абе какво стана с кинта в Аукциона
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Абе кви глупости пишете тука за реплики и т.н. Щяла да се вдига цената!? А какво пречи на всеки да си нацъка 20 такива реплики, кое регламентира сеченето им, че да има покачване на цената.
видяхте ли какво стана с лева в аукциона? Изведнъж търга е прекратен и спечелен от участник с нов ник, by the way ника на продавача също ми се струва целевиАман от жалки тарикатчета.
Коментар
-
Абсолютно вярно ! само трябва да поработиш върху марката Императора !
А относно репликата, представи си златния кинт три пъти по голям със същото качество + че е мах. 10бр.
и репликата и серийната монета не са били в обръщение, значи високата цена е само въпрос на снобизъм (друг като мене няма) та така с със съвременното монетосечене.
а и когато правиш собствена монета тогава си Император !
Коментар
-
Първоначално изпратено от satzможеш да си поръчаш. вземаш си 24к злато 62г. и си поръчваш, най забавното е че репликата ако е редовно направена , примерно в монетен двор , после ще е и по скъпа от оригинала щот БНБ златен кинт са 2000, а репликата е 1Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Bobi75
ами тук има големи майстори по репликациите.
всичко репикират, даже и наполеоните
то си има и български специфичен термин за тези монети - новосечени
Коментар
-
Първоначално изпратено от INOXПървоначално изпратено от PitagorПървоначално изпратено от INOXвсе още не мога да измисля как да осъществим трансфера- аз съм във Варна, ти в София.Не ми стига сивото вещество за да стъкмя схемата-все пак трябва да се направи проверка на монатата и да се види сертификата,нали?
Ако някой от вас , братлета,има идея как да реализираме сделката-отворен съм за предложения и идеи.
Освен това написах "може би". Всеки си решава сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PitagorПървоначално изпратено от INOXвсе още не мога да измисля как да осъществим трансфера- аз съм във Варна, ти в София.Не ми стига сивото вещество за да стъкмя схемата-все пак трябва да се направи проверка на монатата и да се види сертификата,нали?
Ако някой от вас , братлета,има идея как да реализираме сделката-отворен съм за предложения и идеи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satzПървоначално изпратено от valentin milkovЗа Златното левче мога да броя мах 1900 и това е прекалено много, но и много го искам да си направя подарък за рожденния ден. Не всяка година ставам на 40. Ако някой го намери на тая цена идвам веднага до София. И не ми казвайте, че за тези пари не може да се намери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valentin milkovЗа Златното левче мога да броя мах 1900 и това е прекалено много, но и много го искам да си направя подарък за рожденния ден. Не всяка година ставам на 40. Ако някой го намери на тая цена идвам веднага до София. И не ми казвайте, че за тези пари не може да се намери.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от GALBAВъзможен е и втори вариант:Човекът предложил тази монета ,следи форумът и решава да ни гледа "сеира".Предлага монетата за 1000лв.
дава ни цели 12 дни възможност да съзерцаваме снимката подхилква се и с втори ник наддава за да си върне монетата.Още 11 дни и 18 часа.Фантазирам ли? Може би пък не!
Гаври се с форумците човека. Че то като няма емоции на борсата, в момента се надува балона на нумизматиката
Коментар
Коментар