Първоначално изпратено от Daylight
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Plovdivski pogled kum istoriata;-))--» " На петия си рожден ден еврото отбеляза нов рекорд * поскъпна над 1.28 долара на междубанковия валутен пазар ...
На петия си рожден ден еврото отбеляза нов рекорд * поскъпна над 1.28 долара на междубанковия валутен пазар в Европа. Продължаващият възход на евровалутата се подхранва от безпокойството сред инвеститорите от дефицитите във федералния бюджет и в търговския баланс на САЩ.
Анализатори отдават слабостта на долара на двойния дефицит на САЩ, на по-ниските US лихви в сравнение с европейските, както и на страха от терористични нападения в Америка.
От началото на миналата година еврото поскъпна с 24 процента спрямо долара. Което изненада мнозина поради добрите показатели на щатската икономика.
Досегашната история експертите определят с две думи: падение и триумф. Новата евровалута дебютира под пръски шампанско в новогодишната нощ на 1998 г. Да живее еврото, вдигна тост на 1 януари Жак Сантер, тогавашният шеф на Европейската комисия. Сантер пожела на еврото дълъг и славен живот."Подадено: 2004-01-10
http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-n...php?newsid=141
Коментар
� -
Re: Спеко
Първоначално изпратено от supertraderЕ да ама при мен е само за днес , ако устискам цяла седмица да не отворя а и другата за ЕЦБ лихвата ще съм на линия и на чисто , сега се настройват за 0.5 , обаче ако ги подхлъзнат отиде.Ама това си го мисля защото ми трябват едни 120п. сигурни.
АЗ СЪС СЕЛА БЯХ ДО ТУК
Коментар
�
Коментар