IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi
    Коко, правило №333 - в петък след обяд не прави сделки!!!!
    Не си прав, не прави сделки в понеделник има една парадигма - майсторите затварят пазара, рибите го отварят, но аз не заради това а просто си скалпирам

Коментар

• Коко, правило №333 - в петък след обяд не прави сделки!!!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Пак купих евро стоп под дънцето 2735 ТП 2800

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          ХаХа Опасен и аз съм за малко лонг до около 2800 но вардя за 0 стоп

Затворих дългата си на 2762 при пробив на 2767 ще се включа отново за 2800

Коментар

• Тия нива тук на които сме свидетели са адски трудни за отиграване защото сме близо до вероятен край на корекция - ако сме примерно в някаква 4 ка и да следва 5 ца с нов връх - вариянта за който споменах вчера, ако обаче купим може да се окаже че си имаме връх и да се нахедрим на мамеца на някаква 3 ка от 3ка от 1ва което да ни избие чивиите с импулс надолу.
            ХеХе

Коментар

• ХаХа Опасен и аз съм за малко лонг до около 2800 но вардя за 0 стоп

Коментар

Слагам лимитиран ордер продажба 1.2803- 50% на последният спад със къс стоп 1.2833 - 2820 е 61.8% на същият спад Иначе ще скалпирам за малко междувременно ако иска сега да гони 2705 - под 1.2700 е отново селл
                хахаха .... :-)
                Взе ми думите от устата за това 1.2820 !!! :-)
                Според мен ще отидем там днес ;-)

Коментар

• EURUSD

Не знам дали Ви прави впечатление, колеги, но за последните 2 дни имаме яко за долара с последваща 61.8% корекция (и малко повече!) за еврото! ;-)
                  Днес е третия ден, който може да се окаже подобен на предходните два и за това моята прогнозка е за 1.2820, където и съм сложил ТР на моята малка дълга позицийка от днес :-)

Успехи! :-)

Коментар

• Слагам лимитиран ордер продажба 1.2803- 50% на последният спад със къс стоп 1.2833 - 2820 е 61.8% на същият спад Иначе ще скалпирам за малко междувременно ако иска сега да гони 2705 - под 1.2700 е отново селл

Коментар

• Реално обаче пробива на L4 - Short breakout, даде сигнал за нов сел със цел 1.2705 ако следваме камарилата L5 SB TARGET

Коментар

• Да но камарилата снощи изконсумира тоя сигнал перфектно, тоест новата сел зоната беше задействана, реално получих сигнал ТП на 1.2767 - ако гледаш моите индикатори това е 7 със кръстче. Но реално целта на тая задействана сел зона е Л5 - 1.2705 въпреки това аз излязох.
                        Прав си коректната настройка е ГМТ+2 аз обаче нарочно съм сложил 4 ка защото 12 ч бг тайм не ме кефи - искам да хвана просто началото на движенията в сесия а не астрономическо време.
                        Успех

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
                          Коко СТ къде се изгубихте ?Дайте прогноза за днес ако обичате.
                          Сел зона 1.2814-71 цел 1.2630-50 стоп над върхът.

Отново имаме голяма сел зона което ще рече че небива да се рискува с голяма поръчка, аз лично ще търся къса но ще добавя в къса по-здраво едва при пробив на 1.2700.

Личното ми виждане за днес с което не ангажирам никого е че ще пъплим само надолу и ще затворим на дъното.

Успехи
                          КОКО по твоята камарила сел зоната за днес не е ли 1.2868-1.2905 или действаш още по вчерашните нива, а може би настройките са ми грешни ?? Защо взимаш цена на затваряне ГМТ+6 би ли обяснил?

Коментар

• както и да е , важното е че излезна--много бира ти се събра -)
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                              Първоначално изпратено от koko
                              Смятам да продам на 1.2814 и да добавя при пробив на 1.27 за ниско затваряне около 1.2650.
                              Успехи
                              Снощи върху твоята прогноза 1,2720 сложих мой си 40 п. те пък взеха че излезнаха
                              Не съм казвал 1.2720 а 1.2820 че е начало на сел зона, аз казах вчера че от 2702 ще купя, но махнах тоя ордер защото курса се върна точно от края на сел зоната - още 5п и беше за бай, аз затова се уплаших горе и влезох малко, сега обаче това ходене ми се струва че е готово за пробив на 1.2700 обаче може и да греша.

Коментар

• Не сме само ние идиотите дато скъсяват, един колега от сърбия гледам също мисли като нас. Той е много добър съветвам ви да следите търговиите му, не да го повтаряте а просто да хвърляте по едно око.

fxsurfer има тема в монейтека Trading Eur/Usd with uncle Elliot

Коментар

Working...
                                X