IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak1969
    Един въпрос-- играя вече с 10% от депозита си, така ли трябва. Мерси
    Това с колко процента от депозита си играеш няма никакво значение.
    Гледай риска да е разумен, което ще рече да не се увличаш с повече от 5% риск - това грубо ще рече стоп 50-60п на твоите 10% примерно, но имай в предвид че това се смята за високо рискова игра, нормалният процент риск е между 1 и 3%. Има много литература за ММ прочети нещо, много е важно от сега да се научиш на дисциплина.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Нивото 1.2810-15 е38.2 % на движението от 1.2702 до 1.2872 мислиш ли че ще върне чак до там?
      Не знам сега четох колегите из българските форуми какво мислят - всички са за яко нагоре, което ще рече че могат и да излезат късите ни позиции ХеХе

Много внимателно и с малко това е важното, ако ни перне стопове здраве да е.

Коментар

• Един въпрос-- играя вече с 10% от депозита си, така ли трябва. Мерси
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Нивото 1.2810-15 е38.2 % на движението от 1.2702 до 1.2872 мислиш ли че ще върне чак до там?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Смятам да продам на 1.2814 и да добавя при пробив на 1.27 за ниско затваряне около 1.2650.
            Успехи
            Снощи върху твоята прогноза 1,2720 сложих мой си 40 п. те пък взеха че излезнаха

Коментар

• Избързах и затворих рано GBP/USD с идеята да продам пак и изпуснах половината движение. Но ще го дебна пак за селл.
              Ако Е/У отвори нов бар под 1.2770 ще продам пак GBP
              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Коко СТ къде се изгубихте ?Дайте прогноза за днес ако обичате.
                Сел зона 1.2814-71 цел 1.2630-50 стоп над върхът.

Отново имаме голяма сел зона което ще рече че небива да се рискува с голяма поръчка, аз лично ще търся къса но ще добавя в къса по-здраво едва при пробив на 1.2700.

Личното ми виждане за днес с което не ангажирам никого е че ще пъплим само надолу и ще затворим на дъното.

Успехи

Коментар

• Смятам да продам на 1.2814 и да добавя при пробив на 1.27 за ниско затваряне около 1.2650.
                  Успехи

Коментар

• Коко СТ къде се изгубихте ?Дайте прогноза за днес ако обичате.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Снощи ми перна едни стопове аз пак скъсих, за съжаление с малко че се уплаших.
                      Затварям села, и чакам ново ниво за сел със цел 1.2630
                      Снощи устисках, и затворих с малка печалба днес сутринта.Цел 1.2630 не е ли малко оптимистично

Коментар

• Снощи ми перна едни стопове аз пак скъсих, за съжаление с малко че се уплаших.
                        Затварям села, и чакам ново ниво за сел със цел 1.2630

Коментар

• при кабела на h1 и h4 ми се привижда H&S. Ако пробием надолу според каквото пише по книжките би трябвало да стигнем до 1.86

Коментар

• Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                              Първоначално изпратено от Daylight
                              Просто днеска е Петък.
                              Ако не е проблем, обясни по подробно
                              Ами обикновено в Петък се затварят седмични позиции което довежда до големи движения които по често са обратни на движението през седмицата. Затова по принцип се казва че в петъчните дни не е добре да се правят позиции.
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Може ми някой голям прибира печалби.

Коментар

Working...
                                X