копал доматето е излязъл пласт, който е обещаващ за добив на диаманти и сега се оглежда за съдружници.
                  Че то кой да е по-подходящ от нас двамата?!
                  Начко, нема проба, нема проба. Упълномощен си да говориш от името на Кака като по-благ, дипломатичен и апатичен. А кога тя се обади, ще ни превеждаш какво би искала да каже в примирителен тон. Време е да усмирим опърничавата. Наздраве за щастливия край на драмите, мелодрамите и комедидрамите!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Начев, мрънкалото ще излезе голям завистник. Гледай в ква завера ни заподозря.
                    Наздраве!
                    Мълчи ма! Не виждаш ле, че ти уреждам съюз и подпомагане във вербалната и епистоларната практика. Както те мързи, Начко ще говори и пише вместо теб. Нали си ми основен антипод, трябва те кътам да има кого да разигравам. Айде, кажи две благи думи на Накчко като "Вечен съюз!"

Коментар

Мдъъъ, най-вече зелени.
                      Наздраве, lelq!
                      Наздраве, tnm!

Коментар

Не ти трябва бална рокля.
                        Само нещо, семпло, изискано, стойностно.
                        Не се ориентирам за случая, че днес тъка на много станове, но ...
                        усмивката е задължителна,
                        усмивката на човек, който е убеден, има самочувствието, че носи вътре в себе си обработен диамант!

Други да се ласкаят от мисълта, че са необработени, но перспективни!

Коментар

Помня, че и то като стопанката си обичаше камъчета
                          Мдъъъ, най-вече зелени.
                          Наздраве, lelq!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Начев, мрънкалото ще излезе голям завистник. Гледай в ква завера ни заподозря.
                            Наздраве!
                            Имаше малка изненада, но трая миг и я прогоних с широка усмивка!
                            Пробва ни нещо.
                            Сигурно като е копал доматето е излязъл пласт, който е обещаващ за добив на диаманти и сега се оглежда за съдружници.
                            Че то кой да е по-подходящ от нас двамата?!

Коментар

Ще, ще, Lelq! Отивай и им събери погледите.
                              Наздраве!

П.П. По принцип, диамантът е необработен. Като го шлифоват, в зависимост от броя на стените става брилянт или розета. Имах един много хубав учебник по минералогия и петрография. Там фсичко беше описано. Ама дебелото псе го предъвка. Голяма загуба.
                              Помня, че и то като стопанката си обичаше камъчета

Коментар

С тия диаманти ме хвърлихте в размисли и страсти. Дали ще мога да мина за необработен диамант, щото за срещата довечера, май няма да имам време да се сложа в балната рокля?! А не ща да рискувам да закъснея
                                Не ти трябва бална рокля.
                                Само нещо, семпло, изискано, стойностно.
                                Не се ориентирам за случая, че днес тъка на много станове, но ...
                                усмивката е задължителна,
                                усмивката на човек, който е убеден, има самочувствието, че носи вътре в себе си обработен диамант!

Други да се ласкаят от мисълта, че са необработени, но перспективни!

Коментар

Working...
                                X