IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Ауд и аз мисля че е за надолу, следи канала на 4ч ако го пробие значи ще ходи даже под 74 поне на 50% на целият ръст дори цели излизат, краткосрочно е възможно обаче отново да тества канала отгоре, аз лично бих го скъсил от 7655 някъде
    Da,az sam kas to4no ot tam ,no se 4udia dali da iz4akam ili da zatvoria sega.

Коментар

• Ауд и аз мисля че е за надолу, следи канала на 4ч ако го пробие значи ще ходи даже под 74 поне на 50% на целият ръст дори цели излизат, краткосрочно е възможно обаче отново да тества канала отгоре, аз лично бих го скъсил от 7655 някъде

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
        aud/usd на зиг-заг към 0.74 поне.
        златото и металите коригират сериозно тазиседмица.
        петрола се ослушва, но няма такава тежест при АУД

поздрави и успех на всички

Na 4H pri 0.7500 ima silna podkrepa .

Коментар

• aud/usd на зиг-заг към 0.74 поне.
          златото и металите коригират сериозно тазиседмица.
          петрола се ослушва, но няма такава тежест при АУД

поздрави и успех на всички
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Koko kak vijda6 AUD/USD ?

Коментар

• и аз , но стопа го оставям на 1.2650 , ще го мислим другата седмица .
              Успехи на всички

Коментар

• Купих за последно пак 2715 стоп 2700 явна иска сега да изпълни целта си долу, под 2700 е яко селово настроен пазара - но за другата седмица, 2705 е таргет

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Бум
                  koko +-+-+-+- ... няма страшно , не се стягай когато има по сметката още , винаги може да се излезе от положението хехе

Коментар

• Бум

Коментар

• Не не неми харесват нещата, ако се изстреля нагоре излизат нови цели. Трия лимитираната поръчка сел от 2804, да видим дали ще ми падне стопа обаче на дългата - защото иска ходене нагоре но дали ще бият дъното преди това мамицата им.
                      Както и да е и да паднем и да бием пак ще се напием довечера.
                      Успехи

Коментар

• Изпратих индикаторите, там вътре е камарилата, темплейта е грозен си направете друг.
                        Успехи

Коментар

• Добавих в дълго евро средната ми цена е 1.2749 стоп на цялата позиция 1.2730

Коментар

• Преоценка

Незнам дали има колеги които ползват делтасток, ама тези няколко дена се оляха с минусите по преоценката
                            При всички ли инв. посредници толкова мъгляво се определя преоценката или само при Делтасток е така.
                            Като всяка начинаеща и аз играяа с дребни суми, но за 3 дена при влезнали в игра 20 лота да имам -11 еур преоценка е смешно :-(

Коментар

• е/д купувам на корекции затварям на върхове(купувам стари ножове)
                              резултата утре вечер в публичното демо на стс (в кръчмата в столюпеново

Коментар

• zdrawei koko,towa za longa e mnogo dobur skalp..gledam che i surbina e dulag...goliam maistor e,mnogo neshta ima da ucha ot nego oshte.
                                inache shte te pomolia da mi pratish camarillata ako niamash nishto protiw.shte sum ti blagodaren.
                                maila mi masagor@yahoo.com
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X