IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Русия спря доставките на газ за Полша. (поляците имали резерв и Джуджи да си "ядял ушите", но въпросът е принципен)

      Нищо не казват за причините, не че поляците са "света вода ненапита"... Мисля, че много от оръжието за Украйна минава през тях, но това е "братска взаимопомощ"... Джуджи май не мисли така...

      Други предположения за причините? А, кой ще е вторият - без газ? (то е ясно, че след 7 години в ЕС няма да сме зависими от руски газ)...

      ​​​​​​​https://dariknews.bg/novini/biznes/r...polsha-2308519

      Коментар



      • Някой нека после ми обясни, че ботоксовият Фюрер на Третия Рим (Нещо като Третия Райх, но по руски) не е луд Снимката е от днешната среща на Фюрера с Антониу Гутериш Генералния секретар на ООН Тоя или се страхува от #Ковид или да не го набучат с химикалка


        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

        Коментар


        • Германия не е хеджирала земетръсната зона.
          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...C-Pipeline.png

          Коментар


          • На опашката за цигари обсъждали тая карта

            Click image for larger version

Name:	karta-truboprovodov-i-neftebaz-image2.jpg
Views:	1
Size:	20.6 КБ
ID:	3914543

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
              Путин се отказва от преговорите...........писах няколко пъти че Путин не воюва за Донбас И Донецк........Иска цяла Украйна.....И няма да пожали нищо и никой докато не я вземе.Може да загуби 100-200 000 войника......Територията на Украйна с нейните ресурси е толкова ценна бъдеща придобивка че никакви материални и човешки ресурси загубени за нея не са много.Там е 50% от чернозема на цялата планета..........най-плодородните почви на света....Руди......Въглища.......40 000 000 население говорещо руски.....Нищо не е много като разход на фона на такава придобивка......И всеки който може да гледа от ролята на държавотворие е наясно с това......Всичко което Путин печели в Украйна е пропорционално на загубата на Запада......
              Хубу де, поне пушкалата дето им изпратиха няма ли да върнат, все пак са движима собственост. И дано не хванат нашия премиер, че тук даже държавната поща вече 8 дена не работи щото един министър имал частна такава.

              Коментар


              • Как се пленява руски танк .
                ахаххахахахахахах


                Коментар


                • Германският министър на икономиката Роберт Хабек заяви, че Германия вече може да се откаже от руския петрол. ''Днес мога да кажа, че ембаргото на руския петролстана лесно за използване'', каза той, след среща с полския министър на климата и околната среда. Делът на руския петрол в доставките за Германия сега е приблизително 12% и те предназначен изключително за 1 рафинерия във федерална провинция Бранденбург. Хабек предположи, че ще са необходими само няколко дни, за да се намери алтернатива на тези доставки.

                  Опит на "Роснефт" да пробие западната блокада, се оказа неуспешен. След като пусна търг за продажба гигантска партида от четири сорта с общ обем над 5 милиона тона, най-голямата руска добивна компания не успя да продаде нито един барел. Китай съкращава покупките на петрол, а държавните петролни рафинерии на Индия изобщо са не подали заявки за търговете на "Роснефт''.

                  Без да искам го бях качил в друга тема
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Нали ако кажеш нещо го правиш пред хора които са ти съюзници, такива които ти имат доверие. Според мен не може да ги подвеждаш, заблуждаваш защото когато стане ясно че това не е вярно ти ще ги загубиш като съюзници, още повече че ще им навредиш. Тези хора са се побъркали, истината която не обижда никой и е безопасна е най хубавото нещо което си заслужава да се употребява между съюзници.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • better, чисто технически това нещо със замяната на тежкия петрол от Русия с по лек от арабските страни е трудно. В Европа има много дизелови автомобили и горивото за тях се добива в по голямо количество от тежък петрол при рафинирането му, при леките количеството бензин е по голямо. Така че казват че са го направили, обаче в действителност какво е положението ? Как може да стане без да се намали делът на дизеловите автомобили и да се увеличи този на бензиновите ? Ще кажеш ..направили са го хората. Тогава ще ти кажа че във война е безсмисленно да загиват хора, на тези хора живота се прекратява без да има никаква полза от това. Щом могат това с петрола, защо не направят така че войната да бъде прекратена ако може за един ден най добре !
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Мибова ти четеш ли това над моя коментар аз ли се заяждам.като си толко печен земай калашника и бегай да громиш Путин

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                          На колхозниците пяна им излиза вече по устата. 1/3 от Украйна била вече руска.
                          на тебе ти излиза пяна само че кафява

                          Коментар




                          • Човека е пророк най вероятно.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

                              Описал си поведението на една империя. За нея всичко от Владивосток до Ванкувър е придобивка и ѝ принадлежи. Какво искат и мислят народите населяващи тези земи има точно нулево значение, също както няма значение какво мислят поданиците на империята. Представят се за наследници на Втория Рим, но реално са наследници на кръвожадните монголски орди, опустошили цяла Азия, Близкия изток, Европа, .... Въобще една жадна за "придобивки" империя ... на злото.
                              А индианците какво мислят за краварската империя????Щото па на тая империя всички полезни изкопаеми на Земята и принадлежат и сигур се съобразява с волята на народите

                              Коментар


                              • Тва от съседния раздел "имоти", нз дали е верно, нека по запознатите да отрекат/потвърдят :

                                Германският министър на икономиката Роберт Хабек заяви, че Германия вече може да се откаже от руския петрол. ''Днес мога да кажа, че ембаргото на руския петролстана лесно за използване'', каза той, след среща с полския министър на климата и околната среда. Делът на руския петрол в доставките за Германия сега е приблизително 12% и те предназначен изключително за 1 рафинерия във федерална провинция Бранденбург. Хабек предположи, че ще са необходими само няколко дни, за да се намери алтернатива на тези доставки.

                                Опит на "Роснефт" да пробие западната блокада, се оказа неуспешен. След като пусна търг за продажба гигантска партида от четири сорта с общ обем над 5 милиона тона, най-голямата руска добивна компания не успя да продаде нито един барел. Китай съкращава покупките на петрол, а държавните петролни рафинерии на Индия изобщо са не подали заявки за търговете на "Роснефт".

                                Коментар

                                Working...
                                X