Хора, някой видя ли как завърши Комплекта Сараево и Лос Анжелис, че аз бях зает и пропуснах края???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
pastir
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от PastirВеско, кажи има ли нещо интересно. Искам и аз да зема нещо ей така, ама не знам какво.
П.П. Ако не ми отговориш ше фана да зема глупавото копче (заплаха е).
Някъде беше даден и каталога със снимки, ако ти трябва за избора, мога да ти го пратя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirВеско, кажи има ли нещо интересно. Искам и аз да зема нещо ей така, ама не знам какво.
Някъде беше даден и каталога със снимки, ако ти трябва за избора, мога да ти го пратя.
Коментар
-
pastir
Веско, кажи има ли нещо интересно. Искам и аз да зема нещо ей така, ама не знам какво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от feelgoodПървоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от mvr0306господа, предлагам около 1.2 кг сребро под формата на монети и плочки, 99.9%, монетите са канадски кленов лист, амер. орел. За тези които искат да съхранят спестяванията си!
mvr,виждам,че предлагаш световно извесни и търсени сребърни монети,но бих вмъкнал и малко разнообразие с австрииски филхармоникер, сащо финно сребро,проба 999,9,като предлагам и малко по-голямо количество(може и на части) на прилична цена.
13.30? на монета,но мин.10броики
ето и линк за тях.
http://www.proaurum.at/edelmetallsho...Type=pricelist
Коментар
-
Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от mvr0306господа, предлагам около 1.2 кг сребро под формата на монети и плочки, 99.9%, монетите са канадски кленов лист, амер. орел. За тези които искат да съхранят спестяванията си!
mvr,виждам,че предлагаш световно извесни и търсени сребърни монети,но бих вмъкнал и малко разнообразие с австрииски филхармоникер, сащо финно сребро,проба 999,9,като предлагам и малко по-голямо количество(може и на части) на прилична цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от studentПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от studentТези, които разбират, могат ли да ми кажат на каква цена вървят цветнита монети "Баба Марта"? На сайта на БНБ пише, че са изчерпани.
http://auction.bg/search.php?q=%E1%E...0%F1%E8+%3E%3E
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от niki88Някой би ли ми казал къде се намира магазина на Булфила.Днеска ходих на ул. Цар Асен 58, но там има една стара къща.Спомням си едно време имаше един магазин на Шандор Петьофи , но сега и него го няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от studentТези, които разбират, могат ли да ми кажат на каква цена вървят цветнита монети "Баба Марта"? На сайта на БНБ пише, че са изчерпани.
Коментар
Коментар