IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така, до тук добре, въпреки тъпият ми вход- сега очаквам още един напън нагоре и от 1.28 затварям и започвам да търся късите.

Лимит селл еур 1.2811-13 да отбележа над 1.2850-59 ще ревърсна в дълга

Коментар

• ЗДРАВЕЙ KOKO,

Искам твоето мнение на следния доста любопитен въпрос?

Каква е вероятността до 10 г. да видим 1евро=5$ - 6 $????

Няма майтап, въпроса е съвсем сериозен от моя страна и не искам да се заяждам или бъзикам с никого.

Коментар

• Linda Raschke - Street Smarts

masagor пиши ми в ICQ на номер 335728297, относно книжката на Linda Bradford Raschke - Street Smarts.
        имам я в PDF и DOC формат.
        CRS-Finance™

Коментар

• Daylight

Селл GBP/USD cel 1.8550.
          За мен корекцията не е завършила и очаквам E/U да стигне нива 1.24 а GBP/USD 1.80
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Zdraveite i ot men.

eurusd : slagam limit sell 1.2690 - prodyljavam da mislia che shte ima po-seriozna korekcia ot tova 1.27 predi da se "napyne" (ako vyobshte se opita) za nov vryh.

Mnogo uspeh na vsichki!

Коментар

• Купих и евро от 1.2732 и оставям всичко за утре.
              Успехи

http://forexmasters.hit.bg/9710108.gif

Коментар

• Бай кабел текуща цена 1.8715

Коментар

• Селл ДоларХиена текуща цена 112.12

Коментар

• http://forexmasters.hit.bg/971019.gif

Коментар

• Ей аз какво съм постнал бря, исках евро то какво се пръкнало.

Та исках да кажа че ще опитам може би и лимит дълго евро от 2731 със САР под дъното - в смисъл исках да постна камарилите ама какво се пръкнало хехе

Коментар

• http://forexmasters.hit.bg/RH_a55.png

Коментар

• Подсети ме утре да поровя из комповете, май го бях теглил

Коментар

• az na lelia raschke sum se ubil da tyrsia knigata Street smarts ,no struw baia parici..da imash predstawa kude moga d aia nameria gratis
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Няма смисъл чел съм доста неща по тая тема, виж ако те интерисува инфо в тая област за малко по-напреднали запознай се с опита на леля си Линда Рашке, Успех

Лимит сел Еур 1.2813 САР 1.2859

Коментар

• koko,po princip WW teoria e izmislena ot bill wolf i ima dosta sitowe kudeto se predlaga informacia za WW koiato ne otgowaria wuobshte na realnostta.Tipichna WW wulna e kogato liniata 2-4 presicha linia 1-3-5...w sluchaia ti kakto gi chertaesg usporedni spored Bill ne e WW...ako iskash moga da ti pratia site da razgledash,interestno e...no utre che sega me naliaga driamka neshto.
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

X