Колеги, как върви 1 стотинка от 1981 година? Качество - VF. Някой да продава маската и евреите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Извинявай Вики!!! Имах едни спешни задачи. Такааа... Голямият Св.Гошо го премерих с аналитична везна и тежи точно 8,6403.
Не мисля да го продавам. Но съм срещал. Евреите ги държах в ръцете си , ноооооо такъв е животът -))) Следващия път. Както и да е /прости за лиричното отклонение/ цена за тях под 300 лв. няма , а не съм сигурен , че и тази е актуална в момента тъй като изнесоха доста монетки за Израел.
Коментар
-
Момчета, къде се изгубихте всички? Къде сте, бе, хора? роро74 обеща да ми каже точния грамаж на Св. Гошко, а никакъв го няма 2 дни. Бива ли така роро 74 да връзваш тенекия на една дама. И аз искам маската на Терес. Искам и 60 години...евреите. Пробитата монета не я искам, много е грозна. Ама много, бе, хора. И за такава грозотия да искат 300 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satzАбсолютно вярно ! само трябва да поработиш върху марката Императора !
А относно репликата, представи си златния кинт три пъти по голям със същото качество + че е мах. 10бр.
и репликата и серийната монета не са били в обръщение, значи високата цена е само въпрос на снобизъм (друг като мене няма) та така с със съвременното монетосечене.
а и когато правиш собствена монета тогава си Император !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Bobi75
не нам, не нам се пада тази чест да е толко дълбоко запознат с признаците
но пък метода шублер и теглилка върши идеална работа за инвестиционните монетиот другите се избират само някои
Коментар
-
Bobi75
отговорът е: ИМА. Ако има търсене, то рано или късно се появява предлагане!
а до еди кой си знак не ви трябва да мерите, за да видите дали е злато от определен карат. друго определя истинността на монетата !
Коментар
-
Здравейте момчета, и така - има ли в обръщение ментета и реплики на Златното левче и на голямата Свети Георги или да?Да приключим темата. Между другото по-надолу в един пост колегата Вальо пита нещо, което и мен ме интересува - точният грамаж на Свети Георги, тя е 8.64 гр., но точно колко след 8.64 до 4-я знак след десетичната запетая? Някой знае ли? Този грамаж е доста нестандартен и не е никаква стандартна част от тройунцията. Поздрави и някой да ми отговори.
Коментар
Коментар