IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• лимит селл 1.2860 цел 1.2715 стоп 1.2890 пак да видим
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Zdraveite,
      eurusd pak go sell-vam.

Uspehi!

Коментар

• Коко

Вече ми е ясно защо така се движи - понеже обстановката пак е с куп негативи да долара се пробват да затварят къси долари и сигурно ще сбъркат и ще ударят 1.2660.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от fxmio
          Първоначално изпратено от koko
          Айде готово пак касирахме малко хайде моля те качи се пак
          Само че този път да не върнеш всичко което взе до сега )
          ХеХе

Коментар

• От 2821 съм пак селл стоп 2837

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Айде готово пак касирахме малко хайде моля те качи се пак
              Само че този път да не върнеш всичко което взе до сега )

Коментар

• Айде готово пак касирахме малко хайде моля те качи се пак

Коментар

• Ей не се заблуждавайте за дълги това от всякъде трябва да се срине поне до 1.2702 от там да се качи и от там ще стане ясно но за 1.24 още не е сигурно защото 1.26 е сложно като ниво за отиграване

Коментар

• дали ще има 1.3170

Да си кажа право не мисля че скоро ще стане ясно въобще , тук на тези нива ще има замотаване - краткосрочно и това си е на никой не му е ясно накъде да отваря и двете страни не са убедени. В още нагоре вярвам защото големите къси долари не могат да се затворят на плюс все още , на всички вече им свети лампичката че е станало доста скъпо и докато не им ги изгасят ще продават долара до момента в който настъпи всеобща паника.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                      Някой играе ли gbp/cad-в последните дни направи десетина
                      фигури на север.Имам сериозна дълга позиция ище се радвам на вся
                      ко мнение по въпроса.Предварително благодаря.
                      Mik ,kato igrae6 kanadeca kak go vijda6 kam USD ?Mai goni 1.1250 i posle 1.10.

Коментар

• Re: prognozka

Първоначално изпратено от kiril123
                        koko, pazara 6te pokaje , ne e zadyljitelno da pravime dylboka korekcia v tozi moment i vsi4ko mi govori za poka4vane na evroto , tova razbira se e 6 to 4uvstvo no 6te go otigraia taka ili ina4e pusnah edin long ot 1.2775 ta moje da e vsi4ko no niama da sam nazad !
                        pozdravi i uspeh na vsi4ki vas

tova 4e ne probi 1.2700 mi govori 4e 6te vidime niva nad 1.30 skoro .
                        Кажи си доводите, защото според мене сме за към 1.24 до края на месеца
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• prognozka

koko, pazara 6te pokaje , ne e zadyljitelno da pravime dylboka korekcia v tozi moment i vsi4ko mi govori za poka4vane na evroto , tova razbira se e 6 to 4uvstvo no 6te go otigraia taka ili ina4e pusnah edin long ot 1.2775 ta moje da e vsi4ko no niama da sam nazad !
                          pozdravi i uspeh na vsi4ki vas

tova 4e ne probi 1.2700 mi govori 4e 6te vidime niva nad 1.30 skoro .
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Някой играе ли gbp/cad-в последните дни направи десетина
                            фигури на север.Имам сериозна дълга позиция ище се радвам на вся
                            ко мнение по въпроса.Предварително благодаря.

Коментар

• коко за нагоре сме не съм се пробвал тая година да обръщам тренд

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kiril123
                                imam sumnenia 4e sled malko 6te probiem nagore , ako ima ostanali kusi otvoreni dnes po rano pri novinite
                                Има да чакаш - за да стигнем 29 ни трябва мин 2700, по принцип обаче си мисля че пътя нагоре е затворен преди 1.2620 някъде. Но може и да греша
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X