Първоначално изпратено от Georgi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тия нива тук на които сме свидетели са адски трудни за отиграване защото сме близо до вероятен край на корекция - ако сме примерно в някаква 4 ка и да следва 5 ца с нов връх - вариянта за който споменах вчера, ако обаче купим може да се окаже че си имаме връх и да се нахедрим на мамеца на някаква 3 ка от 3ка от 1ва което да ни избие чивиите с импулс надолу.
ХеХе
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСлагам лимитиран ордер продажба 1.2803- 50% на последният спад със къс стоп 1.2833 - 2820 е 61.8% на същият спад Иначе ще скалпирам за малко междувременно ако иска сега да гони 2705 - под 1.2700 е отново селл
Взе ми думите от устата за това 1.2820 !!! :-)
Според мен ще отидем там днес ;-)
Коментар
-
EURUSD
Не знам дали Ви прави впечатление, колеги, но за последните 2 дни имаме яко за долара с последваща 61.8% корекция (и малко повече!) за еврото! ;-)
Днес е третия ден, който може да се окаже подобен на предходните два и за това моята прогнозка е за 1.2820, където и съм сложил ТР на моята малка дълга позицийка от днес :-)
Успехи! :-)
Коментар
-
Да но камарилата снощи изконсумира тоя сигнал перфектно, тоест новата сел зоната беше задействана, реално получих сигнал ТП на 1.2767 - ако гледаш моите индикатори това е 7 със кръстче. Но реално целта на тая задействана сел зона е Л5 - 1.2705 въпреки това аз излязох.
Прав си коректната настройка е ГМТ+2 аз обаче нарочно съм сложил 4 ка защото 12 ч бг тайм не ме кефи - искам да хвана просто началото на движенията в сесия а не астрономическо време.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от PLPКоко СТ къде се изгубихте ?Дайте прогноза за днес ако обичате.
Отново имаме голяма сел зона което ще рече че небива да се рискува с голяма поръчка, аз лично ще търся къса но ще добавя в къса по-здраво едва при пробив на 1.2700.
Личното ми виждане за днес с което не ангажирам никого е че ще пъплим само надолу и ще затворим на дъното.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от kokoСмятам да продам на 1.2814 и да добавя при пробив на 1.27 за ниско затваряне около 1.2650.
Успехи
Коментар
Коментар