IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko, kaji si molia te mnenieto za kiwito ?

Коментар

• Re: camarilla

Първоначално изпратено от smirnoff
      Ъъъъъъъъъ малко ми е неудобно... ама все пак...

Рових се за тази камарила и тотално се обърках. Видях поне три варианта на прословутата формула. И трите ми изглеждат подозрителни. Коко, твоят вариант ти ли си го правил? И по формула от кой източник?

Камарилата обикновенно в понеделник не работи но ще ти дам формулата след малко.

Сърбина взе да скъсява от 79 и мисли че 80 може и да държи аз обаче съм на мнение че ще видим нива малко над 2800

Коментар

• camarilla

Ъъъъъъъъъ малко ми е неудобно... ама все пак...

Рових се за тази камарила и тотално се обърках. Видях поне три варианта на прословутата формула. И трите ми изглеждат подозрителни. Коко, твоят вариант ти ли си го правил? И по формула от кой източник?

Коментар

• Желая ви успешна търговия и благодаря още веднъж за вашето мнение

Коментар

• СПЕКО, не си спомням тоя факт но може и така да е защото на 1.17 имаше цел 1.15 мин, когато курса стана 1.19 аз отворих специална тема "долар капут да живее еврото" - където прогнозирах 1.29-1.32, как го отиграх е друг въпрос - но тъпо.
            На 1.2970 аз отворих обаче тема "Евро капут да живее долара" където прогнозирах паритет но ще видим.

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Спеко наистина тия 99% звучат малко смешно.
              Обаче ще ти кажа един факт в твоя защита, март месец стана едно събитие което тихомълком мина и никой не забеляза и не му обърна внимание, но то е сериозен сигнал.

От 23 март Фед престана да публикува данните за паричния агрегат М3 - т.нар. широки пари. ФЕД спря публикуването и на данните за евродоларите, репосделките и срочните депозити над 100 000 $. Това може да значи че САЩ подготвят глобална системна криза, свързана с обезценяването на долара. Отказът от публикуване на данните за общото количество доларова маса циркулираща в света (М3) означава, че ФЕД се ориентира към монетизация на дълга, на обикновен език - печатане на долари.
              КОКО,

ЗДРАВЕЙ СТ,

Коко, не знам да ли си спомняш, преди време писан че отиваме на 1,55
              и ти ми се присмя, помниш ли?
              тогава курса беше 1,17-18, не си спомням!

Добре де няма значение!

10 фигури минаха за смешно, кратковреме!

Това което си написал не отрича идеята за 1,06-10

Коментар

Бай кабел текуща цена 1.8715
                Затварям дълъг кабел на 8773

Коментар

• Тука вече много внимателно защото наближаваме критичните за еурото нива

Коментар

• Спеко наистина тия 99% звучат малко смешно.
                    Обаче ще ти кажа един факт в твоя защита, март месец стана едно събитие което тихомълком мина и никой не забеляза и не му обърна внимание, но то е сериозен сигнал.

От 23 март Фед престана да публикува данните за паричния агрегат М3 - т.нар. широки пари. ФЕД спря публикуването и на данните за евродоларите, репосделките и срочните депозити над 100 000 $. Това може да значи че САЩ подготвят глобална системна криза, свързана с обезценяването на долара. Отказът от публикуване на данните за общото количество доларова маса циркулираща в света (М3) означава, че ФЕД се ориентира към монетизация на дълга, на обикновен език - печатане на долари.

Коментар

• Speko

Чак 99% , абсурд е това разбираш ли над 1.44 е вече нещо същественно това което се случва в момента иначе това сега не е нищо.Виж примерно може ли ако Джон е богат а Иван и Дзян бедни , примерно хипотетично Джон да фалира и обеднее и те от това да забогатеят , може но ако не работеха за Джон. Защото за да се случи обратното да забогатеят те трябва да вземат Джон на работа и той да им печели за 10 и те да му плащат 1. Да но те да дават не знаят , знаят да получават и искат , но възможно ли е Джон да фалира и после пак той да ги вземе на работа - точно това е възможно защото ако фалира кой ще пострада - ами те , да защото няма да им плати. Е те ако са толкова тъпи нека предизвикат фалит на Америка , пък после е ясно..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• tup i uporit sum..pak long na Kiwito s target 0.6230...Pak wulchi kapan
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

На тоя етап ми изглежда утопично защото, един крах на долара ще повлече доста икономики към крах което значи и световна рецесия
                          Виж, аз мнение по въпроса за сега нямам, но за 1,59 съм 99% сигурен

Коментар

• На тоя етап ми изглежда утопично защото, един крах на долара ще повлече доста икономики към крах което значи и световна рецесия

Коментар

Първоначално изпратено от SPEKO
                              ЗДРАВЕЙ KOKO,

Искам твоето мнение на следния доста любопитен въпрос?

Каква е вероятността до 10 г. да видим 1евро=5$ - 6 $????

Няма майтап, въпроса е съвсем сериозен от моя страна и не искам да се заяждам или бъзикам с никого.
                              Това е доста фундаментален въпрос, за съжаление не вземам участие в масонски и прочие организации които местят фигурите на " голямата шахматна дъска", по-краткосрочно съм на 100% съгласен с Матеев който очаква близките години рейндж около 1.15-1.30.
                              За да стане това което говориш факт, трябва целият свят да реши да върне зелените си хартиики в САЩ и да съсипе хамериканската икономика, което може да стане ако примерно Китай и Русия се опънат на долара а евро зоната започне да цъфти че и да вързва, като резултат ако стане това пак ще е плюс за хамерика защото въпреки една рецесия от около 5 години те ще успеят да стопят външният си дълг при тоя курс но доста Утопично ми звучи честно казано

Благодаря ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                                ЗДРАВЕЙ KOKO,

Искам твоето мнение на следния доста любопитен въпрос?

Каква е вероятността до 10 г. да видим 1евро=5$ - 6 $????

Няма майтап, въпроса е съвсем сериозен от моя страна и не искам да се заяждам или бъзикам с никого.
                                Това е доста фундаментален въпрос, за съжаление не вземам участие в масонски и прочие организации които местят фигурите на " голямата шахматна дъска", по-краткосрочно съм на 100% съгласен с Матеев който очаква близките години рейндж около 1.15-1.30.
                                За да стане това което говориш факт, трябва целият свят да реши да върне зелените си хартиики в САЩ и да съсипе хамериканската икономика, което може да стане ако примерно Китай и Русия се опънат на долара а евро зоната започне да цъфти че и да вързва, като резултат ако стане това пак ще е плюс за хамерика защото въпреки една рецесия от около 5 години те ще успеят да стопят външният си дълг при тоя курс но доста Утопично ми звучи честно казано

Коментар

Working...
                                X