IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз трасирах 1.2826 ама чакам шв да лизне 2076 тяхната кожа

Коментар

• eur/usd

imam sumnenia 4e sled malko 6te probiem nagore , ako ima ostanali kusi otvoreni dnes po rano pri novinite
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• eur/usd

za men eur/usd do 23 dnes6no vreme 6te mine 1.2900 s cel utre 1.2970 , pri nzd/usd pak taka s cel 0.6295 ili 0.6330 .
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Ей сега ще им разкажа играта само пак да се качат със стоп на 1.2877 такъв сел ще им измисля че ...........

Коментар

• Прибрах 7п айде вашта кожа качете се пак да ви селна отново

Коментар

• ОООООООООООООО
              Ще ми удряте 0 стопчето ама аз съм тъп и упорит и съм селл от 2819 пак

Коментар

• Вашта м...а гърбава прибирам ви профита на 300к - 810 дискотечни хайде гърбете ме вече като другото ми е с 0 стоп вашта кожа и измамници

Коментар

• е/$

на М30 има негативна дивергенция засега, има и модел на Волф за надолу ,така че под 1.2793 според мен е за продажба, стоп 1.2832, таргет под 1.2702. GL
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Коко

Чакам си близо до върха да продавам евро , ще стане да знаеш на там върви поне засега. И да вземем един тренд накрая да хванем и да го изкараме целия.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Ух мамицата им изкарахме ги пак хехе, хайде слагам 0 стоп и съм вече спокоен и излизам да ударя едно че така ме ядосаха с тоя импулс а мислих 3 милки да им селна и викам не тоя имп не е истина няма да стане а щях да хвана върхът е сега съжалявам че не го направих мамка им но пък може за добро да е.
                      Успехи

Коментар

• ХеХе ебати и нервите за някакви 10на пипа - това е живота, знаеш че ще се качи имаш си поръчка и тъкмо се задейства и си викаш ами ако съм згрешил, абе я те мен няма да ме излъжат само тъпият шв да си изпълни целите

Коментар

• Първоначално изпратено от fxmio
                          Хм... за мен за другата седмица си остава цел EURUSD 1.3170. Внимавайте !
                          Рано е да се каже, това са гутопии още.

Както и да е еврото вече ми харесва и кабела също но скапаният шв иска 1.2076.

Добре мисля че пак ще съм на профит хехе само тъпият шв да даде сигнал

Коментар

• На 1.2860 (H4) ще пусна една къса по допирателната
                            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Хм... за мен за другата седмица си остава цел EURUSD 1.3170. Внимавайте !

Коментар

• Първоначално изпратено от arokh
                                В последно време като почне такова движение не спира преди да направи 2-3 фигури. А лично съм къс usd/jpy от 110.90. В момента стоповете ми са на 0 и съм го оставил да си цъка . Ако реши да обръща ще избягам с някаква минимална печалба.
                                Трябва да консолидира не може така след 200п импулс, а консолидация иска рейндж а рейндж значи да съм на профит хехе, а да съм на загуба лошо

Коментар

Working...
                                X