IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хора, някой видя ли как завърши Комплекта Сараево и Лос Анжелис, че аз бях зает и пропуснах края???

Коментар

• Здравейте,
      Според вас, кой европейски минт издава най-красивите и кой най-ценните монети.
      Приятен ден.
      Кака

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
        Първоначално изпратено от Pastir
        Веско, кажи има ли нещо интересно. Искам и аз да зема нещо ей така, ама не знам какво.

П.П. Ако не ми отговориш ше фана да зема глупавото копче (заплаха е ).
        Не знам какво интересно, аз не колекционер. Купих юбилейната на БНБ щото е чисто златце. Каталога на гишето е от сайта (линка е по-долу). Една дама пред мен се изкефи, че си намери Гяуров, чула че бил изчерпан, но си го има.
        Някъде беше даден и каталога със снимки, ако ти трябва за избора, мога да ти го пратя.
        Писал съм ти ЛС.

Коментар

• Абе момци и моми-ич не съм в час със златните монети а пък ме помолиха да взема нещо златно до 200лв-гледах в ПИБ -много неща има -но кое си заслужава.Благодаря ви -ако споделите с един незнаещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
            Веско, кажи има ли нещо интересно. Искам и аз да зема нещо ей така, ама не знам какво.

Не знам какво интересно, аз не колекционер. Купих юбилейната на БНБ щото е чисто златце. Каталога на гишето е от сайта (линка е по-долу). Една дама пред мен се изкефи, че си намери Гяуров, чула че бил изчерпан, но си го има.
            Някъде беше даден и каталога със снимки, ако ти трябва за избора, мога да ти го пратя.

Коментар

• Веско, кажи има ли нещо интересно. Искам и аз да зема нещо ей така, ама не знам какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                Някой, който скоро е ходил до кинкалерията за копчета, може ли да каже как са копчетата?
                В пондрелник ходих за една паричка за баницата. Хората пазаруват. Повечето бяха за новата, макар и скъпичка, ама и за другите се заформи опашка.

Коментар

• Някой, който скоро е ходил до кинкалерията за копчета, може ли да каже как са копчетата?

Коментар

• Не може ли без ддс за 11 ойро

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
                      Първоначално изпратено от javor
                      Първоначално изпратено от mvr0306
                      господа, предлагам около 1.2 кг сребро под формата на монети и плочки, 99.9%, монетите са канадски кленов лист, амер. орел. За тези които искат да съхранят спестяванията си!

mvr,виждам,че предлагаш световно извесни и търсени сребърни монети,но бих вмъкнал и малко разнообразие с австрииски филхармоникер, сащо финно сребро,проба 999,9,като предлагам и малко по-голямо количество(може и на части) на прилична цена.
                      колко бройки са филхармониите, ако може и цена
                      114 броики
                      13.30? на монета,но мин.10броики
                      ето и линк за тях.

http://www.proaurum.at/edelmetallsho...Type=pricelist

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
                        господа, предлагам около 1.2 кг сребро под формата на монети и плочки, 99.9%, монетите са канадски кленов лист, амер. орел. За тези които искат да съхранят спестяванията си!
                        дай някакви цени и опис какво точно предлагаш

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
                          Първоначално изпратено от mvr0306

mvr,виждам,че предлагаш световно извесни и търсени сребърни монети,но бих вмъкнал и малко разнообразие с австрииски филхармоникер, сащо финно сребро,проба 999,9,като предлагам и малко по-голямо количество(може и на части) на прилична цена.
                          колко бройки са филхармониите, ако може и цена

Коментар

• Първоначално изпратено от student
                            Първоначално изпратено от GALBA
                            Първоначално изпратено от student
                            Тези, които разбират, могат ли да ми кажат на каква цена вървят цветнита монети "Баба Марта"? На сайта на БНБ пише, че са изчерпани.
                            35-40лв.
                            Благодаря. А има ли магазин, където мога да проверя дали я има и евентуално да си я купя?

http://auction.bg/search.php?q=%E1%E...0%F1%E8+%3E%3E

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                              Първоначално изпратено от niki88
                              Някой би ли ми казал къде се намира магазина на Булфила.Днеска ходих на ул. Цар Асен 58, но там има една стара къща.Спомням си едно време имаше един магазин на Шандор Петьофи , но сега и него го няма.
                              Ми,да ! В тази стара къща е .Има едни тесни метални стълби. Сега мисля работи само от 14 до 18 ч. Няма никакви табели и реклами. Монев си знае защо!
                              Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                                Първоначално изпратено от student
                                Тези, които разбират, могат ли да ми кажат на каква цена вървят цветнита монети "Баба Марта"? На сайта на БНБ пише, че са изчерпани.
                                35-40лв.
                                Благодаря. А има ли магазин, където мога да проверя дали я има и евентуално да си я купя?

Коментар

Working...
                                X