IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki88
    Някой би ли ми казал къде се намира магазина на Булфила.Днеска ходих на ул. Цар Асен 58, но там има една стара къща.Спомням си едно време имаше един магазин на
    Шандор Петьофи , но сега и него го няма.
    Ми,да ! В тази стара къща е .Има едни тесни метални стълби. Сега мисля работи само от 14 до 18 ч. Няма никакви табели и реклами. Монев си знае защо!

Коментар

• Някой би ли ми казал къде се намира магазина на Булфила.Днеска ходих на ул. Цар Асен 58, но там има една стара къща.Спомням си едно време имаше един магазин на Шандор Петьофи , но сега и него го няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от student
        Тези, които разбират, могат ли да ми кажат на каква цена вървят цветнита монети "Баба Марта"? На сайта на БНБ пише, че са изчерпани.
        35-40лв.

Коментар

• Тези, които разбират, могат ли да ми кажат на каква цена вървят цветнита монети "Баба Марта"? На сайта на БНБ пише, че са изчерпани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata
            Абе монетата ще е интересна, но за златна от тоя калибър тираж 3000 не е малък, цената наистина ще е около 500 лева, даже и повече. Това за много хора са много пари и трудно ще ги отделят. Ще видим какво ще излезе, но със сигурност ситуацията ще е доста различна от "Свети Георги" голямата.
            Не се знае, знае ли се все пак зависи от презаписването...няма лошо да се направи нумизматичен дубликат на ИПО-то на Трейс само трябва намерим шарани да им шитнем монетката на тройна цена и те не само да я купят ами и да я купят с кеф...

Коментар

• Абе монетата ще е интересна, но за златна от тоя калибър тираж 3000 не е малък, цената наистина ще е около 500 лева, даже и повече. Това за много хора са много пари и трудно ще ги отделят. Ще видим какво ще излезе, но със сигурност ситуацията ще е доста различна от "Свети Георги" голямата.

Коментар

• Нещо имам некой друг излишен кеш, то се знае, че нема изкарам пари от тая монета, ама за кеф ли да я купим :|?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata
                  Първоначално изпратено от Ivetka
                  Първоначално изпратено от terza maiorna
                  http://www.dveri.bg/content/view/7660/29/
                  За това малкото копче знам..въпросът ми беше относно св. Димитър колко ще е голяма?
                  Ще е 1:1 с голямата Свети Георги (размери и тегло).
                  Значи да започвам да пестя...то 500 кинта не и мърдат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
                    Първоначално изпратено от terza maiorna
                    За това малкото копче знам..въпросът ми беше относно св. Димитър колко ще е голяма?
                    Ще е 1:1 с голямата Свети Георги (размери и тегло).

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna

Коментар

• http://www.dveri.bg/content/view/7660/29/

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
                          Тая новата монета с цар Борис няма да я бъдя безумно скъпа и голям тираж.Като гледам програмата на БНБ за другата година на пръв поглед освен златната със Св. Димитър Чудотворец нищо друго не хваща окото.
                          Колко грама ще е? 8,64?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от levun1
                            Най-после БНБ официално обяви пускането на монетата „Св. цар Борис І Покръстител”.
                            Ето и снимката:
                            http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/H_Ph_77/$File/IMG_0276.jpg
                            Както и цената - 100лв.(не ги е срам)!
                            Пълно безумие - 100 кинта за тая нищожна стотинка... да не говорим, че мнението ми за нарисуваният на нея - сатрапът клал собственият си народ, за да се мазни на ромеите, е изцяло негативистическо.
                            То понякога твоите са по за колене от чуждите...а и ако не се бехме похристианчили ти сега щеше да си "василевсът" пък то като ник не струва

Коментар

• ако не ти е проблем дай направо тук листа с цените, че и аз се интересувам....

Коментар

• mvr0306, прати и на мен лично с цените. Интересувам се от монетите.

Коментар

Working...
                                X