If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монопол, отказа ли се от наддаването в аукциона? Какви безумни и истерични цени за тоя лев!! Баси, не е истина направо. Ти каза, че можеш да си го намериш за 1800, що не си го набавиш след като имаш възможност, а се включваш в търга? Поне си от София, ходиш по сбирки, лесно ти е. Да му мислят такива като мен, които не са от голямото село.
Наистина истерия! Човекът който я предложи за 1000 не е наясно за
какво става въпрос . Има още 11 дни ,дали човечецът няма да получи инфаркт до тогава,или ще помисли че може да вземе двойно и да изтегли офертата.Все пак това му е единствена оферта.
Възможен е и втори вариант:Човекът предложил тази монета ,следи форумът и решава да ни гледа "сеира".Предлага монетата за 1000лв.
дава ни цели 12 дни възможност да съзерцаваме снимката подхилква се и с втори ник наддава за да си върне монетата.Още 11 дни и 18 часа.Фантазирам ли? Може би пък не!
В момента има излудяване за лева..Цената на аукциона ще стане нереално висока..накрая може и да няма сделка..Както казва Galba,да умееш да чакаш ,винаги ще се намери и на по и изгодни цени..на мен например преди 20 дни ми предлагаха големия Свети Георги на 1200,но ми се видя много ,а и не ми беше необходим,но сега като гледам какви цени се коментират,виждам,че нямало да ми е бил излишен..Ако умееш да чакаш все нещо се намира на добри цени..Сега във всеки наделява желанието да има лева на всяка цена,което заприличва на истерия..
все още не мога да измисля как да осъществим трансфера- аз съм във Варна, ти в София.Не ми стига сивото вещество за да стъкмя схемата-все пак трябва да се направи проверка на монатата и да се види сертификата,нали?
Ако някой от вас , братлета,има идея как да реализираме сделката-отворен съм за предложения и идеи.
Може би е достатъчно, изпращачът да поиска да се чекне квадратчето в съпътващия документ "Купувачът може да отвори пратката, да разгледа съдържанието и да откаже сделката, преди да е платил." За това не взимат такса.
За Златното левче мога да броя мах 1900 и това е прекалено много, но и много го искам да си направя подарък за рожденния ден. Не всяка година ставам на 40. Ако някой го намери на тая цена идвам веднага до София. И не ми казвайте, че за тези пари не може да се намери.
Това търга на двете монети свети Геориг ли беше? Мнението за 400 лева беше че монетата струва цената на златото плюс 400 лева. А я кажи ти за златния лев. На каква цена според теб може да се намери?
Незнам,но като намеря ще ти кажа.Иска ми се да намеря за 1,400 и да продам на 1,800, но за сега не се получава:-)
Галба, ако не е тайна на каква цена продаваш големия "Свети Георги"
Някъде по-надолу във форума колега помоли да му намеря монетата за 1400,намерих я ,но той се отказа .С това отговарям на всички, които ми пишат на лични. Ако не продам нонетата ,ще я предложа на тази цена в AUCTION.
GALBA, rumencho3
аз съм този колега,но не съм се отказал, бяпме болни аз и сина ми, аз оздравявх, той-наполовина.Както и да е, все още не мога да измисля как да осъществим трансфера- аз съм във Варна, ти в София.Не ми стига сивото вещество за да стъкмя схемата-все пак трябва да се направи проверка на монатата и да се види сертификата,нали?
Ако някой от вас , братлета,има идея как да реализираме сделката-отворен съм за предложения и идеи.
Това търга на двете монети свети Геориг ли беше? Мнението за 400 лева беше че монетата струва цената на златото плюс 400 лева. А я кажи ти за златния лев. На каква цена според теб може да се намери?
честно казано не вярвам че Златния лев трува толкова - 1800 лева. Все ми се струва че тая цена е по висока отколкото трябва и за това не съм го взел още. Относно аукциона - въобще не разчитам да го спечеля, само гледам сеир, и 2500 да наддам 100 % някой ще ме качи. За това и казах в началото - тоя аукцион няма да стане.
Галба да разбирам ли че свети георги си го взел за 1400 лева комплекта на сбирката?
Не не разбирай това,но преди няколко дни в Auction Св.Георги (само голямата)бе предложен за 1500 но не проследих за колко бе купен. За мен този факт е по-важен. Колкото до Златния лев аз престанах да наддавам на 1400.
честно казано не вярвам че Златния лев трува толкова - 1800 лева. Все ми се струва че тая цена е по висока отколкото трябва и за това не съм го взел още. Относно аукциона - въобще не разчитам да го спечеля, само гледам сеир, и 2500 да наддам 100 % някой ще ме качи. За това и казах в началото - тоя аукцион няма да стане.
Галба да разбирам ли че свети георги си го взел за 1400 лева комплекта на сбирката?
Коментар