If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да дълъг съм мисля че имаме дъно ще стискам за много път нагоре, не изключвам едно слизане пак надолу но съм с 0 стоп от 1179 и ще търся нова дълга ако стопа падне
I az mislia 4e kanadeca 6te pada short-time,no veroiatno 6te testva pak 1.1100 i ot tam up up up .Kato 4e li izmejdu osnovnite valutni dvoiki loonito be6e nai-kupeno. Ot druga strana ima i scenarii vode6t dori kam paritet ,no pone za sega ne se o4ertava .6te vidim kato vdignat lihvata kakvi 6te badat komentarite ot strana na RBoC .
Да дълъг съм мисля че имаме дъно ще стискам за много път нагоре, не изключвам едно слизане пак надолу но съм с 0 стоп от 1179 и ще търся нова дълга ако стопа падне
Ауд и аз мисля че е за надолу, следи канала на 4ч ако го пробие значи ще ходи даже под 74 поне на 50% на целият ръст дори цели излизат, краткосрочно е възможно обаче отново да тества канала отгоре, аз лично бих го скъсил от 7655 някъде
Da,az sam kas to4no ot tam ,no se 4udia dali da iz4akam ili da zatvoria sega.
Да ти разкажа аз каква история имах с АУД - в една сметка в която играя само него - някъде април скъсявам ауд 0.7620 и си слагам стоп 0.7644 и въобще не съм отварял тая сметка - тя е мялкя а аз я бях отворил 100к позиция там и видях че ми изгоря стопа и реших горе малко след като направи връх да скъся отварям я и що да видя аз съм объркал и съм бил сложил стоп на 1.7644 и беше на 47% марджин колл, и тая сметка оцеля ама за малко, даже и на плюс я затворих позицията оня ден
Canadeca ne6to vra6ta .Dylag li si v USD/CAD.Sledva6tata sedmica e lihvarska za Canada $ i veroiatno 6te stanem svideteli na novi 25 bp .s posledva6ta pauza pone do kam Sep.Kak misli6?
Ауд и аз мисля че е за надолу, следи канала на 4ч ако го пробие значи ще ходи даже под 74 поне на 50% на целият ръст дори цели излизат, краткосрочно е възможно обаче отново да тества канала отгоре, аз лично бих го скъсил от 7655 някъде
Da,az sam kas to4no ot tam ,no se 4udia dali da iz4akam ili da zatvoria sega.
Да ти разкажа аз каква история имах с АУД - в една сметка в която играя само него - някъде април скъсявам ауд 0.7620 и си слагам стоп 0.7644 и въобще не съм отварял тая сметка - тя е мялкя а аз я бях отворил 100к позиция там и видях че ми изгоря стопа и реших горе малко след като направи връх да скъся отварям я и що да видя аз съм объркал и съм бил сложил стоп на 1.7644 и беше на 47% марджин колл, и тая сметка оцеля ама за малко, даже и на плюс я затворих позицията оня ден
сега какво мисля, задължително имаме ход към 2850, преди това е доста възможно да се върнем за ново дънце около 1.2630-50, но не това е интересното нива интересното е 1.2850 ако то падне сериозно значи сме завършили 4 та вълна и отиваме за нов връх за 5 та, ако обаче не падне то това ще потвърди върхът който имаме.
На първо четене трябва в понеделник да търсим вход за дълга със цел 1.2850 това за мен е с голяма вероятност сигурно.
За голямо съжаление аз изпуснах доста пипове затваряйки късата си от горе, проблемът е че нямам право да играя къси от тия нива тук тъй като въпреки че разтварих част от каруцата си в голямата сметка, аз все още съм здраво къс, тоест всяка дълга ми е хедж а късите са ми проблем от тук, бих добавил горе в къса обаче от 2850 или от някъде 1.31-1.32 в зависимост от сценарият, друга голяма грешка беше че въобще сложих стоп на първите си дълги, което беше безмислено в предвид че бяха малко и са хеджиращи, така подарих пипове на пазара, аз и на вторите си дълги имах стоп но го преместих на 0, той падна аз обаче пак отворих дълги от 2703 със стоп 2693 който в последствие оцеля за 1п но това си беше тъпо, просто днес не съм концентриран, като цяло днес нетно съм на минус, но не включвам в сметката един дълъг доларканадец който се държи перфектно но на него му сложих 0 стоп и смятам да не го закачам дълго време.
Въпреки това отчитам днешната си търговия като под всякаква критика- никаква идея, никаква мисъл, хехе има и такива дни
според мен доста народ се облизва за един пробив на 1.27 колкото да стане лудницата ....
Много е важно да видим импулсче поне 20на пипа нагоре около 17.50бг време, ако е така това ще рече че евро играчите ще искат качване преди още надолу въпреки че ще затворят ниско
Някъде 17.50-18.00 българско време трябва да видим поне 20 на пипа ъп - резултат от частичен профиттейкинг на евро фондове, после е възможно да търсят ниско затваряне около 1.2705, но според мен трябва да тестваме битият канал някъде 1.2850 преди евентуално голямо движение надолу, пробив на 2850 иска нов връх но като че ли това не е на масата за момента, но нека видим затварянето
Коментар