If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде го Грую? Днес му е ден за бъзик. Ще му пеа "Бели пеперудки къде кацнахте, на синия труп ли?" Наздраве за неочакваните резултати! И за пропуснатите дузпи!
тук съм, ама в Русе. Обаче малшанс и ме е яд за онзи гнусен тумбак и скапаната Урсула, но животът продължава. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не искам а и не мога да бъда много гаден и завислив, но с туй кило череши и тази рязка смяна на надморската височина (от един Еверест), ми минават много интересни мисли по многострадалната ми глава.....
Да не прочета заглавие в блиц - градушка от костилки падна в Алпите....
Наздраве !
Нееее, ако ги изяде сама това ще е свръхбагаж, така че да слага на масата.
Къде го Грую? Днес му е ден за бъзик. Ще му пеа "Бели пеперудки къде кацнахте, на синия труп ли?" Наздраве за неочакваните резултати! И за пропуснатите дузпи!
Добро утро!
От цялата тълпа с която ще пътувам, само на мен направили застраховка - отмяна на полет . Първо се ядосах, ама като гледам как върви денят ми, може и да са прави
Това понеже си от кръчмата и са с особено отношение. Рекли са си или дето си голем кутсузлия, или пък оотявлена късметлийка. Да не забравиш си внесеш членския внос в кръчмата. Дюлева или кайсиева, че такава най ни сладко да пьем.
Добро утро!
От цялата тълпа с която ще пътувам, само на мен направили застраховка - отмяна на полет . Първо се ядосах, ама като гледам как върви денят ми, може и да са прави
Не искам а и не мога да бъда много гаден и завислив, но с туй кило череши и тази рязка смяна на надморската височина (от един Еверест), ми минават много интересни мисли по многострадалната ми глава.....
Наздраве !
Нямам твойте проблеми Ти внимавай, да не те стигне пак нещо, че тъкмо те е отпуснало
Ще донеса светена вода , да се пазиш от лоши очи или там каквото те стига .
Черпя , щото най - накрая се справих с багажа. И се оказа, че казарма на мен не ми трябва, щото е под зададените условия. Явно само ограниченията са ме дразнили .
Черпя , щото най - накрая се справих с багажа. И се оказа, че казарма на мен не ми трябва, щото е под зададените условия. Явно само ограниченията са ме дразнили .
Не знам, не знам ... Напоследък се замислям като каква ли болест да ти докарам на главата. Язва вече си имаш, подаграта - и тя добре. Ишиасът ти го провокирах преди време ... Трябва да е нещо по-кардинално, по-травмиращо ... Може би нещо свързано с обмяната на веществата /някой полов хормон да ти се загуби/ или на деменцията да почваме да разчистваме пътя!?
Наздраве!
Деменцията е в ход. Хормоните бушуват. Да се занимаваш с мен не си струва. Виж архитектът, де те е изтипосал по-доле, си заслужава дребната шарка сипаница. Вземай мерки. Наздраве за здравните мерки!
Сега ще ида да купя на жената, че вчера ме нямаше, днес съм на мач, утре съм в Русе, вдругиден в Плевен, следващата седмица - пак, та малко подмазане няма да е зле. Мерси за напомнянето и да пробваш качо е пепе - паста с черен пипер, щото другата паста можеш и тук да си я ядеш
С тази паста дето я рекламираш, ме подсети за едно детско с порче или скункс . (Не съм много сигурна какво беше) И той се казваше Пепе
Видях огромни, кърваво червени череши и си взех кило. И са толко сладки и сочни, че дори от цената не ми присяда . А кой знае колко лакомо съм гледала, щото стана опашка след мен, на иначе самотната сергия. Даже получих бонус още няколко грама да поседя малко там
Ама нямам време , а и няма да ми насмогнат на лакомията
Сега ще ида да купя на жената, че вчера ме нямаше, днес съм на мач, утре съм в Русе, вдругиден в Плевен, следващата седмица - пак, та малко подмазане няма да е зле. Мерси за напомнянето и да пробваш качо е пепе - паста с черен пипер, щото другата паста можеш и тук да си я ядеш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Кой па ше се хаби толку за една дърта, кривозъба, брадясала, гноясала и изфирясала вещоманна жена. Изгори й метлата и ще й премине вещоманията да събира по джебчетата и в казаня разни джунджурии, карантии и цветчета. Наздраве за здравото противодействие!
Не знам, не знам ... Напоследък се замислям като каква ли болест да ти докарам на главата. Язва вече си имаш, подаграта - и тя добре. Ишиасът ти го провокирах преди време ... Трябва да е нещо по-кардинално, по-травмиращо ... Може би нещо свързано с обмяната на веществата /някой полов хормон да ти се загуби/ или на деменцията да почваме да разчистваме пътя!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар