IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе какво стана с кинта в Аукциона

Коментар

• Абе кви глупости пишете тука за реплики и т.н. Щяла да се вдига цената!? А какво пречи на всеки да си нацъка 20 такива реплики, кое регламентира сеченето им, че да има покачване на цената.

видяхте ли какво стана с лева в аукциона? Изведнъж търга е прекратен и спечелен от участник с нов ник, by the way ника на продавача също ми се струва целеви Аман от жалки тарикатчета.

Коментар

• Абсолютно вярно ! само трябва да поработиш върху марката Императора !
        А относно репликата, представи си златния кинт три пъти по голям със същото качество + че е мах. 10бр.

и репликата и серийната монета не са били в обръщение, значи високата цена е само въпрос на снобизъм (друг като мене няма) та така с със съвременното монетосечене .

а и когато правиш собствена монета тогава си Император !

Коментар

• Първоначално изпратено от satz
          можеш да си поръчаш. вземаш си 24к злато 62г. и си поръчваш, най забавното е че репликата ако е редовно направена , примерно в монетен двор , после ще е и по скъпа от оригинала щот БНБ златен кинт са 2000, а репликата е 1
          Ми аз тогаз ще поръчам в Монетният двор една монета с Императорът и ще я пусна на търг и ще и взема баси кинтите ...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ами тук има големи майстори по репликациите.
            всичко репикират, даже и наполеоните
            то си има и български специфичен термин за тези монети - новосечени

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
              Първоначално изпратено от Pitagor
              Първоначално изпратено от INOX
              все още не мога да измисля как да осъществим трансфера- аз съм във Варна, ти в София.Не ми стига сивото вещество за да стъкмя схемата-все пак трябва да се направи проверка на монатата и да се види сертификата,нали?
              Ако някой от вас , братлета,има идея как да реализираме сделката-отворен съм за предложения и идеи.
              Може би е достатъчно, изпращачът да поиска да се чекне квадратчето в съпътващия документ "Купувачът може да отвори пратката, да разгледа съдържанието и да откаже сделката, преди да е платил." За това не взимат такса.
              Това не звучи сериозно...все пак говорим за златна монета...
              Защо да е несериозно? Купувачът може да си организира проверката при получаването и ако не е доволен, да откаже получаването.

Освен това написах "може би". Всеки си решава сам.
              http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitagor
                Първоначално изпратено от INOX
                все още не мога да измисля как да осъществим трансфера- аз съм във Варна, ти в София.Не ми стига сивото вещество за да стъкмя схемата-все пак трябва да се направи проверка на монатата и да се види сертификата,нали?
                Ако някой от вас , братлета,има идея как да реализираме сделката-отворен съм за предложения и идеи.
                Може би е достатъчно, изпращачът да поиска да се чекне квадратчето в съпътващия документ "Купувачът може да отвори пратката, да разгледа съдържанието и да откаже сделката, преди да е платил." За това не взимат такса.
                Това не звучи сериозно...все пак говорим за златна монета...

Коментар

• можеш да си поръчаш. вземаш си 24к злато 62г. и си поръчваш, най забавното е че репликата ако е редовно направена , примерно в монетен двор , после ще е и по скъпа от оригинала щот БНБ златен кинт са 2000, а репликата е 1

Коментар

• Някой да е чувал или виждал Златния лев да има реплика и имитация??

Коментар

• Първоначално изпратено от satz
                      Първоначално изпратено от valentin milkov
                      За Златното левче мога да броя мах 1900 и това е прекалено много, но и много го искам да си направя подарък за рожденния ден. Не всяка година ставам на 40. Ако някой го намери на тая цена идвам веднага до София. И не ми казвайте, че за тези пари не може да се намери.
                      по добре си поръчай реплика 2х 3х грамажа и ще имаш уникално нещо ! а останалото е психо история
                      До satzКакво искаш да кажеш с това - че Златния лев има реплика и имитация ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
                        За Златното левче мога да броя мах 1900 и това е прекалено много, но и много го искам да си направя подарък за рожденния ден. Не всяка година ставам на 40. Ако някой го намери на тая цена идвам веднага до София. И не ми казвайте, че за тези пари не може да се намери.
                        по добре си поръчай реплика 2х 3х грамажа и ще имаш уникално нещо ! а останалото е психо история

Коментар

• Колеги някой от вас има ли колекция монети на Фердинанд? И още - интересуваме точния грамаж на голямата Св. Гошо, да, тя е 8.64 гр., но точно колко след 8.64 до 4-я или 5-я знак след десетичната запетая? Защото този грамаж е доста нестандартен. Галба, ти си човека с отговорите.

Коментар

• Абе някой има ли в повече златната маска, че ми трябва една?

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                              Възможен е и втори вариант:Човекът предложил тази монета ,следи форумът и решава да ни гледа "сеира".Предлага монетата за 1000лв.
                              дава ни цели 12 дни възможност да съзерцаваме снимката подхилква се и с втори ник наддава за да си върне монетата.Още 11 дни и 18 часа.Фантазирам ли? Може би пък не!
                              Беше го пуснал за 1 (един) лев начална цена
                              Гаври се с форумците човека. Че то като няма емоции на борсата, в момента се надува балона на нумизматиката

Коментар

• Галбов - просто Кинтът е №1 - приеми го и толкоз...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X