If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обидите, които използвате са неприемливи и против правилата на сайта! Ако продължите да си позволявате неспазване на правилата на сайта ще получите бан!
виж дали си логнат
сайта понякога се ебава с тия работи
Мерси!Оказа се ,че не съм бил логнат,пък в същото време ми позволяваше да давам "харесвания" и си мислих ,че съм логнат...А ,бе мазало...То ,на 3 ракии,така става.....
ПП Инвестора ,всичко е ок.Грешката е в моя телевизор...
Инвесторе,спряха да се "оцветяват" прочетените теми...Направете нещо по въпроса....Голяма тъпня е човек да не може да разбере,дали има ново мнение по дадена ,да влиза по няколко пъти и да чете все едно и също последно мнение....
виж дали си логнат
сайта понякога се ебава с тия работи
Инвесторе,спряха да се "оцветяват" прочетените теми...Направете нещо по въпроса....Голяма тъпня е човек да не може да разбере,дали има ново мнение по дадена ,да влиза по няколко пъти и да чете все едно и също последно мнение....
в темата за Украйна вакханалията от безсмислени, безмислени и празни постове, повечето само от половин изречение или плакатна картинка, надали привлича желаещи да прочетат нова информация/мнения.
Името на тази вакханалия е "спам" и "wipe".
Другари Инвестор, мисля, че не само не привлича, а отблъсква драгите читатели итемата (о)става чисто тролска при такава отрицателна селекция.
Е тя Темата е тролска и без каквато и да е селекция
в темата за Украйна вакханалията от безсмислени, безмислени и празни постове, повечето само от половин изречение или плакатна картинка, надали привлича желаещи да прочетат нова информация/мнения.
Името на тази вакханалия е "спам" и "wipe".
Другари Инвестор, мисля, че не само не привлича, а отблъсква драгите читатели и темата (о)става чисто тролска при такава отрицателна селекция.
Какво трябва да направя за да мога да пише във форума? В момента чакам часове модератор да одобри постовете ми, което в доста случаи обесмисля писането.
Митаки, те мен допреди малко, ме държаха извън темата без причини.
Считам, че както телевизиите даваха бонус: "Седмица без реклами" след нова година така и Инвестора да въведе правилото: "Уикенда без цензура" и да няма никакви дежурящи стрелочници на вахта като бабки-оплаквачки на седянката.
Коментар