IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Няколко цитата от Сноу (САЩ):

США, Казначейство, Сноу: Повторяет, что сильный доллар в интересах США

США, Казначейство, Сноу: Валютный рынок и внутренняя экономическая политика Китая "сильно беспокоят"

Сноу: Повторяет, что курс валют должны открыто устанавливаться рынками

Тоя иска да каже май, че Китай бърка грубо ли???

Коментар

• В последно време като почне такова движение не спира преди да направи 2-3 фигури. А лично съм къс usd/jpy от 110.90. В момента стоповете ми са на 0 и съм го оставил да си цъка . Ако реши да обръща ще избягам с някаква минимална печалба.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
        Между другото от тук (1.2825) много ми мяза на 150-200 пипа на долу - не знам защо обаче... Някакво предчувствие, интуиция, гледайки графиката! :-)
        Опасен, чисто технически 1.2879 е края на селл зотната но но тоя скапан импулс не ми харесва, просто не ми харесва така, аз съм 700к селл със средна цена между 1.2814 и 2828, някъде 1.2821 но имам стоп на всичко на 1.2845, просто не ми харесва старта, няма как да ти го обясня, просто ако се наложи някъде горе може пак да скъся но въпреки че се чудим в сел зоната нещо не ме кефи и не знам какво е то, ако до 10м не видим значително движение надолу доста ще се подвуумя

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от mitak1969
          Благодарение на твойте "плампания" съм на плюс около 80 лв.Не ти правя четки, има и доста погрешни неща, но имам да уча още.Нещата които казваш са верни на 85 %, това е ДОСТА.Играя с много малко, щото в началото изгубих доста.

Успех на всички
          Това е много грешно, приятлю, ако мога да те нареча така, НИКОГА не се съобразявай с чужди мнения, просто ги имай като лампичка ако са обратни на твоите, но знаеш ли най-добре е когато загубиш да знаеш че ти си си виновен а не някой друг.
          Абсолютно си прав, за мойте си грешки съм си виновен само аз

Успех
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• EURUSD

Между другото от тук (1.2825) много ми мяза на 150-200 пипа на долу - не знам защо обаче... Някакво предчувствие, интуиция, гледайки графиката! :-)

Коментар

• EURUSD

Аз се включих от 1.2833 - макс за момента 1.2837 ;-)
              Дано да съм хванал върха :-)

Коментар

• Лошо лошо лошо не ми харесва стоп слагам на 1.2845 не е правилен но тоя импулс хич не ми се нрави

Коментар

• Задейства го, ама много импулсно мноооого, това е гадно сега ще мисля за стопа че да не стане беля

Коментар

• EURUSD

Здравейте, колеги! :-)

Тоя проблем в Пуерто Рико яко наду безработицата в САЩ !!!
                    Какво ли ще намери пазара в тази новина???

Успехи!

Коментар

• Правя промяна лимит селл 1.2814 ТП 1.2714

Променям и бая лимит бай 1.2696

Причина за промяната 4ч графика

Успех

Коментар

• На мен най-голям проблем ми беше да се науча на дисциплина, преди години си мислех че като включа компютъра трябва веднага да правя поръчка - честно ви казвам аз не съм имал случай да не купяпродам нещо 10м след пускане на компа - сега си чакам това 2820 а най големият кудош ми е бил с много яки поръчки които за пип два не се задействат - тогава умирам от яд, а най ме е яд когато имам стоп той падне за пип два и в моята посока е те тогава направо ми иде да счупя комповете хехе

Коментар

• Ето един колега преди малко е постнал вариянт номер1 за мечи флаг за който споменах, според мен перфектно го е видял.
                          Аз обаче съм на мнение че всичко от тук е рисковано и в момента когато има фаворит за развитие ще го постна.
                          Успехи

ПП автор
                          гкозлик

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                            Благодарение на твойте "плампания" съм на плюс около 80 лв.Не ти правя четки, има и доста погрешни неща, но имам да уча още.Нещата които казваш са верни на 85 %, това е ДОСТА.Играя с много малко, щото в началото изгубих доста.

Успех на всички
                            Това е много грешно, приятлю, ако мога да те нареча така, НИКОГА не се съобразявай с чужди мнения, просто ги имай като лампичка ако са обратни на твоите, но знаеш ли най-добре е когато загубиш да знаеш че ти си си виновен а не някой друг.

Коментар

• Благодарение на твойте "плампания" съм на плюс около 80 лв.Не ти правя четки, има и доста погрешни неща, но имам да уча още.Нещата които казваш са верни на 85 %, това е ДОСТА.Играя с много малко, щото в началото изгубих доста.

Успех на всички
                              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Коко

Да си го кажем направо , това че тренда няма да го хванем вече ни е ясно , та поне като се появи такова животно да не му противостоим само а да се защитаваме , в реинджа ясно че ще спечелим , а и тренда колкото и дълъг да е ако го обърнем на реиндж донякъде колкото успеем пак е отполза. Друго май няма - другото е само упреци - от рода що не го нацелихте тренда? Ами защото откъде да знаем че ще е тренд , дане би случайно някой да ни го е казал предварително , и най доброто е да не се противостои на големия тренд , ей затова ме е страх от дълги евра в момента защото никак не ми е ясно как ще продължат тренда срещу долара на месечна и седмична графика , те ако го продължат долар няма да има а тя сметката че и печалбите са в долари.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X