If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заради расисти като тебе и Императора я изстрих. Не може да слагате всички цигани от общ знаменател. Аз съм със седем имота, бая злато и сребро и дори акции. Спазвам и правилото - "Който не кярел бути , нанай маро те хас".
Кай те джас бе брато! Сокерес бе, хас мокар на вилице!
простете но къде е темата: До кога ще им търпим своеволията?
Политическа цензура ли има?
Заради расисти като тебе и Императора я изстрих. Не може да слагате всички цигани от общ знаменател. Аз съм със седем имота, бая злато и сребро и дори акции. Спазвам и правилото - "Който не кярел бути , нанай маро те хас".
Ти си един тъп, прост, неграмотен клошар, който се чуди как да се отърве от 7 имота, като съдере 7 кожи от наематели и всякакви други маргинали с които е натъпкал кокошарниците........Майтап бе Лорде...!
Сяяя, да не се впрегнеш като Соки...щото двамката сте си лика - прелика....
Майтап бе Лорде, майтап......
пп На гол задник ти си прави майтап с манафите.....След толкова шегички, явно ти е харесало....
Ако съм писал, че ровенето по кофите е мой занаят, като майтап, откъде да подозирам, че ще засегна истински клошар!!!?!?!??!!
Модераторите! То е време за сън, ама този говори така цял ден? Няма ли най-накрая да го озаптите малко?
Политика 00,35ч
Първоначално изпратено от 4un4o
Имаш глава на раменете. Когато дойдат БСП и заплатите се обезценят до 3 долара на месец от хиперинфлация ще дойдеш да ме молиш да те шибам за една баничка., Ама първи ше те шибам и после ше ми ръфаш Хамбургският.
Вземете най-накрая нагласете кирилизатора да е на латиница, пък който няма да го ползва. Губят се клавишните комбинации...Също оправете цвета на датите в статии. В момента буквално не се виждат. Леко абсурдно е едно от водещите неща в даден материал да е безлично.
Коментар