Първоначално изпратено от dimi71
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМоля да изключите потребителя Tepix за расистки обиди и мнения за премахване на катуни с неговата нацистка идеология!
Подозирам че си измисляш, но това че се подиграва с другарката Сийка Бечева ми се струва непростимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКак мога да си изтрия профила в този псевдоновинарски, псевдоинвестиционен сайт? Знам че мога просто да не влизам, но няма ли начин да се деактивира, да се сложи постоянен бан? Виждал съм коментари за постоянен бан? А на мен защо ми слагат само за по седмица или месец? Какво да направя, за да ме блокират за постоянно? Щом не мога ДА СЕ ИЗТРИЯ ОТ шшшшшБАББАнььяя сайт?
Заеби … Мозъчна смърт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКак мога да си изтрия профила в този псевдоновинарски, псевдоинвестиционен сайт? Знам че мога просто да не влизам, но няма ли начин да се деактивира, да се сложи постоянен бан? Виждал съм коментари за постоянен бан? А на мен защо ми слагат само за по седмица или месец? Какво да направя, за да ме блокират за постоянно? Щом не мога ДА СЕ ИЗТРИЯ ОТ шшшшшБАББАнььяя сайт?
- 1 like
Коментар
-
Как мога да си изтрия профила в този псевдоновинарски, псевдоинвестиционен сайт? Знам че мога просто да не влизам, но няма ли начин да се деактивира, да се сложи постоянен бан? Виждал съм коментари за постоянен бан? А на мен защо ми слагат само за по седмица или месец? Какво да направя, за да ме блокират за постоянно? Щом не мога ДА СЕ ИЗТРИЯ ОТ шшшшшБАББАнььяя сайт?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаписах един виц и системата цензурира половината виц само като информация циганин е народност и не е обидна дума. В германия циганин си е цигойн. На инвесторския диалект не знам как е- сигурно мингиянин
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Благодаря много, благодарение на твоите напътствия форума стана по добър за менпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от профила влизаш на съобщения
от там избираш заявления
цъкаш на него и после на блокирани потребители
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКаква беше процедурата за блокиране на потребител, не ми се удава да намеря това чудо
от там избираш заявления
цъкаш на него и после на блокирани потребителипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНякой изхакна форума и го пълни с теми с някакви цапаници, а модераторите изглежда спят. Утре сутринта като се събудят, и ще ги чакат няколко стотин или няколко хиляди теми за триене.
скоро съвсем ще се скапе този форум
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар