If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип съм против строгата цензура в Интернет, но все пак не е лошо администраторите на сайта да обмислят начина по който се пускат нови теми. Има прекалено много безсмислици, като например тази нова тема: Икономиката е за потребителите, консумиращи, без да произвеждат:
Скудоумието на темата е очевидно и не би трябвало сериозен сайт като "Инвестор" да допуска подобни безсмислени теми. Както и пускане на нова тема с рекламна цел или със задаване на конкретен въпрос, например как да си напише реферата.
Може би пускането на нова тема да става с изричното разрешение на модератор, като забраната потребителят да може да я обжалва пред администратор.
Това може да намали с 1-2% потребителите, но пък ще изчисти доста безсмислени теми.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Моля да си оправите проблема смятам че мое право е да си дам мнението или вота независимо дали не се харесва на някой/и!!! Ето един пример а това ми се е случвало и друг път
Благодаря за бързият отговор но ми стана странно как може в най-големият и популярен сайт за инвестиции и икономика в БГ да ти изчезва вота. Та нали целта на този сайт е всеки да си дава мнението или вота свободно(дори и да не се хареса на някои/й)
До Инвестор.бг поради какви причини като дам положителен вот на някой от мненията(натискане на ръчичката на горе) след по-малко от 10 секунди вота ми изчезва. И това става много кратно.
Нямам право да давам оценка на коментарите под статиите или просто вота ми не се харесва на някой модератор? Имам предвид статиите с коментари под тях. Моля да ми бъде отговорено
Коментар