Първоначално изпратено от mitak1969
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Коко
Първоначално изпратено от supertrader1.2660 вече е пробив на възходящия канал всъщност твърдиш че ще го пробие , просто да си на ясно иначе са близки цели по фрактала на 4 часа а цели север са 1.30.. да ти кажа за какво става въпрос през моя поглед. И наистина падне ли завърта и чак в трендлинията съпротива на стария тренд под него ще се спре .
Коментар
-
Коко
1.2660 вече е пробив на възходящия канал всъщност твърдиш че ще го пробие , просто да си на ясно иначе са близки цели по фрактала на 4 часа а цели север са 1.30.. да ти кажа за какво става въпрос през моя поглед. И наистина падне ли завърта и чак в трендлинията съпротива на стария тренд под него ще се спре .D.Y.F-091066
Коментар
-
Това е лично мнение и неангажирам никой.
Сега курса е 2825
Според мен еврото иска 1.2630 и от там ще реши къде ще ходи но преди това да стане ние си киснем в сел зоната на еврото без ясни потвърждения за търсене на долният рейндж, като развитие аз обаче за днес съм си поставил цел 1.2715 - което е доста амбициозно в предвид движенията, но да видим и наистина там някъде долу ще удължа и ще търся ниво за скъсяване за това прословуто 1.2630 което според мен си му трябва на еврото дори и да иска после 1.32
Коментар
-
Не би трябвало да бие нито нагоре нито надолу, просто трябва да си заплюе рейнджа преди движение, сега нямаме никакъв сигнал за такава измама хехе, аз няма как да загубя защото мислих да продам яко при пробив на 2820 но честно казано импулса ме отказа, истината е че се мъчат да го бутат нагоре но няма как според мен тая седмица да стане каквото и да е било, аз лично дори от 2702 има бай ордер който сигурно утре ще мисля как да го отигравам хехе ама нека първо села излезе пък утре ще мислим бая
Успехи
Коментар
Коментар