Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз нямам достъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеИнтересно ми е какво стана с темата за "Жените" и само аз ли нямам достъп до нея. Ако може малко информация.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Обикновено като си с нова регистрация първите коментари не ти излизат веднага а се задържат за евентуална модерация. Като напишеш повече коментари и са ок( според правилата на форума) започват да ти се публикуват в реално време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Така е от самото начало.
Не знам какво става, но почти всички мои съобщения отиват в нищото, като се оказвам на първата най-ранна страница на темата.
Е, появиха се три, четири, също не знам защо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да не са те вкарали в някакви черни списъци?
Не знам какво става, но почти всички мои съобщения отиват в нищото, като се оказвам на първата най-ранна страница на темата.
Е, появиха се три, четири, също не знам защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеЗащо не излизат съобщенията ми?
Коментар
-
Гледам ,че не може да се отварят нови теми.Нека някои модератор да отвори тема за конфликта в Израел.
Ще бъде актуална много време,а и от нея зависят цените на много акции и активи дискутирани в този форум.Last edited by petrg5s; 14.10.2023, 10:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеEvergrande, Country Garden: кризата с недвижимите имоти в Китай
Двата строителни предприемача Evergrande и Country Garden бяха въвлечени в кризата, която засегна сектора на недвижимите имоти в Китай през последните три години. Техният крах може да има сериозни последици за финансовата система на страната, като някои специалисти на финансовите пазари дори говорят за риска от " Lehman момент" за Китай.
Ситуацията е критична за Country Garden, 60% от чиито проекти се намират в малки китайски градове, където цените на имотите са паднали най-много, а покупателната способност е най-ниска.
Имотната криза в Китай продължава да взима жертви. В четвъртък затъналият в дългове гигант Evergrande подаде молба за обявяване в несъстоятелност в Съединените щати. Няколко дни по-рано Country Garden, най-големият строителен предприемач в Китай, се оказа в невъзможност да извърши две лихвени плащания по облигационни заеми.
Подобно на други местни строителни предприемачи, тези две групи бяха въвлечени в сериозната криза, засегнала сектора. Сривът на тези две силно задлъжнели компании щеше да има последици за цялата финансова система на страната, като пазарите стигнаха дотам, че се опасяваха от китайски " Lehman Brothers".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Хахаха ....
това да не ти е 84 година , бре
"До Дирекцията на VI управление от ДС !
Донос........
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДо Дирекцията на Investor.bg