Първоначално изпратено от dimi71
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
От мобилно устройство ли пишеш. На компютъра не съм виждал редактор. Май имаш локален проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Конкретно вчера в темата за Дронамикс. Две от думите ги няма, две са преиначени и се получи доста неграмотен пост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеЗдравейте!
Не зная що за автоматичен редактор използвате, но ако го изключите ще е добре за всички. За пореден път пиша едно, а после с удивление виждам, че е публикуван доста по-различен текст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това - в коментарите ли, не тук, във форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеЗдравейте!
Не зная що за автоматичен редактор използвате, но ако го изключите ще е добре за всички. За пореден път пиша едно, а после с удивление виждам, че е публикуван доста по-различен текст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМоля да изключите потребителя Tepix за расистки обиди и мнения за премахване на катуни с неговата нацистка идеология!
Подозирам че си измисляш, но това че се подиграва с другарката Сийка Бечева ми се струва непростимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКак мога да си изтрия профила в този псевдоновинарски, псевдоинвестиционен сайт? Знам че мога просто да не влизам, но няма ли начин да се деактивира, да се сложи постоянен бан? Виждал съм коментари за постоянен бан? А на мен защо ми слагат само за по седмица или месец? Какво да направя, за да ме блокират за постоянно? Щом не мога ДА СЕ ИЗТРИЯ ОТ шшшшшБАББАнььяя сайт?
Заеби … Мозъчна смърт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКак мога да си изтрия профила в този псевдоновинарски, псевдоинвестиционен сайт? Знам че мога просто да не влизам, но няма ли начин да се деактивира, да се сложи постоянен бан? Виждал съм коментари за постоянен бан? А на мен защо ми слагат само за по седмица или месец? Какво да направя, за да ме блокират за постоянно? Щом не мога ДА СЕ ИЗТРИЯ ОТ шшшшшБАББАнььяя сайт?
- 1 like
Коментар
-
Как мога да си изтрия профила в този псевдоновинарски, псевдоинвестиционен сайт? Знам че мога просто да не влизам, но няма ли начин да се деактивира, да се сложи постоянен бан? Виждал съм коментари за постоянен бан? А на мен защо ми слагат само за по седмица или месец? Какво да направя, за да ме блокират за постоянно? Щом не мога ДА СЕ ИЗТРИЯ ОТ шшшшшБАББАнььяя сайт?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаписах един виц и системата цензурира половината виц само като информация циганин е народност и не е обидна дума. В германия циганин си е цигойн. На инвесторския диалект не знам как е- сигурно мингиянин
- 1 like
Коментар
Коментар