Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеИсках да си сменя снимката на профила, но след като изтрих старата, не ми разрешава да си кача нова.
Ето скрииншот - http://prikachi.com/images/320/5623320N.jpg
Полето оградено с червеното е сиво(неактивно), по някаква причина, за разлика от останалите, които са бели и в които може да се въвежда.
Като се натисне Browse нищо не става.
Че защо ще я сменяш? Прасенцето си беше много симпатично.
Впрочем трябва да свалиш аватара на компа си, а след това да го прикачиш като редактираш профила си. Не виждам проблем. Не ти трябва никакво "прикачи.ком".Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Исках да си сменя снимката на профила, но след като изтрих старата, не ми разрешава да си кача нова.
Ето скрииншот - http://prikachi.com/images/320/5623320N.jpg
Полето оградено с червеното е сиво(неактивно), по някаква причина, за разлика от останалите, които са бели и в които може да се въвежда.
Като се натисне Browse нищо не става.
Last edited by javcho; 18.12.2012, 15:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТоя чаршаф дето пада закрива половината екран
Коментар
-
По принцип съм против строгата цензура в Интернет, но все пак не е лошо администраторите на сайта да обмислят начина по който се пускат нови теми. Има прекалено много безсмислици, като например тази нова тема:
Икономиката е за потребителите, консумиращи, без да произвеждат:
Скудоумието на темата е очевидно и не би трябвало сериозен сайт като "Инвестор" да допуска подобни безсмислени теми. Както и пускане на нова тема с рекламна цел или със задаване на конкретен въпрос, например как да си напише реферата.
Може би пускането на нова тема да става с изричното разрешение на модератор, като забраната потребителят да може да я обжалва пред администратор.
Това може да намали с 1-2% потребителите, но пък ще изчисти доста безсмислени теми.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеДобре, имайте търпение. Работи се по въпроса.
Коментар
Коментар