Koko, kaji si molia te mnenieto za kiwito ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: camarilla
Първоначално изпратено от smirnoffЪъъъъъъъъ малко ми е неудобно... ама все пак...
Рових се за тази камарила и тотално се обърках. Видях поне три варианта на прословутата формула. И трите ми изглеждат подозрителни. Коко, твоят вариант ти ли си го правил? И по формула от кой източник?
Камарилата обикновенно в понеделник не работи но ще ти дам формулата след малко.
Сърбина взе да скъсява от 79 и мисли че 80 може и да държи аз обаче съм на мнение че ще видим нива малко над 2800
Коментар
-
СПЕКО, не си спомням тоя факт но може и така да е защото на 1.17 имаше цел 1.15 мин, когато курса стана 1.19 аз отворих специална тема "долар капут да живее еврото" - където прогнозирах 1.29-1.32, как го отиграх е друг въпрос - но тъпо.
На 1.2970 аз отворих обаче тема "Евро капут да живее долара" където прогнозирах паритет но ще видим.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСпеко наистина тия 99% звучат малко смешно.
Обаче ще ти кажа един факт в твоя защита, март месец стана едно събитие което тихомълком мина и никой не забеляза и не му обърна внимание, но то е сериозен сигнал.
От 23 март Фед престана да публикува данните за паричния агрегат М3 - т.нар. широки пари. ФЕД спря публикуването и на данните за евродоларите, репосделките и срочните депозити над 100 000 $. Това може да значи че САЩ подготвят глобална системна криза, свързана с обезценяването на долара. Отказът от публикуване на данните за общото количество доларова маса циркулираща в света (М3) означава, че ФЕД се ориентира към монетизация на дълга, на обикновен език - печатане на долари.
ЗДРАВЕЙ СТ,
Коко, не знам да ли си спомняш, преди време писан че отиваме на 1,55
и ти ми се присмя, помниш ли?
тогава курса беше 1,17-18, не си спомням!
Добре де няма значение!
10 фигури минаха за смешно, кратковреме!
Това което си написал не отрича идеята за 1,06-10
Коментар
-
Спеко наистина тия 99% звучат малко смешно.
Обаче ще ти кажа един факт в твоя защита, март месец стана едно събитие което тихомълком мина и никой не забеляза и не му обърна внимание, но то е сериозен сигнал.
От 23 март Фед престана да публикува данните за паричния агрегат М3 - т.нар. широки пари. ФЕД спря публикуването и на данните за евродоларите, репосделките и срочните депозити над 100 000 $. Това може да значи че САЩ подготвят глобална системна криза, свързана с обезценяването на долара. Отказът от публикуване на данните за общото количество доларова маса циркулираща в света (М3) означава, че ФЕД се ориентира към монетизация на дълга, на обикновен език - печатане на долари.
Коментар
-
Speko
Чак 99% , абсурд е това разбираш ли над 1.44 е вече нещо същественно това което се случва в момента иначе това сега не е нищо.Виж примерно може ли ако Джон е богат а Иван и Дзян бедни , примерно хипотетично Джон да фалира и обеднее и те от това да забогатеят , може но ако не работеха за Джон. Защото за да се случи обратното да забогатеят те трябва да вземат Джон на работа и той да им печели за 10 и те да му плащат 1. Да но те да дават не знаят , знаят да получават и искат , но възможно ли е Джон да фалира и после пак той да ги вземе на работа - точно това е възможно защото ако фалира кой ще пострада - ами те , да защото няма да им плати. Е те ако са толкова тъпи нека предизвикат фалит на Америка , пък после е ясно..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от SPEKOЗДРАВЕЙ KOKO,
Искам твоето мнение на следния доста любопитен въпрос?
Каква е вероятността до 10 г. да видим 1евро=5$ - 6 $????
Няма майтап, въпроса е съвсем сериозен от моя страна и не искам да се заяждам или бъзикам с никого.
За да стане това което говориш факт, трябва целият свят да реши да върне зелените си хартиики в САЩ и да съсипе хамериканската икономика, което може да стане ако примерно Китай и Русия се опънат на долара а евро зоната започне да цъфти че и да вързва, като резултат ако стане това пак ще е плюс за хамерика защото въпреки една рецесия от около 5 години те ще успеят да стопят външният си дълг при тоя курс но доста Утопично ми звучи честно казано
Благодаря ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOЗДРАВЕЙ KOKO,
Искам твоето мнение на следния доста любопитен въпрос?
Каква е вероятността до 10 г. да видим 1евро=5$ - 6 $????
Няма майтап, въпроса е съвсем сериозен от моя страна и не искам да се заяждам или бъзикам с никого.
За да стане това което говориш факт, трябва целият свят да реши да върне зелените си хартиики в САЩ и да съсипе хамериканската икономика, което може да стане ако примерно Китай и Русия се опънат на долара а евро зоната започне да цъфти че и да вързва, като резултат ако стане това пак ще е плюс за хамерика защото въпреки една рецесия от около 5 години те ще успеят да стопят външният си дълг при тоя курс но доста Утопично ми звучи честно казано
Коментар
Коментар