IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak1969
    Първоначално изпратено от SPEKO
    Утре в 23 ч ще бъдем над 2930
    А днес
    az sym sell

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
      Утре в 23 ч ще бъдем над 2930
      А днес
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Утре в 23 ч ще бъдем над 2930

Коментар

• Na teia malkite grafiki se e zaformil edin reinj ot prodaljitelno vreme nasam...?

Коментар

• Imam sell ot1.2788 i o4akvam pe4albi

Коментар

• Коко

Грешка омотал съм се , няма да си пробие канала ако пробие до там , напротив може да го направи по-широк и идва точно.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Сигурно 1.2785 има впредвид колегата , и найстина много е тежка ситуацията , грешно си мислех че ще си реинджи тук , но имам съмнения , ако се изтърси ще ме е яд че не го продадох защото много ми трябва една фигура и нещо.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                  1.2660 вече е пробив на възходящия канал всъщност твърдиш че ще го пробие , просто да си на ясно иначе са близки цели по фрактала на 4 часа а цели север са 1.30.. да ти кажа за какво става въпрос през моя поглед. И наистина падне ли завърта и чак в трендлинията съпротива на стария тренд под него ще се спре .
                  Мисля че 2660 ще го пробие до 2630 със сигурност, но мен тия нива по принцип ме притесняват

Коментар

• Re: чат на инвестор.бг

Първоначално изпратено от 1anti
                    я и аз да початя малко buy 1.2815 stop 1.2885 limit open
                    Как обаче става това с покупка на 2815 стоп на 2885, сигурно има как сори

Коментар

• Коко

1.2660 вече е пробив на възходящия канал всъщност твърдиш че ще го пробие , просто да си на ясно иначе са близки цели по фрактала на 4 часа а цели север са 1.30.. да ти кажа за какво става въпрос през моя поглед. И наистина падне ли завърта и чак в трендлинията съпротива на стария тренд под него ще се спре .
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: чат на инвестор.бг

Първоначално изпратено от 1anti
                        Перфектно, само още 10 на пипа ти трябват да купиш върхът но и така става

Коментар

• чат на инвестор.бг

Коментар

• Това е лично мнение и неангажирам никой.

Сега курса е 2825

Според мен еврото иска 1.2630 и от там ще реши къде ще ходи но преди това да стане ние си киснем в сел зоната на еврото без ясни потвърждения за търсене на долният рейндж, като развитие аз обаче за днес съм си поставил цел 1.2715 - което е доста амбициозно в предвид движенията, но да видим и наистина там някъде долу ще удължа и ще търся ниво за скъсяване за това прословуто 1.2630 което според мен си му трябва на еврото дори и да иска после 1.32

Коментар

• Не би трябвало да бие нито нагоре нито надолу, просто трябва да си заплюе рейнджа преди движение, сега нямаме никакъв сигнал за такава измама хехе, аз няма как да загубя защото мислих да продам яко при пробив на 2820 но честно казано импулса ме отказа, истината е че се мъчат да го бутат нагоре но няма как според мен тая седмица да стане каквото и да е било, аз лично дори от 2702 има бай ордер който сигурно утре ще мисля как да го отигравам хехе ама нека първо села излезе пък утре ще мислим бая
                              Успехи

Коментар

• Искам да направя изявление, че в момента съм на демо, така че не се подвеждайте от позициите които аннонсвам тук. Мисля че много хора пишат тук и хора които отиграват на реал, така че е честно да се знае кой как играе.

Поздрави и успех!
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X