IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съда е районен, а не градски или обяснено по друг начин - Римската стена, ВИАЗ във стола. Галба на тия сбирки има ли интересни монети? Може ли да се намерят добри неща? И как се движат цените, според мен трябва да е потънко от аукциони и т.н. или греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sabcho
      Знам, че са трудни за намиране. Под комплект навярно разбираш проби 1, 2 + образец. Аз имам проба 1 и 2 Сараево и проба 2 ЛА, но проба 1 ЛА нямам.Преди няколко години нямах финанси да си купя образеца на ЛА, когато все още беше достъпен а сега вече не си и мисля за него.
      Мерси за информацията. Между другото, имам едно свободно еврейче което с удоволсвие бих разменил за дупките!!!
      И последно да попитам: Сега къде се провеждат сбирките в последната събота на месеца?

ВИАС до Соф.ГР.Съд.

Коментар

• Знам, че са трудни за намиране. Под комплект навярно разбираш проби 1, 2 + образец. Аз имам проба 1 и 2 Сараево и проба 2 ЛА, но проба 1 ЛА нямам.Преди няколко години нямах финанси да си купя образеца на ЛА, когато все още беше достъпен а сега вече не си и мисля за него.
        Мерси за информацията. Между другото, имам едно свободно еврейче което с удоволсвие бих разменил за дупките!!!
        И последно да попитам: Сега къде се провеждат сбирките в последната събота на месеца?

Коментар

• http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215551&photo=1

Коментар

Ок, съжалявам!!! Вече ще ползвам кирилицата
            За монетите търся ЛА мед-никел проба 1, не сребърната.Грешката е моя !
            Това е друго нещо!

14 зимни игри и 23 летни олимп.игри 1984 г. може би знаеш са изключително трудни и доколкото знам се оценяват на около 15,000 комплект. Аз например имам целият комплект и ако реша да продавам не бих развалил комплекта. В клубът на нумизматите отделни екземпляри се появяват по една годишно ,но предимно редовните . Проба 1 според мен вероятно би се намерила за около 1000лв.

Богородица се среща за 130-180 лв.

Пробитата не съм срещал от много време, но дочух за цени около 300-350лв.

Пробвай се на сбирките в последната събота на месеца!

Коментар

• Ок, съжалявам!!! Вече ще ползвам кирилицата
              За монетите търся ЛА мед-никел проба 1, не сребърната.Грешката е моя !

Коментар

Interesuva me dali nqkoi prodava, ili znae kude moga da namerq i na kakva cena slednite moneti:
                - 20lv Bogorodica s mladeneca 1.55gr/Au999/ 1999godina
                - sreburna moneta 10lv "XXIII letni olimpiiski igri" LA probe 1 (1984god)
                - sreburna moneta 10lv "Novo hilqdoletie" 2000god
                Mersi!!!

Пич, опитай да смениш тези букви с нормални.

Коментар

• Монопол, вярно е, че го търся и въпрос на време е да го притежавам. Веднъж го имах, ще го имам и сега, но както ти каза, това е цитирам "обаче тази монета в аукцина е непродаваема така." Мога да го намеря на 1800 и 200 лева горница отгоре не ми се дават излишни. 2 бона ще струва в края на годината или към пролетта на следващата, това сънувах снощи.

Коментар

• Ами така си помислих, драги Монополов... :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Interesuva me dali nqkoi prodava, ili znae kude moga da namerq i na kakva cena slednite moneti:
                      - 20lv Bogorodica s mladeneca 1.55gr/Au999/ 1999godina
                      - sreburna moneta 10lv "XXIII letni olimpiiski igri" LA probe 1 (1984god)
                      - sreburna moneta 10lv "Novo hilqdoletie" 2000god
                      Mersi!!!

Коментар

• Абе що решихте че аз съм го купил. Само гледайте сеир, аукциона ще свърши на поне 2000 лв. Императоре , в интерес на истината само златния лев ми липсва за колекцията на всички монети от 1990 година насам. Аз така си ги деля на периоди. Обаче тази монета в аукцина е непродаваема така. Валентине нали искаше левчето. Айде сега!

Коментар

• Благодаря

Благодаря за изчерпателният отговор!
                          Приятен Weekend!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                            Първоначално изпратено от valentin milkov
                            Колеги наддавате ли в аукциона за Левчето? Вдигна се до 1600 лв. само за 2 часа, баси. Дайте мнение за 50 стотинки и 1 лев от 1916 лето, че ми предлагат.
                            50ст. са с дребен и едър зрънчев кръг ;дребен сечен в Виена е малко по-рядък от този сечен в Кремнитц. Цени от 100 до 300лв според качеството. Левчето от 500 до 2,500 лв.Според качеството и търговеца. Има много фалси!!!!!!
                            Благодаря ти за инфото, Галба, компетентен и изчерпателен както винаги.

Коментар

• Сариев - ама Кинтът е лъскав и новичък, пък тая виж каква е грозна... ;-)

Вярно - някой пуснал Кинт в Аукционът... и някой купи го ли? Монополов, ти ли?
                              Честито тогаз - ти за него ламтеше извънмерно много... :-)
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/John_I_Tzimiskes

Коментар

Working...
                                X