Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗаради расисти като тебе и Императора я изстрих. Не може да слагате всички цигани от общ знаменател. Аз съм със седем имота, бая злато и сребро и дори акции. Спазвам и правилото - "Който не кярел бути , нанай маро те хас".
Нанайсе бебе феродоLast edited by badboy333; 12.02.2013, 01:25.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениепростете но къде е темата: До кога ще им търпим своеволията?
Политическа цензура ли има?
Коментар
-
Инвесторе, този пубер няма ли да го разкарате най-накрая?
http://www.investor.bg/forum/search....archid=1879985
Коментар
-
реална причина да дръпнете шалтера на 4и4о
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи си един тъп, прост, неграмотен клошар, който се чуди как да се отърве от 7 имота, като съдере 7 кожи от наематели и всякакви други маргинали с които е натъпкал кокошарниците........Майтап бе Лорде...!
Сяяя, да не се впрегнеш като Соки...щото двамката сте си лика - прелика....
Майтап бе Лорде, майтап......
пп На гол задник ти си прави майтап с манафите.....След толкова шегички, явно ти е харесало....
Коментар
-
Модераторите! То е време за сън, ама този говори така цял ден? Няма ли най-накрая да го озаптите малко?
Политика 00,35ч
Първоначално изпратено от 4un4oИмаш глава на раменете. Когато дойдат БСП и заплатите се обезценят до 3 долара на месец от хиперинфлация ще дойдеш да ме молиш да те шибам за една баничка., Ама първи ше те шибам и после ше ми ръфаш Хамбургският.
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТи кутко непоръбена , първо се извини за крадливите БАНските старци и тогава се прави на умна!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Инвесторе,
Не знам дали е ваша работа, ама все пак някой трябва да посочи на национална медия като БНТ простотиите, които показва. Току що по БНТ World гледах следната информация за БФБ:
CHIM - 0.76
FIB - 1.29
ALB - 38
SOFIX - 329
Тия в кой свят и на коя дата живеят?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар