Съда е районен, а не градски или обяснено по друг начин - Римската стена, ВИАЗ във стола. Галба на тия сбирки има ли интересни монети? Може ли да се намерят добри неща? И как се движат цените, според мен трябва да е потънко от аукциони и т.н. или греша.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SabchoЗнам, че са трудни за намиране. Под комплект навярно разбираш проби 1, 2 + образец. Аз имам проба 1 и 2 Сараево и проба 2 ЛА, но проба 1 ЛА нямам.Преди няколко години нямах финанси да си купя образеца на ЛА, когато все още беше достъпен а сега вече не си и мисля за него.
Мерси за информацията. Между другото, имам едно свободно еврейче което с удоволсвие бих разменил за дупките!!!
И последно да попитам: Сега къде се провеждат сбирките в последната събота на месеца?
ВИАС до Соф.ГР.Съд.
Коментар
-
Знам, че са трудни за намиране. Под комплект навярно разбираш проби 1, 2 + образец. Аз имам проба 1 и 2 Сараево и проба 2 ЛА, но проба 1 ЛА нямам.Преди няколко години нямах финанси да си купя образеца на ЛА, когато все още беше достъпен а сега вече не си и мисля за него.
Мерси за информацията. Между другото, имам едно свободно еврейче което с удоволсвие бих разменил за дупките!!!
И последно да попитам: Сега къде се провеждат сбирките в последната събота на месеца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SabchoОк, съжалявам!!! Вече ще ползвам кирилицата
За монетите търся ЛА мед-никел проба 1, не сребърната.Грешката е моя !
14 зимни игри и 23 летни олимп.игри 1984 г. може би знаеш са изключително трудни и доколкото знам се оценяват на около 15,000 комплект. Аз например имам целият комплект и ако реша да продавам не бих развалил комплекта. В клубът на нумизматите отделни екземпляри се появяват по една годишно ,но предимно редовните . Проба 1 според мен вероятно би се намерила за около 1000лв.
Богородица се среща за 130-180 лв.
Пробитата не съм срещал от много време, но дочух за цени около 300-350лв.
Пробвай се на сбирките в последната събота на месеца!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SabchoInteresuva me dali nqkoi prodava, ili znae kude moga da namerq i na kakva cena slednite moneti:
- 20lv Bogorodica s mladeneca 1.55gr/Au999/ 1999godina
- sreburna moneta 10lv "XXIII letni olimpiiski igri" LA probe 1 (1984god)
- sreburna moneta 10lv "Novo hilqdoletie" 2000god
Mersi!!!
Пич, опитай да смениш тези букви с нормални.
Коментар
-
Монопол, вярно е, че го търся и въпрос на време е да го притежавам. Веднъж го имах, ще го имам и сега, но както ти каза, това е цитирам "обаче тази монета в аукцина е непродаваема така." Мога да го намеря на 1800 и 200 лева горница отгоре не ми се дават излишни. 2 бона ще струва в края на годината или към пролетта на следващата, това сънувах снощи.
Коментар
-
Абе що решихте че аз съм го купил. Само гледайте сеир, аукциона ще свърши на поне 2000 лв. Императоре , в интерес на истината само златния лев ми липсва за колекцията на всички монети от 1990 година насам. Аз така си ги деля на периоди. Обаче тази монета в аукцина е непродаваема така. Валентине нали искаше левчето. Айде сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от valentin milkovКолеги наддавате ли в аукциона за Левчето? Вдигна се до 1600 лв. само за 2 часа, баси. Дайте мнение за 50 стотинки и 1 лев от 1916 лето, че ми предлагат.
Коментар
Коментар