лимит селл 1.2860 цел 1.2715 стоп 1.2890 пак да видим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
дали ще има 1.3170
Да си кажа право не мисля че скоро ще стане ясно въобще , тук на тези нива ще има замотаване - краткосрочно и това си е на никой не му е ясно накъде да отваря и двете страни не са убедени. В още нагоре вярвам защото големите къси долари не могат да се затворят на плюс все още , на всички вече им свети лампичката че е станало доста скъпо и докато не им ги изгасят ще продават долара до момента в който настъпи всеобща паника.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: prognozka
Първоначално изпратено от kiril123koko, pazara 6te pokaje , ne e zadyljitelno da pravime dylboka korekcia v tozi moment i vsi4ko mi govori za poka4vane na evroto , tova razbira se e 6 to 4uvstvo no 6te go otigraia taka ili ina4e pusnah edin long ot 1.2775 ta moje da e vsi4ko no niama da sam nazad !
pozdravi i uspeh na vsi4ki vas
tova 4e ne probi 1.2700 mi govori 4e 6te vidime niva nad 1.30 skoro .Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
prognozka
koko, pazara 6te pokaje , ne e zadyljitelno da pravime dylboka korekcia v tozi moment i vsi4ko mi govori za poka4vane na evroto , tova razbira se e 6 to 4uvstvo no 6te go otigraia taka ili ina4e pusnah edin long ot 1.2775 ta moje da e vsi4ko no niama da sam nazad !
pozdravi i uspeh na vsi4ki vas
tova 4e ne probi 1.2700 mi govori 4e 6te vidime niva nad 1.30 skoro .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от kiril123imam sumnenia 4e sled malko 6te probiem nagore , ako ima ostanali kusi otvoreni dnes po rano pri novinite
Успехи
Коментар
Коментар