IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, как върви 1 стотинка от 1981 година? Качество - VF. Някой да продава маската и евреите?

Коментар

• Галба, имаш Л.С.

Коментар

• Извинявай Вики!!! Имах едни спешни задачи. Такааа... Голямият Св.Гошо го премерих с аналитична везна и тежи точно 8,6403.
        Не мисля да го продавам. Но съм срещал. Евреите ги държах в ръцете си , ноооооо такъв е животът -))) Следващия път. Както и да е /прости за лиричното отклонение/ цена за тях под 300 лв. няма , а не съм сигурен , че и тази е актуална в момента тъй като изнесоха доста монетки за Израел.

Коментар

• Що пък да е грозна, Вики? :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Момчета, къде се изгубихте всички? Къде сте, бе, хора? роро74 обеща да ми каже точния грамаж на Св. Гошко, а никакъв го няма 2 дни. Бива ли така роро 74 да връзваш тенекия на една дама. И аз искам маската на Терес. Искам и 60 години...евреите. Пробитата монета не я искам, много е грозна. Ама много, бе, хора. И за такава грозотия да искат 300 лева.

Коментар

• и на мен ми трябва Терес, ако има оферти - на лични.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от satz
                Абсолютно вярно ! само трябва да поработиш върху марката Императора !
                А относно репликата, представи си златния кинт три пъти по голям със същото качество + че е мах. 10бр.

и репликата и серийната монета не са били в обръщение, значи високата цена е само въпрос на снобизъм (друг като мене няма) та така с със съвременното монетосечене .

а и когато правиш собствена монета тогава си Император !
                Ми аз съм си марка... а представи си колбко ще струва тая монета като стана един президент... ;-)
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Колеги, търся маската на Терес и 60 г-ни от спасяваенто на евреите. Оферти?

Коментар

• До роро74 Разчитам на теб, утре да ми кажеш А твоят Гошко не го ли продаваш?

Коментар

• не нам, не нам се пада тази чест да е толко дълбоко запознат с признаците

но пък метода шублер и теглилка върши идеална работа за инвестиционните монети от другите се избират само някои

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                        отговорът е: ИМА. Ако има търсене, то рано или късно се появява предлагане!

а до еди кой си знак не ви трябва да мерите, за да видите дали е злато от определен карат. друго определя истинността на монетата !
                        като например какво.

Коментар

• отговорът е: ИМА. Ако има търсене, то рано или късно се появява предлагане!

а до еди кой си знак не ви трябва да мерите, за да видите дали е злато от определен карат. друго определя истинността на монетата !

Коментар

• Не ми се вярва да направят нещо достатъчно кач-вено за да се върже дори средно разбиращ събирач на монетки.
                            Аз си имам Св.Гошо , обаче везничката ми мери до две десети след знака ааааааа сетих се къде ще я премеря. По рано от утре обаче не мога да кажа

Коментар

• Здравейте момчета, и така - има ли в обръщение ментета и реплики на Златното левче и на голямата Свети Георги или да? Да приключим темата. Между другото по-надолу в един пост колегата Вальо пита нещо, което и мен ме интересува - точният грамаж на Свети Георги, тя е 8.64 гр., но точно колко след 8.64 до 4-я знак след десетичната запетая? Някой знае ли? Този грамаж е доста нестандартен и не е никаква стандартна част от тройунцията. Поздрави и някой да ми отговори.

Коментар

• Първоначално изпратено от popo74
                                абе какво стана с кинта в Аукциона
                                Мушморока си го прибра...

Коментар

Working...
                                X