If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Деменцията е в ход. Хормоните бушуват. Да се занимаваш с мен не си струва. Виж архитектът, де те е изтипосал по-доле, си заслужава дребната шарка сипаница.Вземай мерки. Наздраве за здравните мерки!
Тцъ! С него не сме си толку близки. Ти ще го отнесеш. Решила съм го!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Къде го Грую? Днес му е ден за бъзик. Ще му пеа "Бели пеперудки къде кацнахте, на синия труп ли?" Наздраве за неочакваните резултати! И за пропуснатите дузпи!
тук съм, ама в Русе. Обаче малшанс и ме е яд за онзи гнусен тумбак и скапаната Урсула, но животът продължава. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не искам а и не мога да бъда много гаден и завислив, но с туй кило череши и тази рязка смяна на надморската височина (от един Еверест), ми минават много интересни мисли по многострадалната ми глава.....
Да не прочета заглавие в блиц - градушка от костилки падна в Алпите....
Наздраве !
Нееее, ако ги изяде сама това ще е свръхбагаж, така че да слага на масата.
Къде го Грую? Днес му е ден за бъзик. Ще му пеа "Бели пеперудки къде кацнахте, на синия труп ли?" Наздраве за неочакваните резултати! И за пропуснатите дузпи!
Добро утро!
От цялата тълпа с която ще пътувам, само на мен направили застраховка - отмяна на полет . Първо се ядосах, ама като гледам как върви денят ми, може и да са прави
Това понеже си от кръчмата и са с особено отношение. Рекли са си или дето си голем кутсузлия, или пък оотявлена късметлийка. Да не забравиш си внесеш членския внос в кръчмата. Дюлева или кайсиева, че такава най ни сладко да пьем.
Добро утро!
От цялата тълпа с която ще пътувам, само на мен направили застраховка - отмяна на полет . Първо се ядосах, ама като гледам как върви денят ми, може и да са прави
Не искам а и не мога да бъда много гаден и завислив, но с туй кило череши и тази рязка смяна на надморската височина (от един Еверест), ми минават много интересни мисли по многострадалната ми глава.....
Наздраве !
Нямам твойте проблеми Ти внимавай, да не те стигне пак нещо, че тъкмо те е отпуснало
Ще донеса светена вода , да се пазиш от лоши очи или там каквото те стига .
Черпя , щото най - накрая се справих с багажа. И се оказа, че казарма на мен не ми трябва, щото е под зададените условия. Явно само ограниченията са ме дразнили .
Черпя , щото най - накрая се справих с багажа. И се оказа, че казарма на мен не ми трябва, щото е под зададените условия. Явно само ограниченията са ме дразнили .
Не знам, не знам ... Напоследък се замислям като каква ли болест да ти докарам на главата. Язва вече си имаш, подаграта - и тя добре. Ишиасът ти го провокирах преди време ... Трябва да е нещо по-кардинално, по-травмиращо ... Може би нещо свързано с обмяната на веществата /някой полов хормон да ти се загуби/ или на деменцията да почваме да разчистваме пътя!?
Наздраве!
Деменцията е в ход. Хормоните бушуват. Да се занимаваш с мен не си струва. Виж архитектът, де те е изтипосал по-доле, си заслужава дребната шарка сипаница. Вземай мерки. Наздраве за здравните мерки!
Сега ще ида да купя на жената, че вчера ме нямаше, днес съм на мач, утре съм в Русе, вдругиден в Плевен, следващата седмица - пак, та малко подмазане няма да е зле. Мерси за напомнянето и да пробваш качо е пепе - паста с черен пипер, щото другата паста можеш и тук да си я ядеш
С тази паста дето я рекламираш, ме подсети за едно детско с порче или скункс . (Не съм много сигурна какво беше) И той се казваше Пепе
Коментар