IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valentin milkov
    Монопол, отказа ли се от наддаването в аукциона? Какви безумни и истерични цени за тоя лев!! Баси, не е истина направо. Ти каза, че можеш да си го намериш за 1800, що не си го набавиш след като имаш възможност, а се включваш в търга? Поне си от София, ходиш по сбирки, лесно ти е. Да му мислят такива като мен, които не са от голямото село.
    Наистина истерия! Човекът който я предложи за 1000 не е наясно за
    какво става въпрос . Има още 11 дни ,дали човечецът няма да получи инфаркт до тогава,или ще помисли че може да вземе двойно и да изтегли офертата.Все пак това му е единствена оферта.

Коментар

• Първоначално изпратено от rumencho3
      Галба, ако не е тайна на каква цена продаваш големия "Свети Георги"

Някъде по-надолу във форума колега помоли да му намеря монетата за 1400,намерих я ,но той се отказа .С това отговарям на всички, които ми пишат на лични. Ако не продам нонетата ,ще я предложа на тази цена в AUCTION.

Коментар

• Монопол, отказа ли се от наддаването в аукциона? Какви безумни и истерични цени за тоя лев!! Баси, не е истина направо. Ти каза, че можеш да си го намериш за 1800, що не си го набавиш след като имаш възможност, а се включваш в търга? Поне си от София, ходиш по сбирки, лесно ти е. Да му мислят такива като мен, които не са от голямото село.

Коментар

• Галба, какво означава цена само на големия? Прати моля те лично да кажеш за колко си го взел. Или ако искаш напиши тук, но гледам че ще продаваш единия, та да не стане фал.

Коментар

• Изобщо някой продава ли български сребърни и златни монети от преди 44 г. и на каква цена? Ако се продава и нещо друго, например Рим или Византия, също ме интересува.

Коментар

• Галба, ако не е тайна на каква цена продаваш големия "Свети Георги"

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                Първоначално изпратено от rumencho3
                До Евго.
                1лв. от 1882 г. струва съответно - VF 8лв.; EF 25лв.; Unc. 125лв.
                2.5 ст. от 1888 г. - VF 10лв.; EF 50лв.; Unc. 200лв.
                5 лв. от 1894 г. - VF 30лв.; EF 70лв.; Unc. 250 лв.

Да допълня ако позволиш;
                Ако качеството не е това, което посочваш,а това което най често се среща
                струват съответно;

1-2,50лв.
                2- около 2лв.
                3-между 13 и 18 лв.
                Изкупувам неограничено количество от 3 на 18,00 лв.
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от rumencho3
                  До Евго.

Да допълня ако позволиш;
                  Ако качеството не е това, което посочваш,а това което най често се среща
                  струват съответно;

1-2,50лв.
                  2- около 2лв.
                  3-между 13 и 18 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
                    Галба, продай ми тогава единия комплект на Свети Георги щом имаш два, може и само голямата. Ако е ОК, пиши на лични и ще се разберем за цената. Ще останеш доволен.
                    ИмашЛ.С.

Коментар

• До Евго.

Коментар

• Галба, продай ми тогава единия комплект на Свети Георги щом имаш два, може и само голямата. Ако е ОК, пиши на лични и ще се разберем за цената. Ще останеш доволен.

Коментар

• [quote="GALBA"]
                          Първоначално изпратено от monopola
                          Съда е районен, а не градски или обяснено по друг начин - Римската стена, ВИАЗ във стола. Галба на тия сбирки има ли интересни монети? Може ли да се намерят добри неща? И как се движат цените, според мен трябва да е потънко от аукциони и т.н. или греша.
                          Да, бе прав си! Вече съм на 2-3 ! На аукциона, не бързай да наддаваш има 12 дни до края. На всяка сбирка има интересни неща. На последната си купих
                          рядка руска копейка за 9 лв. Вече бях я виждал на 40 най -евтино. купих също два комплекта Св Георги ,голяма ,малка и плакет на цена, за само голямата. Колекционерството е умение да чакаш и търсиш!
                          Галба, продай ми тогава единия комплект на Свети Георги щом имаш два, може и само голямата. Ако е ОК, пиши на лични и ще се разберем за цената. Ще останеш доволен.

Коментар

• vupros

Moje li da mi kajete kolko struvat slednite moneti:

1. Moneta ot 1 lv 1882 g.

2. Moneta ot 5 lv 1894 g.

3. Moneta ot 2,5 stotinki 1888 g.

Mersi predvaritelno

Коментар

• Първоначално изпратено от viktoria1
                              Монопол, вярно е, че го търся и въпрос на време е да го притежавам. Веднъж го имах, ще го имам и сега, но както ти каза, това е цитирам "обаче тази монета в аукцина е непродаваема така." Мога да го намеря на 1800 и 200 лева горница отгоре не ми се дават излишни. 2 бона ще струва в края на годината или към пролетта на следващата, това сънувах снощи.
                              Това ми е познато, Вики - и аз понякога сънувах сексапилният, фантастичен и легендарен Кинт, преди да го сграбча в ръчичките си жадни, да... ;-)
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                                Съда е районен, а не градски или обяснено по друг начин - Римската стена, ВИАЗ във стола. Галба на тия сбирки има ли интересни монети? Може ли да се намерят добри неща? И как се движат цените, според мен трябва да е потънко от аукциони и т.н. или греша.
                                Да, бе прав си! Вече съм на 2-3 ! На аукциона, не бързай да наддаваш има 12 дни до края. На всяка сбирка има интересни неща. На последната си купих
                                рядка руска копейка за 9 лв. Вече бях я виждал на 40 най -евтино. купих също два комплекта Св Георги ,голяма ,малка и плакет на цена, за само голямата. Колекционерството е умение да чакаш и търсиш!

Коментар

Working...
                                X