If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.П. Ко шъ кажеш тангото да не го играем, ми да го танцуваме!?
Казал го е по народному, както едно време казваха бабите и дядовци в Западна България.
"Они ѝграт валс". По-ерудираните казваха даже "валц".
Мисля, че идва от там, че по тяхно време единствените танци на место са били народните ни, а те се играят.
Добро утро !
Щом не е писал - да го изтракаме, пак добре...
Все на казачок го избива, таз Тарантула....Простено му е от мен..Ноо, третата не прощава....
пп Днес имам ужасно много работа, но следвайки мъдрите съвети на Тянка,като имаш таквоз чудо, седни да си починеш преди това....
пп Ей дъртия, видя ли как се разтапя дамско сърце....Със слушане...
Пусти дъжд, сал леко прироси. Никво стопанско значение няма за посевите. Чудя се, дали ако пропусна и тая вечер да изпълня хидромелиоративните мероприятия, ще ли устискат до завръщането на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ланкастър или Йорк /чакай да видя у чичко Гугъл кой печелеше накрая, щот не помня Тюдорите накъде бяха по-близо, ако и герба им да беше компилация от двете рози - бяла и червена/
Наздраве!
Добро утро !
Щом не е писал - да го изтракаме, пак добре...
Все на казачок го избива, таз Тарантула....Простено му е от мен..Ноо, третата не прощава....
пп Днес имам ужасно много работа, но следвайки мъдрите съвети на Тянка, като имаш таквоз чудо, седни да си починеш преди това....
пп Ей дъртия, видя ли как се разтапя дамско сърце....Със слушане...
Взехме се, Тянке! Почна се войната на бодлите. Ще играме танго.
Ланкастър или Йорк /чакай да видя у чичко Гугъл кой печелеше накрая, щот не помня Тюдорите накъде бяха по-близо, ако и герба им да беше компилация от двете рози - бяла и червена/
Наздраве!
Мечо
Начев, бъди предпазлив! Кви диаманти, че пък и баш на Арахната у двора!? Сигур е опънал хамака и търси кой да му прекопае градинката, докът той се люля на него.
Наздраве!
Почна се усещаш, ама късно. Шти посоча парцелчето къде да мъстиш като разрохваш на тракащата мърда лехите за доматите. Пасле може те пусна на по-тесния хамак с надежда се изсулиш от него.
Мълчи ма! Не виждаш ле, че ти уреждам съюз и подпомагане във вербалната и епистоларната практика. Както те мързи, Начко ще говори и пише вместо теб. Нали си ми основен антипод, трябва те кътам да има кого да разигравам. Айде, кажи две благи думи на Накчко като "Вечен съюз!"
Щъ кажа скромно дето само, че на взаимност от моя страна се радваш! Чувствата са споделени
Наздраве!
Мечо
A, Ясно, благопдаря за поясненията, важно беше Няма вече готини певици или ако има, все с тъмнозелени се мъкнат, а едно време Бритниту беше звезда. Те това ми е сред любимите песни, заради клипа де
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар