Първоначално изпратено от MrProfit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Открих една лека неточност в тази статия
Акциите на най-доходоносната компания в света за годината поскъпват с близо 600% - Investor.bg
За да откриете неточността, може да се огледате на БФБ, а за да е по-лесно...
Златен лев Холдинг АД - пълен профил в Investor.bg - Investor.bg
тук ръста е повече от двоен на тези 600%
, а кой ли се е сетил да инвестира в тази компания...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тези които могат да влизат ,трябва да напишат 20-30 поста да прехвърли 2-3 страници и тогава ще се отбъгне
След това тези постове бяха изтрити, бъгът се върна и темата пак не е достъпна.
Наблюдавах борбата на SKP с интерес, влизайки в темата нерегистриран, от друг браузър.
Едит: Борбата продължава...
Едит: Темата е отворена. Любопитното е, че сега втората страница е недостъпна, бъгът е избутан на нея.Last edited by Turbolan; 24.10.2023, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
някоя феминистска организация я е овладяла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеИнтересно ми е какво стана с темата за "Жените" и само аз ли нямам достъп до нея. Ако може малко информация.
Иначе темата е бъгната.Тези които могат да влизат ,трябва да напишат 20-30 поста да прехвърли 2-3 страници и тогава ще се отбъгнеLast edited by petrg5s; 24.10.2023, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А гледам, че темата се обновява. Явно сме баннати.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз нямам достъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеИнтересно ми е какво стана с темата за "Жените" и само аз ли нямам достъп до нея. Ако може малко информация.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Обикновено като си с нова регистрация първите коментари не ти излизат веднага а се задържат за евентуална модерация. Като напишеш повече коментари и са ок( според правилата на форума) започват да ти се публикуват в реално време.
Коментар
Коментар