If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докът са случат нещата, ще вземат да спрат да издават в. Демокрация
Наздраве!
П.П. Той ми е приятел повече от двайсет години и не се научи, дет съм хлъзгава кат камък у планински поток. Още прави опити /да ми затвори устата/, чак се възхищавам на упоритостта и последователността му.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
До минус 25 била стигнала. Това ще да е само от зловредното влияние на пуанинските им съседи, които избутват студения въздух към долните комшии. Така им се пада като са долни. Наздраве за съседските удари под кръста! Къде точно се удрят под кръста не се наемам да кажа.
Това Сюулиево ич не е за живеене. Зимата студ, лятото жега, пролет и есен се влачат едни мъгли ...
Мечо
Следвайки женската си логика, му зададох няколко уточняващи въпроса, с които съвсем разбих мъжката му психика. Накрая само можа да ми измучи, че температурата в Севлиево в 7:00 била - 23 градуса, без въобще да съм го питала.
Наздраве!
Следвайки женската си логика, му зададох няколко уточняващи въпроса, с които съвсем разбих мъжката му психика. Накрая само можа да ми измучи, че температурата в Севлиево в 7:00 била - 23 градуса, без въобще да съм го питала.
Наздраве!
До минус 25 била стигнала. Това ще да е само от зловредното влияние на пуанинските им съседи, които избутват студения въздух към долните комшии. Така им се пада като са долни. Наздраве за съседските удари под кръста! Къде точно се удрят под кръста не се наемам да кажа.
Ето, Каке, сама прецени хвалил ли се или оплаквал, че много търсен. Не става въпрос за Чичи.
Наздраве!
Мечо
Сутринта беше супер - минус 18, та поне няма лапавица, че иначе е жестока работа.
А за хвалещите се, както се казва в стария метеорологичен лаф - 15 санта, ама се усещат като 25, и не е хи, а е фи, колежке
Айде наздраве - ако тнм е така добра да извади от онзи суджик и червеното вино, ще преглътна лесно всички пречки на днешния ден
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
П.П. Обаждам се на най-добрият си приятел и го питам колко сняг е наваля. Оня ми отговаря, че височината на снежната покривка е на около 15 см от оная му работа. При което ме хвърли в тежки размисли - фалил ли се или се оплаква!?
Ето, Каке, сама прецени хвалил ли се или оплаквал, че много търсен. Не става въпрос за Чичи.
Добро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
Мразя този сняг !!!
Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
Наздраве !
Да ти оздравей бабата, че да се не поболееш и ти от грижи, домашни удължения и затруднения.
Коментар